Seedling GeigerDet er vanskelig å tro, men det finnes ornamental-løvfrue planter, lysstyrken av det grønne som kan formørke de mest spektakulære blomstene. Vil ta det – geiger, planting og omsorg i det åpne bakken, bak som er ganske enkle og rimelige for sommerboere i mange regioner i Russland.

Beskrivelse geicher for åpen bakke

Geiger på blomsterbedetAlle geokera arter som eksisterer i naturen er fra det amerikanske kontinentet. Her, planter fra Kamnelomsky familien, rettferdiggjør sin opprinnelse, bosatt seg på de steinete ødemarkene i sentrum og sør for USA og enkelte deler av Mexico. De fleste av plantene, som er tamet av mann, er flerårige løvfisk og løvkulturer. Ifølge beskrivelsen, i den åpne bakken Geicher, danner en storslått rosette av kuttet løvrike blad, avhengig av sesong, endrer fargen, mirakuløst forvandler hjørnet av hagen tildelt den.

Utseendet på løvet avhenger ikke bare på sesongen, men også på den slags geiser. På grunn av to- eller trefarget blader med dentate, glatte eller bølgede kanter, kan det mest uhåndterlige området transformeres.

Den dekorative effekten kompletterer blomstringen hele sommeren. De lyseste blomstringene på oppreistede peduner er geysers blodrøde med små corolla corolla nyanser. I andre arter er blomstene overveiende hvite eller rosa, samlet i sparsomme panikkulerblomstrer.

Når skal du plante en geiger på en åpen bakke? Hva trenger du å vite om anleggets natur og dets preferanser?

Betingelser for voksende geyheers i åpen bakke

mulching av bush geyerVanligvis for løvfiskende planter velger velopplyste steder, hvor de lyse farger på bladene ser mest fordelaktig ut. Men Geiker vokser lett beboelig under trekronene, og i det åpne området kan vilje og vil kreve hyppig rikelig vanning. Derfor er det bedre for henne å finne et nettsted med enkel beskyttelse fra den brennende middagsolen, men ikke i en tykk skygge som “tørker” uvanlige blader fra bladene, og gir bare en grønn bakgrunn.

Kravet i tilstrekkelig belysning er spesielt viktig for å utføre når du planter i det åpne bakken og tar vare på geyheroy-varierte former.

Til tross for sitt livlige utseende er denne flerårige upretensiøs, og med riktig omsorg vokser det godt i forstedene. I planteherder er det ofte naboer med verter, nåletrær, grøntbunnsplanter og busker, samt høyblomstrende arter.

Ved planting og avgang i det åpne bakken er det ikke utsatt for jordens sammensetning og ernæringsstatus, men de tolererer ikke:

  • Overdreven surhet av jorda;
  • høy tetthet av land på stedet;
  • stagnasjon av jord, smeltet og regnvann.

Related  Foto med beskrivelse av arter og varianter av innendørs blomst kalatei

På et løs substrat som beholder en moderat mengde fuktighet, er planter spesielt frodige.

Tid til å plante herder i det åpne bakken

Geiger fra frø i en krukkeI naturen rekerker geykere av frø og vegetativt av veksten av løvrike rosetter. Det er bedre å bruke den andre metoden i hagen.

Dessverre oppbevarer frøene som samles inn av hagesorter, ikke plantens variete egenskaper, og planter vokser fra dem, som er nær villige planter.

Det er mye lettere å få en geycher av ønsket utvalg – bruk av frøplanter, dyrket og frø av en bevist produsent eller delingen av en voksenrosett.

Frø blir sådd tidlig på våren i containere. I drivhusforholdene vises de første skuddene etter 4-6 uker. Når de virkelige blader åpnes på skuddene, overføres anlegget til det åpne bakken. Med tanke på den fremtidige veksten plantes stikkene i en avstand på 20 cm fra hverandre.

I mai eller tidlig høst sitter store, oftere 3-4 sommer rosettene, her, som mister kompaktitet og faller fra hverandre. Dette betyr at nær hovedanlegget er det barn, og det er på tide å skille dem.

Planterer en flerårig geiger i det åpne bakken og omsorg for planter

landing herregård i det åpne bakkenTil nye planter var mer “fluffy”, på hver delkappe la 2-3 rosetter med sine egne rhizomer. Hvis plantematerialet ikke har røtter av en eller annen grunn, bør det ikke kastes bort. Stiklinger med flere blader og et stykke av stammen kan roteres, behandles med en stimulant og plantet i en sandholdig torvblanding. I det skyggefulle drivhuset dannes røttene i 3-4 uker.

Hvis stegglinger blir mottatt i mai eller juni, faller tiden for å plante herder i det åpne bakken i midten eller i andre halvdel av sommeren. Jorden under slike planter er nødvendigvis mulket, og plantene selv er beskyttet mot den solfylte solen.

På stikker og store deler er de kuttede stedene pulverisert med knust trekull. Landingsgraver for Geiger skal ha en dybde på minst 30 cm og samme diameter. Når denne kulturen brukes som en kant, er avstanden mellom buskene vanligvis 25-35 cm.

Related  Fordeler og skade på kroppen fra å spise gresskar

planting og vanning geyerEtter planting blir plantene vannet, og jorda under dem er drysset med torv, med grønt sagflis eller hakket gress.

Ta vare på geyhera etter planting i det åpne bakken

en variert geiger i hagenDisse plantene er hygrofiøse. Derfor omfatter grunnleggende omsorg for Geiger etter planting i det åpne feltet:

  • regelmessig vanning, forhindrer tørking av jorda;
  • Løsning av jordoverflaten under buskene og i nærheten av dem;
  • Ugress av ugress
  • top-dressing, som starter fra andre år av livet og utføres ved hjelp av komplekse midler for dekorativ-løvfisk avlinger.

I den varme årstid, geichers vann 3-5 ganger i uka. I varmen og i fravær av regn er det bedre å fukte jorda daglig om morgenen eller etter solnedgang.

Til bladene av geyhery er det ingen misfargede spor av brannsår, vannet burde holdes så nær bakken som mulig.

Alle planter av denne slekten er i blomst, men ikke alltid blomstene i geicheren er for attraktive. Hvis de forstyrrer oppfatningen av blomsthagen, eller etter maling, fjernes pedunclene, kutter av under bunnen. For vinteren går buskene med blader. Til fjæren på fotenes base er det ikke påvirket av prellen, det er bedre å dekke dem med løs lapnik, eikegrener, nonwovens og mulch.

Alt interessant om geykere – video