snack kakeIkke bare overraske vertinne sine gjester: uvanlige kaker, oversjøiske retter eller mystiske salater. Men den opprinnelige snacken, laget på prinsippet om en kake, ser ut som japansk sushi. Den herlige kombinasjonen av røde, grønne og hvite nyanser forbløffer også. For å forberede disse delikatesser trenger du svært lite tid og produkter.

Uvanlig baking

I oppskriften, bruk en kjeksdeig. Du kan male den i grønt med persille eller spinat. Pasta er laget i henhold til dette mønsteret:

  • Grind greens med en kniv (helst bare blader, uten grener);
  • avbryte den i en blender;
  • Legg til adskilte yolks (4 stk.);
  • rømme (70 g) med noe fettinnhold;
  • kraftig omrørt.

Sile 120 g mel og hell 5 gram bakepulver inn i den. Etter det, visp til stabil tilstand av 4-re proteinet. I begynnelsen av prosessen, tilsett salt, og litt senere – sukker. Nå må du kombinere melet og den grønne pastaen. Pisket proteinmasse blir tilsatt til den resulterende blanding porsjonsvis (2-3 skjeer). Det må nøye manipuleres med. Bevegelser må være fra topp til bunn.

Persille har en bestemt smak. Derfor kan de som ikke tolererer det, bruke spinatblader. Planten gir en rik nyanse, og påvirker ikke smaken av parabolen.

Bake deigen til snacks anbefalt ved en temperatur på 180 ° C. Etter 15-20 minutter blir det klart. For å gjøre dette, bruk en panne med en størrelse på 25×30 cm eller 30×40 cm. Bunnen av formen er nødvendigvis dekket av pergamentpapir.

Grand Final

Svampekaker blir tatt ut av ovnen. Bruk en kamp for å sjekke beredskapen, det bør ikke være klebrig. Når det kjøler seg litt, blir det tatt ut av bakervarmen og papiret er fjernet. Neste trinn er skiver. Lag en jevn kant og del lerretet i to like deler. Nå er det matlagingstid, samt dekorasjoner:

  • 300 g ost ost;
  • kutt i mye grønt, blande;
  • Saltet laks kuttes i lange lameller.

Related  Plante agurkplanter i varm sagflis (video)

Ostepasta smør bare en del av kjekspisen. På toppen av henne legger et sekund, og litt presset. Ved hjelp av et spesielt verktøy, del “kaken” i porsjoner. Hver av dem er dekorert med biter av fisk. Du kan sette en volumetrisk rose, en ring, en diamant eller en stjerne.

For å sikre at stykkene er jevn, står tannplukkene fast på skjærelinjene. Et skjærebrett brukes som linjal.

Når en deilig forrett vises på bordet, vil gjestene bli forvirret en stund. Fans av japansk mat vil umiddelbart sette pris på verten av vertinne. Resten vil vente med delikatesse, men da vil de ikke kunne rive seg bort fra det. Barn vil like kakeens uvanlige grønne farge, men smaken vil overraske dem enda mer.