Alocasia blomst luktendeBetydningen av eksistensen av noen arter i naturen er vedlagt i fortsettelsen av slekten. Alocasia i naturlige forhold kan reproducere ved alle tilgjengelige metoder – vegetativ, avkom fra røtter, frø. Det er mulig å overføre og erobre nye territorier bare ved frøproduksjon. Derfor er blomsten av alocacia i naturen en normal fysiologisk prosess. Hjemme, nærmer seg ekstrem, blomstring er ikke alltid mulig. Det er enda mer behagelig å nå høyder i pleien til spurven.

Blomstrende alokasi hjemme

Blomstrende alocasia hjemmeFans av blomsteravlere supplerer deres hjem blomsterhage med alocasia for dekorative blader, en stor busk. Etter å ha oppnådd voksenalderen, under gode forhold for vedlikehold, vil innendørsblomstene gi ut med den utstedte blomstermarken. Men bladene er mye mer dekorative enn coben, og gir en aroma som ikke alle kan tåle uten hodepine.

Å gi styrke til å blomstre, og deretter for modning av frø, hvis det har blitt bestøves, mister blomsten sin dekorative Alokaziya. Begynn å falle av blader, der forblir en tørr stamme med et rhizom. Kanskje, etter en lang tid etter inseminasjon, vil planten gjenopprette hvis en kompetent blomsterhandler tar det til et kjølig sted for en hvile i flere måneder.

Etter blomstring trenger anlegget en hvile i et bortgjemt stedBlomstrende alocasia hjemme skjer oftere hvis et showcase er bygget for det, der klimaet av de fuktige tropene etterlignes. I en leilighet er en slik atmosfære umulig. Noen typer ornamental løvverk planter kaster noen ganger ørene, andre blomstrer ikke.

Strukturen av alocacia blomsten

Gentle uvanlig alocacia blomst langlobetBlomstrende planter som har fylt 5-7 år. I tilfelle av blomster med fallende blader, ser blomstringene seg sammen med det unge bladet. Bladets brosjyre er alltid lengre enn pedicel. Omslaget strammer i en kokong en utviklende blomst, som gradvis frigjør plass for utseendet. Sløret sprer seg når blomsten utfolder seg, men faller bare med modning av frøene.

Related  Plante anemone knoller i det åpne bakken og omsorg for planter

Kobben er små blomsterstand på korte ben, de er festet til kroppen. Kobben er delt inn i kvinnelige og mannlige soner. Nærmere på bakken er den tykkede delen feminin. Mannssonen er den sylindriske øvre delen.

Frø av alocacia odoriferousBlomster monoecious. Menn består av deres intergrown stamens i den omvendte pyramide sinandria. I den kvinnelige blomst stigma kort med 3-4 lober. Etter pollinering på øret, dannes flere bær av rubin eller oransje farge, som hver bærer flere frø.

Riktig omsorg for alocasia blom gjør at planten kan vokse uten utmattelse på grunn av blomstring. Dessuten overfører frøene ikke alle egenskapene til mors busk. Blomstrende vil være kortvarig, og duften av en amatør. Blomsten kan fjernes forsiktig. Hvis det er på tide å blomstre alocasia, oppstod blomstringen, du bør bestemme deg selv hva som er best, skjønnheten i en moden plante eller dens blomstring med konsekvenser.

Triks for pleie av Alocasia

Det var nye skudd av alocaciaForkjølingen av blomsterhandlerens innsats for å ta vare på husholdningsplanter er deres blomstring. Derfor, for å oppnå blomstring selv av dekorative dyr med store blader er alltid en oppgave for mesteren. På mange fora av blomsteroppdrettere, viser mange råd og heldige eiere et bilde av alocacia-blomster. Det er også de som viser konsekvensene av å skaffe frø fra sine kjæledyr.

Hovedstimuleringen for blomstring anses å være to gjensidig eksklusive aspekter. Det er nødvendig å skape det nødvendige mikroklimaet, regimet av fuktighet og ernæring, på den ene siden. På den annen side bør den voksne planten tørkes i kort tid før vårens start. Dette trikset for å ta vare på alocasia vil riste det og gjøre det nødvendig å forutse fortsettelsen av slekten ved frø, en gang på dette stedet blir røttene ubehagelige. Og så blomsterknuten blir festet. Videre god omsorg vil ikke stoppe utviklingen av cob.

Related  Alt det mest interessante med philodendron

Grunnleggende regler for alocasia omsorg

Ulike alokasjoner hjemmeÅ alokaziya blomst blomstret og tok glede av kontemplasjon, er det nødvendig å observere vilkårene for innholdet.

  1. Et lyst sted for vedlikehold uten direkte sollys og uten utkast.
  2. Temperaturen er 22-27 grader, om vinteren, ikke under 18.
  3. Luftfuktighet om sommeren er ca 80%, om vinteren er det litt mindre. Men hvis du ikke venter på blomstring, kan planten være fornøyd med 50% hvis det er et akvarium i nærheten, en palle med våt claydite, moss substrat og trebearbeiding.
  4. Vanning er systematisk, men uten vannoppliving av jord og uten stagnerende vann i dreneringspannen. Om vinteren er vanning sjelden, en gang i uken, avhengig av jordens tilstand. Vann er brukt mykt, holdbart.
  5. Sprøyting i form av vanntåke over anlegget, tørke bladene med en myk klut en gang i uken varm dusj på badet, etterfulgt av fjerning av overskytende fuktighet.
  6. Gjødsel alocasia en gang i 2 uker om sommeren og månedlig om vinteren med komplekse forbindelser. Voksenplanter trenger kalium-nitrogenblandinger med mikrofertiliserende midler og stimulanter, ung monofosfat, oppløselig mikrofertilisator er nødvendig.
  7. Tidlig transplantasjon av planten til høye, trange retter som opprettholder stabilitet. Jorden er valgt lys, litt sur, med en stor mineralsk komponent.
  8. Systematisk kontroll av plantes helse, fravær av skadedyr og sykdommer.

Resultatet av omsorg for eieren av alocaciaHvis alle forholdene til anlegget er opprettet, så vil det blomstre, behagelig det er dekorativt. For blomstring alocasia skape en stressende situasjon, men for en kort tid. Hvis du plantet en plante i et varmt display eller et florarium, vil det være mye lettere å gi tropiske forhold der, for å varme jorden.

Alocasia black corduroy har gitt ut en blomsterpikeFor nybegynnere kan blomsterhandlere være verdifulle og råd om å skape en gunstig omsorg for blomstalocasia og gjødsel for det. Det anbefales ikke å angre å legge til vermikulitt i jorda med nesten halvparten. Mineralets verdighet, det tar bort overflødig fuktighet og gir gradvis bort, regulerer fuktigheten i potten. Perlite desinfiserer og strukturerer jorda. Den beste organiske gjødsel er spon av dyrhorn, det virker mer effektivt enn vermikulitt. For utviklingen av rotsystemet kan du bruke Domocvet, og om vinteren er det nødvendig å mate Ferrovit sammen med Emerald. De gir bedre absorpsjon av oksygen med mangel på lys.

Related  Finesser av å vokse en årlig asters

Blomstring av ulike typer av alocacia

Alocasia Amazonian produserer blomsterknopperEn lav plante med rosa-grønne petioles og mørkegrønne blader med lyse årer. Tsvetonos opptil 20 cm, hoste-hvit-rosa, opptil 10 cm, dekke to ganger så lenge. Blossoms, men binder ikke frø i romforhold.

Alokasien er grov, vokser opptil 2 m i høyden, en medisinsk art. tsvetonos opptil 30 cm, cob til 24 cm, et deksel av samme størrelse. Bærene er røde, skinnende til 1 cm i kuttet.

Alokasien er kobberrød, veldig dekorativ kompakt plante, bladene er konvekse, skinnende med metallisk fargetone. Blomster har en ubehagelig, spesiell lukt. Peduncles mørk rød, opptil 15 cm, samme slør. Hjemme er det ingen frø.

Lett blomstrende alocasia kobberrødBlomstrer ofte denne typen alocasia hjemme. Svart fløyel, eller svart sløyfe, en lav plante er elsket for den spesielle mykheten til de elegante bladene. Tsvetonos opptil 10 cm lang, hvitt-rosa slør, mindre blomstrende.

Blomst alocacia black corduroyMange slags fantastisk alocacia blomst venter på deres beskrivelse. Vår oppgave er å vise mangfoldet i verden av husholdningsplanter. Alle velger en favorittblomst på hjertehjertet selvstendig, og han blir medlem av familien.

Hvordan bryr seg om alocasia – video