frukten av melonen av DakarTakket være et stort utvalg av ultramoderne varianter kan du nyte en deilig, saftig og søt melon tidlig på sommeren. For eksempel er den tidlige dakarmelonen mye brukt for dyrking i drivhus for å oppnå en tidlig høsting. Så med februar såing av frø, modner frukten i juli.

Frø for frøplanter

Frø før sådd skal fuktes i 30 minutter i en svak løsning av kaliumpermanganat, og skyll dem deretter med rent vann. Det er praktisk å bruke kassettpaller til såing. De må installeres i et drivhus og fylles med en jordblanding bestående av like deler:

  • hage lander;
  • sand;
  • torv.

Hver frø er plassert i en separat kassett på fuktet jord. Frøplanter vises etter 3 dager.

Videre pleie for frøplanter

Første gang plantene er vannet, når de første blader vises. Vanning gjøres under roten, og unngår vanninntrengning på bakterien. Fukt jorda regelmessig, ikke la det tørke ut. Når meloner vil danne opptil 6 blader, for å stimulere utseendet til laterale prosesser av toppunktet, bør man klype.

Viktig! For hele perioden med voksende frøplanter, skal den tilføres to ganger med nitrophic eller andre komplekse gjødselstoffer.

Avstigning av frøplanter

For å plante plantene i det åpne bakken, bør ikke fortsette til begynnelsen av mai, når lufttemperaturen blir stabil, og jorden varmes opp til 14 grader. Skudd, klar for transplantasjon, må ha 3 sanne ark.

Området for meloner må være prefruktet med organisk: gjelder for hver kvadratmeter jord 0,5 spann med humus og 200 g treass.

Frøplanter skal plantes i rader med en avstand mellom bushen ikke mindre enn 70 cm, bredden på radene mellom dem er 1,5 m. Sett opp buene og strekk filmen (akryl) på dem fra oven. Fest kanten av filmen til jorda. Dette lyet beskytter melonen mot frysing.

Related  Noi crestem în apartament un puternic Ficus frumos cauciuc

Du kan fjerne dekselet tidlig i juni. I løpet av denne tiden klarte melonen under filmen å bli bundet opp og klar til å holde seg under direkte sollys. I slutten av juni danner en melon som er plantet under akryl gjennom frøplanter, store frukter med en hvit peeling og begynner å modnes.

Variety beskrivelse

Melon Dakaro har en saftig masse, veldig søt og med en karakteristisk vedvarende smak. Gjennomsnittlig vekt på ett foster er 2,5-3 kg. Den har en langstrakt, langstrakt form. Huden er gul, dekket med et nett, grovt til berøring.

Hybrid sort har økt motstand mot melonsykdommer.

Dyrking av ultra tidlig melon Dakaro – video