Прелепа ружа се зове краљица цвјетног врта, па до данас овај цвет увек остаје симбол љубави, лепоте и женствености. Како креирати и сачувати бројаницу у вашој башти – то је ствар која забрињава многе људе који воле руже и њихов раст.

Постоји више од 30 хиљада врста ружа, док је свака копија лепа и необична на свој начин. Свака ружа је маскирна и намерна, тако да садња и неговање ових цвећа захтева одговоран приступ, озбиљну пажњу, одличан рад и марљивост. Али ако се све уради исправно и мудро, онда ће вам руже свакако одговорити реципроцитетом – дивним мирисом и луксузним цветањем.

Приказани видео даје детаљан одговор на многа питања – како пропагирати и смањити руже, како их правилно садити, како биљати и сјечити, како припремити тло и саднице, како направити ружну башту сјајно. Овдје ћете пронаћи корисне савете о бризи и наводњавању ружа, избор сорти и садница за садњу, као и упознати са триковима формирања бродице и тајни растања ових краљевских цвијећа.

Стварање велике бројанице није ствар једне године, тако да морате стицати знање и стрпљење, а вештина ће доћи са искуством. Сретно!

Како се бринути за руже (видео)