модуларни барбниСастав пећнице од опеке од цигле траје од два до пет дана. За изградњу модуларног роштиља потребно је само неколико сати. Комплекс за излете састоји се од:

  • од лажне;
  • цоунтертопс са радном површином за кување;
  • тоалет са судопером.

Модуларни систем олакшава испоруку конфекционих делова комплекса роштиља на локацију клијента. Обично су модуларни роштиљ опремљени лаким металним оквиром који омогућава монтажу таквих конструкција на терасама и горњим спратовима приватних кућа. Прочитајте како сами направити опекарски роштиљ?

Професионални модуларни систем за роштиљање

Метални оквир значајно повећава заштиту од пожара приликом употребе лака. Поред тога, у великој мери олакшава тежину конструкције, што вам омогућава да померите лајсну приликом поновног планирања локације. Ово је несумњив плус, јер ће структура опеке за преуређивање морати бити потпуно растављена.

Противпожарна сигурност модуларног роштиља омогућава уградњу у дрвене зграде и гардеробе.

Постоје случајеви када у планирању зграде чекаоња заборавите инсталирати довод вентилације. Због тога се ствара повратни потисак, а дим уђе у просторију. У том случају, потребно је уградити вентилатор издувних гасова на димњак.

Модуларни систем за роштиљ омогућава употребу роштиља, ражњића и затворене рерне. Држачи за различите прикључке могу се подесити по висини. Ово омогућава истовремено припремање различитих јела.

На керамичкој површини можете припремати текућа јела на отвореном ватри – месу или рибу. Могуће је повезати и одјељење за пушење хладноће.

Поправка модуларног система

Због чињенице да је сваки модул инсталације за роштиљ причвршћен металним везицама, то је врло лако поправити. Помоћу кључа од 10 мм, можете одвијати матице и замијенити оштећену опеку. Након замене мангалне облоге, кошуљица је постављена назад.

Димњак се мора периодично очистити. У супротном, пећница ће пропасти.

Да би очистили димњак, неопходно је уклонити изолацију која покрива унутрашњи дио цијеви од цигле. Мекана изолација је добро испрана од чађи. После чишћења, лако се може поправити.

Модул са судопером опремљен је силиконским цревом. Због велике количине воде, може се сломити. Да би се спречило оштећење, вентил се уграђује у модул за судоперу, који регулише притисак воде. У судопере налазе се млазнице са навојем различитих пречника за прикључивање водених црева.