norma za inkubatorsku blitzSve više, seljaci i ljetnikovci pružaju se mesom i jajima, koji se bave uzgojem peradi. Inkubator Blitz će vam pomoći da dobijete punu glupost pilića, goslings, prepelice. Ovi su termostati koji osiguravaju 100% -tni rezultat, poštujući pravila rada.

Uređaj za inkubatore Blitz

uređaj za inkubacijuDvoslojno tijelo izrađeno je od šperploče od betona i guste, ekstrudirane polistirenske pjene. Istodobno je površina pocinčana iznutra. Debljina zida nije manja od 3 cm. Većina Blitz inkubatora ima prozirni poklopac koji omogućuje promatranje procesa.

S jedne strane, upravljačka jedinica je pričvršćena na bočnu stijenku. Unutar su montirani termoelementi i ventilator. U radnoj komori nalaze se posude za isparavanje i pladanj za polaganje jaja.

Inkubator Blitz opremljen je s:

  • termoregulator koji je pušten u pogon gumbom, a upravljački gumb postavljen je na zadatak;
  • Termometar na ploči prikazuje stvarnu temperaturu na kontrolnom mjestu s točnošću od 0,1;
  • Okretni mehanizam pomiče jezičak vodoravnom vodoravno na 45 za 2 sata;
  • ventilator radi kontinuirano, od pretvarača do 12 V;
  • Kade za isparavanje dva, ali za piliće od ptica, za piliće i purice je dovoljno od jednog;
  • Rezervna baterija nije uključena u sve modele.

Za rezervnu snagu, koristi se 6ST55 baterija, punjenje je dovoljno za 18-22 sati, ovisno o volumenu komore za inkubaciju. Automatsko prebacivanje se vrši bez mijenjanja parametara. Proizvođač inkubatora Blitz daje jamstvo za uređaje za 2 godine.

Svaki instrument je popraćen uputama s detaljnim opisom pripreme inkubacijskog materijala, slijedom operacija. Točno prianjanje donosi željeni rezultat.

Vrste inkubatora

model blubova inkubatora 48Ovisno o veličini termostata i njegovoj automatskoj opremi, proizvodi se 6 serija uređaja.

Model Blitz-48 inkubatora pogodan je za uporabu u kućanstvu. U maloj je školi teško dobiti više oplođenih jaja u punom iznosu u kratkom razdoblju. Svježe jaje, bolje su uvjeti za razvoj embrija. Potrebno je odabrati miran mjesto za postavljanje izlazne komore. Bolje kupiti Blitz-48 digitalni inkubator. Njegova je značajka prisutnost automatskog pušenja jaja. Ako se temperatura u fotoaparatu mijenja, baterija će se uključiti ili približiti praznini, čuje se zvučni signal. Istina, automatizacija je znatno ponderirala model težinom od 4,5 kg do 7,5 i troškom. Po prvi put, inkubacija bilo kojeg jaja pomoći će uputi u inkubator Blitz-48.

Posljednja dva dana prije kraja inkubacije automatsko pucanje je isključeno. Početna jaja ne smetaju. Nakon pojave piletine, dopušteno je da se suši kako bi se uklonili pilići i školjke, otvarajući komoru svakih 8 sati.

Jasno povezivanje upravljačke ploče pomoći će i početniku da razumije proces proizvodnje pernatih potomaka. Svi modeli polaganja 72 i 120 jaja imaju stakleni pokrov, inkubacijska komora je potpuno vidljiva. Pouzdanost, popraćena ugodnom cijenom, čini inkubator iz Orenburga popularan.upravljačka ploča inkubatora

Related  Včelárske výrobky a ich použitie človekom

Inkubator Blitz-72 proizveden je u jednostavnom dizajnu i elektronskom kontrolnom jedinicom. Iz prethodnog modela je prostraniji. Počevši od ove serije, uređaj je opremljen baterijom, ali to košta više. Proračun i upaljač verzije automatskog inkubatora Blitz prikazani su u pjenastom tijelu bez obloge od šperploča. Uređaj teži 4,5 kg, ima punu funkcionalnost.

Više prostranih komora već ima dva rešetka ispod jaja, jer okretanje velikom avionu od 45 stupnjeva je nezgodno. Veći volumen komore zahtijeva dodavanje dvije posude za isparavanje i ventilator. Inkubator Blitz-120 proizvodi se samo uz automatsku kontrolu procesa.rotacija automatskog jaja

Moderna, tehnološki nije manja od uvezenih analoga, razmislite o Bazovoj seriji. Ovi uređaji zadržali su dostojanstvo svojih prethodnika, ali su dobili određena poboljšanja koja omogućuju da se oprema koristi u poslovnim projektima.

Bazu inkubatora Blitz postala je masivnija zbog zamjene obloge od šperploče s metalnim kućištem. Teško vozilo stavljeno je na kotače. U komori se nalaze pet jaja za jaje, pojačani ventilator, pa čak i filtar za hvatanje. Knjižica 520 jaja vam omogućuje prodavanje dnevnih pilića na komercijalnoj osnovi.

Pristup uredajima je preko stražnje ploče za otvaranje. Prednje staklo u komori za inkubaciju omogućuje vam promatranje procesa. Baza inkubatora Blitz u svom obliku nalikuje hladnjaku.zaključivanje pilića u blitzu

Bez obzira na model odabranog Blitz inkubatora, upute za tablicu i proces inkubacije moraju biti strogo provedene. Važno je, nakon svakog ciklusa, provesti temeljito higijensko čišćenje unutar komore dezinfekcijom.

Prednosti i nedostaci inkubatora Blitz

Najčešće u kućanstvu koriste modele za 48 i 72 jaja. Na njima možete pronaći više recenzija. Korisnici primjećuju pažljivost dizajna:

  1. Gornji prozirni poklopac pogodan je za praćenje procesa bez depresiviranja fotoaparata.
  2. Komplet trava s različitim veličinama stanica omogućuje uređaju da se koristi za izlazak bilo koje pasmine ptica.
  3. Oslobodite sustav kontrole i automatsku kontrolu procesa.
  4. Sposobnost dovršavanja procesa izvođenja čak i kratkotrajnim nestankom napajanja.

Related  Pestovanie krúpy doma – vec starostlivá a zaujímavá

Nedostaci označeni korisnicima: neugodan preljev vode i polaganje jaja. Nema drugih pritužbi. No, na kasnijim modelima programer je uzimao u obzir komentare.

Unutarnja pocinčana površina inkubacijske komore treba prati sapunskom vodom, isprati slabom otopinom kalijevog permanganata. Osušite uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Kupite inkubatore Blitz od proizvođača bez trgovačkih marža, ali uz plaćanje troškova otpreme možete u poduzeću u Orenburgu.

Upoznavanje inkubatora Blitz-48z – video