keiser i nærheten av hagen banenInntil nylig kunne våre bestemødre aldri ha kommet for å plante dekorativt gress, selv om det ville vært vakkert, i blomstergarden, ble det antatt at det bare hindrer veksten av nyttige planter. Men tider skifter, og dekorative korn har tatt et verdig sted i hagen vår. Overlegenhet blant dem i skjønnhet, uten tvil, tar keiseren. En upretensiøs staude kornblanding, med sine lyse krystallklare blader, vil dekorere en hageplot.

Generell beskrivelse

keiser sylindriskImperator sylindrisk – dette er en av artene av en hel slags frokostblanding, som er universelt brukt i dekorativ hagebruk. Den voksne planten er veldig vakker, har en lys farge, mens den er ubehagelig i omsorg. Kornskjæreren ble kalt “rødt lys” for oppreist stiv høyt løvverk og uvanlig lys rød farge. Store blader med spisse tips i nærheten av bunnen er smalere. Blomstrende keiser er ganske imponerende: den produserer fjærende, tett, silvery broom, som ligner på et øre.

I naturen vokser planten i Sørøst-Asia, Kaukasus, den elsker sandholdige jordområder og steder i nærheten av elver. I kultur, i hager og parker, er variasjonen av Imperatian Red Baron vanlig. Den vokser opp til førti centimeter i høyden, selv om de unge bladene kan være lyse grønne, men når de regner blir de røde, på slutten av sommeren får de en blodig farge.

Ombordstigning og omhu av den keiserlige sylindriske Red Baron

Imperata landingsplassHvis hagen har en samling korn, ikke bare tradisjonell, grønn, men også gul, vil de lyse røde bladene legge til rette vekt på landskapsdesign.

For sjeldne kornblandinger, er plantematerialer å foretrekke å kjøpe i pålitelige butikker, siden i dette tilfellet må du være helt sikker på at du har kjøpt en kvalitet av høy kvalitet.

Det er sant at keiser Røde Baron kan bli tatt vare på av noen erfarne blomsterhandlere. Det dvaler denne frokostblandingen i et kaldt klima, og det er nesten ingen problemer med det.

Related  På fordelene med hvetekisolje og måter å bruke

landing

For at gresset ditt skal beholde den tradisjonelle dekorative for denne variasjonen, er det ekstremt viktig å ideelt sett velge et godt sted for planting. Gresset kan tåle en liten penumbra, men det blir kun rødt rødt på en solrik og åpen blomsterbed. Plantering og omsorg for den keiserlige sylindriske Red Baron gir ingen synlige problemer, men det vokser ganske sakte. I tredje eller fjerde år av livet blir planten høy og får en karakteristisk rødaktig nyanse.

Jorden må dreneres, gresset liker ikke steder med stillestående fuktighet. Hvis dreneringen ikke er nok, kan plantene bøye røttene. Men i resten blir landingen utført på en enkel tradisjonell måte:

  1. Store hull, de bør gjøres dobbelt så mye som plantesystemets rotsystem.
  2. På bunnen av gropen må du sette kompost.
  3. Etter at kompost er pålagt å sette mineralsk kompleks gjødsel.

Etter de forberedende arbeidene, må de unge frøplanterne til keiserens røde baron bli satt i et hull, dekket med jord, helles og tampet. Etter plassen rundt plantingen mulch et lite lag med torv (ca. tre centimeter).

omsorg

Keiseren på en blomsterbedPlanten er ikke veldig glad i fuktighet, men på varme sommerdager er det bedre å vanne det rikelig. Det er også behov for intensiv vanning på våren, når det er dannet unge skudd. Imperator er sylindrisk, selv om den ikke tåler vannstagnasjon, men foretrekker sterk vanning.

På høsten skal planten bli beskåret, etterlater biter av blader, omtrent ti centimeter fra bakken. Før innkjøpet av kaldt vær må du i tillegg dekke din dekorative frokostblanding. Hvis det i høst eller i slutten av sommeren vises grønne skudd på planten, bør de umiddelbart kuttes ut, ikke gi dem mye å vokse, ellers vil bushens utseende bli håpløst ødelagt.

Når du begynner å transplantere keiserens sylindriske, må du sørge for at jorden var konstant våt, men ikke veldig våt. Denne planten blir ikke frisk på nye steder, hvis det ikke er nok fuktighet, vil den dø.

Reproduksjon utføres ved enkel oppdeling av en voksenbuske. Selve prosessen med deling utføres, på en tid da buskene blir rikelig utvidet, og i midten begynner de å bli litt skallede. I så fall bør du vurdere følgende:

  1. Det er best å forplante frokostblandingen om våren.
  2. Anlegget skal utgraves med roten.
  3. Det er nødvendig å prøve å ikke skade roten
  4. Du kan forsiktig dele en del av den utgravede fabrikken igjen.

Related  Nyttige egenskaper melon og kontraindikasjoner for bruk

For sommeren og våren må anlegget bli matet to eller tre ganger. Svært mye som den keiserlige sylindriske Red Baron mineralgjødsel. Men hvis jorda i hagen din er fruktbar, så kan ikke planten befruktes. Det er spesielt hyggelig at den røde frokostblandingen ikke er redd for skadedyr eller sykdommer.

Du trenger ikke å tvinge denne planten til å blomstre. Gresset av keiseren er ikke ute i naturen, men i det kulturelle miljøet blomstrer det nesten aldri. Anlegget har en god dekorativ verdi på grunn av det lyse bladverket.

I landskapsdesign

keiser i hagesammensetningenI slutten av høsten, når alle hageplanter vissen, frokostblandinger fortsette å behage de lyse fargene, attraktivt utseende, og så på denne tiden av året de spiller en viktig rolle i hagen. Men den keiserlige sylindriske Red Baron er ikke bare så glad i blomstervoksna: den geometriske formen og bildene av bladene skaper en spesiell vekt på det dekorative blomsterbedet.

Anlegget er veldig egnet for en liten hage. En utmerket bakgrunn for keiseren – grønn nåletre og busker med store blader. Den røde frokostblandingen i nærheten av krypende enebær ser bra ut. Du kan vokse denne planten i en beholder, som for vinteren blir brakt til verandaen eller inn i vinterhagen. På høsten ser gresken av keiseren i potten uvanlig ut mot bakgrunnen av en sovende natur.

imperiet ved siden av ephedraDenne typen frokostblanding er nesten alltid til stede i den klassiske japanske hagen. Planten ser uovertruffen på smaragdplenen i ideen om en enkelt planting. Keiseren kan plantes midt i blomsterbedet, noe som gjør det til sentrum av den opprinnelige komposisjonen.

keiser i nærheten av dammenHvis du ennå ikke har funnet ut hvordan du kan dekorere hagenes lille dam i hagen, er det ideelle alternativet å plante keiserens røde baron, jo mer bryr seg om henne er enkel. De lyse røde bladene på denne planten vil gjøre dammen din til et eventyr.

Related  Antigrip og antistress – havtorn med honning

Så, hvis du er en nybegynner gartner og vil umiddelbart gjøre ditt sted å hvile spektakulære, så plant keiseren. Planten er aldri syk, ingen problemer med det, men det ser uforlignelig ut, behagelig glatt – rødt blader til det kaldeste.

Imperat i den botaniske hagen – video