Prednosti pšeničnega mleka

čista pšenica za kalitevPražena pšenica ima široko uporabo pri dietologiji in ljudski medicini. Vsebuje več kot 20 aminokislin, od tega osem edinstvenih. Prehrana pšenica se uporablja v športni prehrani, saj vsebuje veliko rastlinskih vlaken.

Iz pšeničnih kalčkov lahko pijete pijačo z žitaricom, ki je kaljen za dva tedna. Ta pijača vsebuje veliko število vitaminov B in karoten, kar izboljša vid.

Da bi imeli največ koristi od uživanja pšeničnih zrn, morate pripraviti “pšenično mleko”. To je pijača iz belega pšeničnega slada. To so pšenična zrna, ki sta bila klita dva dni.

Kalitev pšenice

Da bi kalili pšenico, je treba v hladni vodi namočiti dan. Po tem se zrna prenesejo v drugo posodo in prekrijejo z vlažno krpo. Po enem dnevu se orehi pšenice razrežejo z ostrim nožem.

Po kalitvi se sladu pusti v danem dnevu v hladilniku. Nato zmlete z dodajanjem vode v stanje debele kaše. Biti mora emulzija bele barve, podobna mleku.

Sestava “pšeničnega mleka”

V “mleko mleka” vsebujejo snovi, ki zavirajo razvoj rakavih celic. Aminokisline imajo pozitiven učinek na celotno človeško telo:

  • pomlaja kožo;
  • okrepiti srčno mišico in stene krvnih žil.
  • normalizirati delo ledvic in jeter.

Sestava “pšeničnega mleka” vsebuje tudi veliko vitaminov PP in E, ki krepijo imuniteto. Prikazane so med nosečnostjo, ker imajo pozitiven učinek na telo otroka in mame.

Da bi čim bolje izkoristili “mleko mleka”, pijaču dodajte dva česna česna.

V tem primeru se aminokisline reagirajo z estri česna. Zaradi reakcije nastajajo snovi, ki povečujejo delovanje organskih spojin, kar povečuje učinkovitost sredstev proti raku.

Z uporabo “pšeničnega mleka” za šest mesecev popolnoma obnovite vse celice v telesu. Lahko je pijan, napeta skozi sito, vendar je bolje uporabiti skupaj z oljno pogačo.

Prednost tega “mleka” je povečana vsebnost kalcija. Dokazano je, da je njegova količina 21-krat večja kot pri kravjem mleku. Zato “pšenično mleko” krepi učinek na mišično-skeletni sistem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector