et gjerde for en seng av plastflaskerÅ bestemme seg for å dekorere gårdens territorium, vær oppmerksom på sengene av plastflasker i landet Dacha naboer. Dette er det billigste alternativet for landskapsdesign.

Hvis det er mange plastflasker i landet, begynner alle å tenke på resirkuleringen. Gitt at materialet de er laget av, ikke er utsatt for nedbrytning, er det lett å kaste dem ut. For ikke å kaste på stedet og ikke forårsake skade på miljøet, er det mulig å bygge blomsterbed fra plastflasker i landet, og dermed ikke bare redusere mengden av akkumulerte beholdere, men også forandre territoriet ved siden av huset.

Les også artikkelen: vakre håndlagde artikler laget av plastflasker.

Hvordan lage en flaske blomsterbed?

Å bestemme seg for å lage en blomsterhage alene, er verdt å ta vare på tilgjengeligheten av et tilstrekkelig antall flasker. Det spiller ingen rolle hva som var i dem før. Blomsterhagen fra flasker brusvann eller øl og vegetabilsk olje er like vakker.

Beholderkapasiteten er heller ikke av særlig betydning. Når du oppretter en blomsterhage, kan du bruke absolutt alle flasker:

 • liten (opptil 1,5 liter) kan brukes til sonerommet og lage individuelle elementer;
 • Stor (5 – 6 liter) kan brukes som en egen liten blomst seng i form av noe dyr.

Du vil også trenge et spesielt verktøy. Det er verdt å ta vare på tilgjengeligheten:

 • Skarp saks og en kniv. Med deres hjelp kan du kutte ut elementene i ønsket form og størrelse;
 • Stiftemaskin for å koble forskjellige elementer innbyrdes;
 • En kvalitetsledning, ofte brukt til å koble flasker til hverandre;
 • Sheila;
 • Et ark papir;
 • blyant;
 • viskelær;
 • Herskere.

Før du begynner å produsere en blomsterhage direkte, bør du først forsiktig utarbeide skissen. Hvis du ikke kan tenke på noe interessant, bør du se på bildene av blomsterbed fra plastflasker. Kanskje, noe som det og vil fungere som en ide for å skape ditt eget mesterverk.

Etter å ha bestemt hva du skal gjøre, må du ta et ark og lage den første skissen. Arbeidet skal være på en skala. Dette vil ikke bare forenkle implementeringen av ideen som er oppfattet i virkeligheten, men vil også gi oss mulighet til å beregne om tilgjengelig materiale er tilstrekkelig. Du må kanskje vente eller sende til butikken for å handle.

Ideer for den etterfølgende inkarnasjonen

Blomsten av plastflasker, laget for hånd, har oftest formen av en sirkel, firkant eller rektangel. Men hvis du vil at du kan vise kreativitet ved å legge ut med plastflasker, en blomsterbed i form av en sommerfugl eller et morsomt dyr.

Related  Velkommen til riket av varianter av vogner

en seng av plastflasker

Arbeidssekvensen i dette tilfellet er som følger:

 • Et nettsted er utarbeidet;
 • Utsikter av det fremtidige blomsterbedet fra flasker er skissert;
 • På merkelinjen for optimal dybde, blir plastflasker hellet inn;
 • Inne i blomstermengden helles jord for å oppnå den optimale høyden på blomsterbedet;
 • Blomstene er plantet.

Zoning av territoriet

Hvis området i landplottet ikke lar deg plassere en slik blomsterhage, kan du gå til vertikalplanet. Til dette formål er mini-blomst senger fra plastflasker løst på gjerdet og veggen av hytta. Et slikt blomsterbed tar ikke mye plass, men vil kreve mer oppmerksomhet, siden vannet må gjøres mye oftere på grunn av den raske tørking av jorda.

Vertikal blomsterseng av plastflasker

Hvis dette alternativet virker enkelt og arbeidsintensivt, er det verdt å vurdere muligheten for å lage et blomsterbed av en svane laget av plastflasker. Som utgangspunkt dannes en fem eller seks liter beholder, som er dekket fra innsiden med hvit maling. Svanenes hals kan være laget av et stykke tykt ledning, bøye det til en karakteristisk form og lime sammen med plastflasker, etterligne fjær. Jorda kan helles direkte inn i “kropp” av svanen, dvs. fem-liters flaske, eller i spesielle vaser, som deretter kan installeres der.

Flowerbed Svanen laget av plast

For de som finner svanen for komplisert, kan grisene like. For å produsere dem er en stor flaske nok. Skjære et hull til bakken, fra bildene kan du lage ører og en hale. Fra innsiden må flasken dekkes med rosa maling. Lokkene på flasken er hagen til en gris. Du trenger bare å male de karakteristiske linjene og sette to poeng. Ikke glem også øynene. De kan males i svart. Om ønskelig kan du gi små ben fra små flasker. Alt, blomsterbedet er klart: du kan plante blomster.

Related  Varianter av kaprifol for Moskva-regionen

Blomsterseng av en gris fra en plastflaske Foto

Fordelene med blomsterbed fra flasker

I tillegg til å redusere den negative effekten på miljøet, kan vi også merke:

 • Lang levetid på en slik blomsterbed på grunn av holdbarheten til materialet som brukes ved fremstillingen. Dette gjelder spesielt når du vokser stauder. Fekting av plastflasker vil ikke tillate plantens røtter å ekspandere utover blomsterbedet;
 • Evne til å forhindre overdreven tørking av jorden;
 • Muligheten for å erstatte individuelle blomsterbedelementer i tilfelle skade på en av dem.

Video: Senger av smågriser fra plastflasker