blomstrer av mirabilisMirabilis – en virkelig unik plante, opprinnelig fra Amerika, med stolt bruk av tittelen “natt skjønnhet”. Blomster har en rekke farger, basert på en egen art. En natt skjønnhet kan tiltrekke seg oppmerksomhet og presentere en utrolig aroma i mørket. Ved planting og omsorg i den åpne bakken av mirabilis er det ikke noe komplisert, og derfor er anlegget ideelt for begynnelsen av gartnere.

Varianter av mirabilis

“Night Beauty” har en funksjon – fra tid til annen på en stamme knopper vokser ikke en, men de mest varierte nyanser. Veksten av en slik plante kan nå opp til 80 centimeter. Mirabilis er godt multiplisert, fordi frøene beholder sin kvalitet i tre år.

Det er verdt å fremheve følgende varianter av mirabilis:

  1. For hagen til hagen er Mirabil serenade ideell. I høyden når blomstene 6 centimeter. Blomstrer fra den første måneden til sommeren til den andre måneden høsten.mirabilis serenade
  2. Mirabilis marmor er preget av sine lyse blomster og mørke årer. Anlegget er egnet for blomsterbed.mirabilis marmor
  3. Mirabilis Cavalier er flott for å dekorere blomsterhager. Har gule og røde farger med knopper.mirabilis chevalier
  4. En busk med en høyde på 50 centimeter er en krystall. Blomster kan være fargerikt, spesielt en uvanlig gul blomst med en fiolett kronblad. Blomstrer yolanta fra juli til desember.icicle mirakel
  5. Mirabilis Hvit lollipop – unikt hvite blomster opptil 5 centimeter i diameter.myrrhillis hvit lollipop

Hver art har sine egne egenskaper. Basert på arten du har valgt, må du lande og omsorg på den åpne bakken av mirabilene.

Reglene for planting og omsorg i det åpne bakken utover mirabilis

Før planting, husk om egenartene i klimaet vårt. Dessverre har vi ikke komfortable forhold for å vokse denne blomsten, så den kan bare brukes som en årlig.

Utsikten over Yalapa er den eneste som komfortabelt kan vokse under forholdene i vårt klima.

Anlegget kommer fra varme kanter, så det trenger nok varme og sollys. Krever vedlikehold av fuktighet, vil ikke lide sitt fravær. “Night Beauty” er ideell for folk som har sin egen hotbed. Potter med mirabilis du kan sette der.

Related  Lære å ordentlig ta vare på zigokaktusom

Måter å plante en plante på

planting av frø av mirabilisI nærvær av en voksen plante er den mest praktiske måten å plante, frø. Den ideelle tiden for planting og omsorg i den åpne bakken av mirabilis er sommer. På denne tiden begynner anlegget å akselerere veksten, og gjødsel vil gjøre den sterkere. Hvis det i ditt område er et mildt klima, er planting mirabilis med frø det beste alternativet. I tillegg til frø, kan stiklinger og knoller brukes.

frøplanter av mirabilisFor landskjønningen er perioden fra slutten av mars til begynnelsen av april egnet. Landing utføres i spesielle bokser. Å spire er nødvendig i hotbeds. Vær oppmerksom på temperaturområdet 18-20 grader over null.

Det er en ideell måte å akselerere veksten på. Det bidrar til å se betydelige resultater på bare 15 dager. Du må ta frøene og legge dem i et vått serviett. La dem stå i 6 timer. Deretter kan du engasjere seg i planting. Resultatet vil ikke vare lenge i kommer.

Vekststimulerende midler kan brukes. Ta en beholder med en vekststimulator, sett frøene og gå i noen timer. Etter det tar vi ut frøene og planter dem. Hele prosessen bidrar til å akselerere veksten i 14 dager.

røttene til mirabilis

Det praktiseres umiddelbart landing og forlater mirabilisene i det åpne bakken med røtter, for dette formål er perioden fra mai til juni best egnet.

plante germinated knollveksterReproduksjon av knoller utføres ved hjelp av plantemateriale. Denne metoden distribueres i butikker for raskt å skaffe seg vakre frøplanter. Derfor er det alltid mulig å kjøpe en favorittkopi, og det vil ikke ta deg mye tid. Prisene er litt overvurdert, men det er et alternativt alternativ – kjøp av røtter eller frøplanter i markedet. Lagring utføres ved en temperatur på 5 og over grader. Vær oppmerksom på at temperaturregimet er nødvendig, ellers vil anlegget ikke vare lenge. Hvis du plantet om våren, ikke glem å spire knollene. Imidlertid er denne måten å plante og forlate mirabilene i det åpne bakken med en knoll svært sjelden på grunn av tørking om vinteren.

Related  Vi blir kjent med de mest kjente typer syklister

landing mirabilis i det åpne bakkenPlanteformering av stiklinger er den mest tidkrevende og anvendte metoden. Samtidig har prosessen praktisk talt ingen effekt, som et resultat, må den suppleres med de ovenfor beskrevne metoder. Sørg for å tørke skjæreområdet umiddelbart etter at du har forberedt skuddene.

Pleie av natten skjønnhet

vanning en frøplante av mirabilisAnlegget trenger minimalt vedlikehold, fordi det ikke er lunefullt i det hele tatt. Til å begynne med er det nødvendig å velge riktig landingssted, hvoretter vi allerede produserer gjødsling, rettidig og dosert vanning, fjerning av fjer. Blomsten er ikke egnet for urbane klima, så planting og forlat mirabilis i bakken skal praktiseres i Moskva-regionen.

“Night Beauty” støtter gjødsel, så du kan bruke den 3-4 ganger i sesongen. Kompleks gjødsel er egnet for plantevekst og vekst best. Vannprosessen er enkel, det er nok å gjøre det regelmessig, men ikke å hell.

Landing og omsorg av mirabilene i det åpne bakken er enkel, uten å ta opp mye tid. Til tross for et minimum av innsats, vil du på kort tid få en fabelaktig nattlig plante med en hyggelig duft.

Video om landing mirabilis