Nyttig og velsmakende vannmelonsaft92% vannmelon består av juice. Saften inneholder alle de nyttige substansene, unntatt fiberen, som separeres under filtrering. Derfor er fersk juice ofte enda mer nyttig enn vannmelonens masse. Når man klemmer seg, tas en hvit masse rundt skorpen, og den har en spesiell sammensetning. Derfor, i juice mer konsentrert, samlet alle elementene tilstede i massen. Fordelene med vannmelonsaft skyldes en sterk rensende effekt. Bruk juice til forebyggende, medisinsk og kosmetisk bruk.

Fordeler med vannmelon juice

Juice av vannmelon har en gunstig effekt på alle organerVannmelon er et anerkjent diettprodukt, og fordelene har lenge vært kjent. Juice, dette er den perfekte formen for å bruke vannmelon i en praktisk pakke. Så, for å bringe en vitamincocktail til treningsstudioet, er det bedre å pakke det i en flaske enn å bære et stykke vannmelon. Bruk av fersk juice reduserer belastningen på fordøyelsessystemet, siden det ikke er kostholdsfibre i juice. Saften har en gunstig effekt på alle organer:Juice av vannmelon presset ut av rød og hvit masse

 1. Nyre og blære får alkalisk sminke. Dette reduserer surhet, steiner og sand begynner å minke, oppløses. På grunn av kaliumsalter, reduseres konsentrasjonen av urinsyre.

Diuretisk virkning av saften kan fjerne overflødig væske fra kroppen. En person mister vekt, giftstoffer og slagger vaskes ut av nyrene. Dette har en gunstig effekt på arbeidet med nyrerensing. Imidlertid vil samtidig bruk av juice og salt mat, tvert imot, føre til hevelse. Natrium forsinker vannet i cellene, og derfor fra vannmelon vann i kroppen vil bli tilsatt.

 1. Uhyggelige sykdommer som leddgikt, gikt, aterosklerose recede før rensing av juice. Nåværende B-vitaminer og den sterkeste antioksidant-askorbinsyren bidrar til å redusere forekomstene som forårsaker smerte. Spesielle egenskaper er folsyre, som har en gunstig effekt på alle menneskelige organer. Det er involvert i dannelsen av hemoglobin og forbedrer miltens arbeid.

Related  En interessant historie om det unike anlegget til de fuktige tropene i Alocasia

I juice passerer alle mineralene som er representert av salter:

 • kalsium;
 • magnesium;
 • jern,
 • fosfor;
 • kobber;
 • kalium.
 1. Folsyre og andre organiske syrer vannmelon juice er nødvendig for å effektivt påvirke hjertet. Det fremmer også utvidelse av blodkar, vasking av kolesterol og reduksjon av trykk hos hypertensive pasienter.Vannmelonsaft er kontraindisert i pankreatitt

Bruken av vannmelonsaft er gunstig for leveren, men bare hvis det ikke er noen pankreatitt. På 80% består juiceen av destillert vann og giftstoffer sendes inn i løsningen, som holdes i leveren. Lycopen, tilstede i juice, er en forebyggende mot neoplasmer.

Vannmelonsaft fjerner irritasjon og aggressiv tilstand. Med redusert immunitet styrker drikken gradvis helsen. I et ord erstatter frisk juice ikke bare helt fersk vannmelon, men det er også mye mer praktisk å bruke den. Samtidig er det nødvendig å vite at saften er bare frisk. Det blir raskt surt og lagres ikke i kjøleskapet.

Juice er ikke lagringsbarFor å bruke dette produktet må det bevares. Næringen produserer ikke vannmelonsaft, da det virker på konsentrater. Vannmelonkonsentrat er ikke økonomisk lønnsomt ennå. Derfor er konserveringen av saften hjemme den eneste måten å lagre legemidlet på om vinteren.

Hvordan lage en vannmelonsaft?

For å få juice fra vannmeloner, bruk metoden for kaldpressingFrisk juice er tilberedt på en juicer eller ved å presse gjennom lag av gasbind. Skjær i skiver, skyllet vannmelon blir utsatt for kaldpressing. Denne saften skal fort bli fortært.

I ett glass vannmelonjuice, nesten daglig behov for mineraler for mennesker.

Det finnes en oppskrift på vannmelonsaft, når det pressede produktet kan lagres etter en kort temperaturbehandling. Så, saften presset fra 9 kg vannmelonmasse, med tilsetning av 300 g sukker og 10 g sitronsyre kokes i 5 minutter og rulles i steriliserte krukker til vinterbruk.

Related  Langblomstrende kjekk clematis av den tredje gruppen beskjæring – beskrivelse og bilder av kjente varianter

Å lagre vannmelon juice er kokt med sukkerJuice kan opprettholdes uten å legge til kjemikalier: 0,7 kg juice og 300 g sukker kokes, tilsett 5 g sitronsaft og rulle i forberedte krukker. Men den spesielle kjærligheten til de lokale innbyggerne i vannmelonskanten nytes av vannmelonsaften.

Nardek - kokt vannmelonsaftUtarbeidelsen av vannmelon honning eller nardeka er en lang prosess med gjentatt fordampning av juice og filtrering etter en annen reduksjon i volum. Som et resultat av koking oppnås en lysebrun, viskøs, som en ung honning. Dette produktet brukes som medisin eller til matlaging. Om vinteren er alle produkter laget av vannmelonsaft kilder til nyttige elementer.

Til hvem er vannmelonsaft kontraindisert?

For alle fordelene med vannmelon juice og skade i noen tilfeller notert. Så, du kan ikke drikke juice for de som har store steiner i galleblæren og nyrene. De kan begynne å bevege seg, noe som er farlig og forårsaker smertefull smerte.

Vannmelonsaft er kontraindisert i sykdommer:

 1. Kolitt, tarmadhesjoner.
 2. Pankreatitt.
 3. Diabetes.
 4. Urininkontinens.

Med forsiktighet bør den være full til ammende mødre, barnet kan utvikle tarmkolikk.

Matlaging vannmelon honning – video