Како направити наводњавање капљице у земљиМноги љетни становници сањају да организују на свом мјесту наводњавање кап по кап, јер вам омогућује да потрошите воде најекономичније и ефикасно.

Наводно наводњавање на дворишту је мали систем за водоснабдијевање који се састоји од спремника, црева за капање, вентила за довод воде, утикача и пумпе одговарајућег капацитета.

Кап по кап у викенд је погодан и практичан, не само да ће допринети економском коришћењу водних ресурса, али такође помаже да се побољша квалитет земљишта, уз истовремено смањење напор потребан да се брине за башту.

Принцип је једноставан кап по кап – вода се доводи повремено или стално у корену сваке биљке треба заливање, влажности земљишта је јединствен и квалитативно, уз такве биљке заливање никада неће доживети недостатак воде и хране, као и око развијања здравог микрофлоре и фауну.

На представљеном видео-снимку, љубитељ хоби Сергеј Аргунов ће говорити о томе како је организовао домаће наводњавање кап на свом подручју. Аутор видео-снимка ће пружити практичне савјете и практичне препоруке за израду схеме за наводњавање, стицање потребних елемената за то и директно монтирање наводњавања капања.

Главни услов за добијање добру жетву је довољан и правилно наводњавање, кап систем ће успети са високом ефикасношћу и ниском ценом.

У земљу вршимо наводњавање кап по кап (видео)