horisontal enebær blå chip på tomtenBlant groundcover varianter, er Blue Chip enebær regnet som den beste. De hårete skuddene, med en litt hevet kjerne og ender, sprer seg jevnt og tett langs bakken og danner en grønn teppe. Nåler er korte og tette, nålformede og stikkete. Nålene skifter farge avhengig av tid på året: Sommer nåler mettet sølv-blå nyanse, i løpet av våren er det unge lyse blå grener, høst, hun er fylt med brunt og lilla farger, og i vinter sin tone blir nesten lilla.

Horisontal einer Blue Chip er et flott alternativ for stein spor, steinbed og rock, det ser harmonisk kombinert med andre bartrær og løvtrær og busker. Juniper er en naturlig healer, den effektivt rengjør og desinfiserer omgivende luft innenfor en radius på 10 meter.

Beskrivelse av enebær av den horisontale Blue Chip

enebær blå chip i nærheten av husetFødselsstedet til enebæren Blue Chip er Canada og Amerika, i oversettelse betyr navnet en blåbrikke. Planten vokser i en horisontal retning, den er perfekt tilpasset hele Russlands territorium, fra sørlige grenser og til nordlige breddegrader. Veksten er liten – høyden på en voksen busk er mellom 20 og 30 cm, og kronen i diameter kan nå 1,5 meter. Denne vakre dvergrepresentanten med interessante nåler og en langsom vekstrate kan dekorere landskapsdesign.

Beskrivelse av enebær Blue Chip:

  1. Utseende. Det refererer til dwarfish krypende eviggrønne enebær sorter, er liten i størrelse og kompakt i form, forhøyet i midten og høye dekorative egenskaper, og har fine nålenåler. Frøene er sfæriske og sfæriske i form og svart i farge, og når 5-6 mm i diameter.
  2. Krav. Han liker lys og god jordfuktighet, motstandsdyktig mot frost og tørke, og bærer røyk urban luftforurensning, lider ikke fuktighet og overdreven jord forsaltning.
  3. Hvor å bruke. Det er ofte plantet som en støtte for steinete bakker og vegger, for å styrke bakken og kantene. Den ideelle løsningen for landskapsdesign av steinhager og hedehager, ser bra ut i en beholder med behov for dekorative støping av kronen.

Den vakre, tykke og velduftende horisontale enebæren Blue Chip, med sine lange krypende skudd og lyse uvanlige fargestoffer, brukes av gartnere til å lage levende myke tepper.

Junipers Blue Chip – landing

frøplante einer blue chipUnge frøplanter er plantet i plantegraver med en dybde på 50-70 cm med et tilstrekkelig dreneringslag på solfylte eller svakt skyggede områder. busk foretrekker en næringsrik, moderat tørr jord hovedsakelig med et alkalisk eller surt medium. Kultur tåler ikke stagnasjon av fuktighet og jordsalthet, regelmessig grunnløsning er nødvendig for å oppnå de beste dekorative resultatene. voksende enebær blå chipDen optimale avstanden mellom naboanlegg er 1-2 meter. For vinteren, er nåletrærne strøet med torv opp til 10 cm, under midlertidige snøfall, er midlertidig beskyttelse bygget rundt den.

Agrotekniske egenskaper av enebæren av Blue Chip-sorten er rikelig vanning etter planting, obligatorisk mulching for å bevare fuktighet, vanlig sanitær frisyre.

Junipers Blue Chip – reproduksjon og omsorg

ta vare på en enebær en blåbrikkeBlue Chip bush gjengir seg etter lag. Gartner velger sunne og kvalitetsskudd, forbereder bakken for røtter – graver opp, løsner med torv og sand, befruktes og fuktes. Ved hjelp av stiften er den valgte grenen festet på bakken, balen er plantet i et halvt år eller et år.

Related  Dekorer landskapet foran vinduet vil hjelpe det dekorative epleet Nedzwiecki

Plantering og pleie av Blue Chip enebær inkluderer følgende aktiviteter:

  1. Topp dressing etter planting utføres tre ganger per sesong: på våren med nitrogengjødsel, om sommeren med fosforholdige forbindelser og om høsten – med blandinger for barrbarsten med kalium. Anlegget responderer takknemlig på anvendelsen av organisk gjødsel rundt stammen.
  2. Vanning er vanlig, men ikke overdreven. For den beste fuktighetstanken i nærheten av koffertene, faller mulken fra flis eller sagflis generøst.
  3. Beskjæring utføres i vårperioden – tørre og ødelagte skudd fjernes, gamle og frosne grener kuttes.
  4. Ugress og lossing utføres om nødvendig, overskytende ugress skader anleggets dekorative egenskaper.
  5. Sykdommer og skadedyr Barrkulturen kan lider av radikale sopp og rot, ofte smittet med kvaler og skygger. For forebyggende formål blir enebærbusker, om våren og en gang i måneden i den varme sesongen, behandlet med soppdrepende midler og insektmidler.

Juniperus Blue Chip er pittoresk når som helst på året, med hjelp av fargerike hjørner er opprettet nær steiner og nær reservoarer, blomsterbed og blomsterbed dekorere det effektivt. En ekstra fordel er at anlegget skaper seg selv en nyttig for folk mikroklima.

Foto av Blue Chip Juniper i landskapsdesign

sammensetning av enebær Blue Chip

enebær blå chip på en alpin bakke

enebær horisontal blå chip i landskapet

Opprettelse av sammensetning med enebær blå chip

Bekjentskap med enebær Blue Chip – video