GSM-systemTillsammans med utsmyckning och arrangemang av förortsområdet bör man inte glömma att säkerställa territoriet. Ett integrerat säkerhetssystem hjälper till att organisera larm med GSM-varningar. Vilka är fördelarna med ett sådant system och var kan det köpas på de mest fördelaktiga villkoren?

produkt på utloppetI inhemska onlinebutiker är denna typ av alarm (med fjärr- och direktmeddelanden) en av de dyraste. Till exempel erbjuder en populär i CIS-butiken GSM-signalering för cirka 10 500 rubel.

Larm hjälper dig att skapa en ökad säkerhetsnivå för dig själv och dina nära och kära. Också, du kommer inte oroa sig för tillståndet för hela stugan i din frånvaro. Mer billigt och samtidigt effektiva enheter kan köpas på Alyexpress.aliexpress varor

Kärnan i GSM-systemet är att användaren kan infoga ett SIM-kort i enheten och ställa in meddelanden om alla försök att penetrera webbplatsen direkt till din telefon. I denna modell av enheten kan du skapa upp till tre telefonnummer, som kommer att få meddelanden. Enheten har också en röstvarningsfunktion (på ryska).

Den kompletta uppsättningen inkluderar:

  • detaljerad instruktion på ryska
  • Trådlös fjärrkontroll (med fyra knappar och en antenn);
  • strömförsörjningsalarm;
  • en extra panel;
  • Dörren eller fönsteröppningssensorn (beroende på installationsplatsen för enheten) – fungerar från ett fingerbatteri;
  • själva larmet är en volymetrisk högtalare med en kontakt för anslutning till andra enheter;
  • detektor med antenn
  • systemet själv med GSM-meddelande.

Innehållet i säkerhetssystemet bostäder:kroppsinnehåll

Användaren har också möjlighet att justera detektorns riktning med en liten joystick på enhetens kontrollpanel.

Utseende för larmkontrollpanelen:kontrollpanelen

Kostnaden för den här enheten från den kinesiska tillverkaren är 2 115 rubel. Säkerhetssystemet kan fungera stabilt vid temperaturer från -10 till +40 grader Celsius. Vid frostigt väder, demontera enheten för att undvika skador.sensorer

Related  Universell rån för siktning av mjöl med Aliexpress

En detaljerad granskning av produkten och principen för dess verksamhet presenteras i översynen från köparen: