glödande stenar i landskapsdesignVissa trädgårdsmän anser att landskapsdesign är slöseri med tid. Det finns dock flera framgångsrika sätt att dekorera din webbplats utan att tillgripa tjänster av dyra specialister.

dekoration av trädgårdarEn välskött utsikt över “sex hektar” kommer att ge korrekt belysning. Dessa kan vara små lyktor som ligger längs spåren, samt LED-kransar som kan dekorera veranda, lusthus eller veranda.

Ett annat sätt är att skapa en blomsterträdgård. Blåsångar, petunier, påskliljor, iris och andra säsongsbetonade växter kommer säkert att glädja ögat. Du kan säkert kombinera saftiga sommar nyanser, skapa blomma sängar av en bisarr form och dekorera dem med hjälp av glänsande stenar.

luminescerande stenBland landskapsdesigners och trädgårdsmästare älskade luminescerande stenar för flera år sedan. I ryska nätbutiker kan du enkelt köpa den mängd material som behövs för att dekorera trädgården eller stigen som leder till huset. Stenar liknar mest naturliga flodstenar, men deras vikt är flera gånger mindre.

glödande stenar i nätbutikenPebbles under dagen ackumulerar solenergiens energi, och med början börjar mörkret att glittra med ljusa färger. Varaktigheten av glöd beror direkt på mängden energi – efter en sultrig sommardag kommer du att kunna beundra din egen skapelse tillräckligt länge. Stenarnas hållbarhet är inte begränsad, det finns inga skadliga ämnen i kompositionen. Kostnaden för ett kilo luminescerande stenar i ryska nätbutiker – från 900 rubel och mer.

glödande stenar på AlyexpressPå AliExpress webbplats säljs glödande stenar till trädgården i 100 stycken i vardera (totalvikt ca 300 gram). Vissa köpare är inte lat för att ta reda på exakt antal, och det visar sig att även 5-10 stenar kan investeras i paketet. Varje sten är ca 2-3 centimeter i storlek.

I allmänhet markerar recensionerna den höga kvaliteten på luminescerande stenar. Till salu finns det upp till fyra färger, men de vanligaste är blå och grön. När det gäller skillnaden i inhemska nätbutiker och på AliExpress finns det ingen ensidig mening bland köpare. Förpackning (100 stycken) väger cirka 300 gram och kostar 400 rubel – det visar sig att det är lönsammare att köpa ett kilo glödande flodstenar i Ryssland.