skadedyrshage og hagekråKrager kan skade ikke bare hagen din, hagen, men kan være farlig for kjæledyr. I denne artikkelen vil vi dele råd fra utenlandske bønder hvordan å kjempe i disse skadelige fuglene.

Hvordan adskiller ravner seg fra ravene

Selv om krager og kråper tilhører samme art av “Corvus”, til tross for alle likheter, er de veldig forskjellige fra hverandre. Et karakteristisk trekk ved ravene er den karakteristiske fjerdedel rundt halsen, så vel som den kileformede halen. De flyger mye i luften og gjør ofte uvanlige pirouetter. En av de viktigste forskjellene mellom disse fuglearter er croaking. Kråkene som er vanlige for oss, kan ikke forveksles med det sterke dype kallet på en kråke, noe som minner om å mote en ku.

Hva spiser kråker og hvor bor de?

kråke på jaktenRavens spiser nesten alt, men er tilbøyelig til å mate på bakken. De spiser alle insekter, regnormer, små dyr, frø og frukt. Fjærene graver ofte i søppel, ikke foraktige carrion og kidnapping kyllinger fra reirene.

Fugler lever i åpne områder hvor de kan bruke trær, som å roostere, og hvor det er nok mat. Om vinteren forener de i flokker med hundrevis av deres slektninger.

Å være veldig sosialiserte fugler, blir kråkene oftest holdt i grupper. De er omnivorøse, noe som kan være til stor nytte, fordi de er naturlige sykepleiere, rydder territoriet til døde dyr. Imidlertid kan de også angripe kyllingene dine. Deretter begynner forekomsten av svarte fugler å bli et problem.

Hvis du finner ut at plantene dine, for eksempel korn, er revet fra bakken, så er det mest sannsynlig at det er kråker på tomtene. I tillegg kan disse fuglene være involvert i forsvinning av kyllinger fra kyllingekopper og spredt søppel rundt søppelkasser.

Hvordan bli kvitt krager i hagen

fugleskremsel mot kråkerVi vil snakke om flere måter å bekjempe angrepet av disse skadelige fuglene. De fleste av dem er testet i praksis og arbeid.

Related  Velg lyse, vakre planter for høsthagen

Fruktplanting kan beskyttes med garn fra fugler som selges i gartnerier. Et ti-centimeter rutenett passer best. Den har store krager, men hindrer ikke andre små fugles penetrasjon.

Installer rutenettet nær bakken. Dette vil ikke tillate kråper å klatre fra under. I tillegg gjør griddesignet det mulig å knytte voksende avlinger.

Bruk objekter som kan skremme av obsessive fugler. Strålende ting, kompakte plater som henger fra trærne, og til og med den vanlige hagen fugleskremsel, hjelper godt med å skremme skadedyr.

Dekk frukten. Korn kan beskyttes ved å henge en kopp eller pose på hvert “øre”.

Å være klare skapninger, kråper innser raskt at selv mylarballer ikke utgjør en trussel mot dem. Forsøk å regelmessig endre plasseringen av disse elementene, slik at fuglene ikke har tid til å vente seg og reagere på dem alle sammen akutt.

Troen sier at hvis du gjør hendene på et utstoppet dyr fra et hickory-tre, vil det være bedre å avskrekke inntrengere. Hvis du setter en slik vakt i hagen, kan du prøve å endre plassering og utstyr.

Slik hindrer du utseendet av kråper

Kråper dreper svake unge kyllinger. Vær oppmerksom på dette når du bygger reirbokser: Pass på at minst 10 cm fra innløpet til bunnen av esken. Ikke plasser ledninger og poler som kråken kan slå seg ned og vent på at produksjonen skal vises.

Bruk matere som er for små til krager, men store nok til andre fugler.

Nå vet du dum mer om disse farlige fuglene. Noen få enkle, beskrevne måter, vil tillate deg ikke å frykte for en flokk av unge kyllinger som går i solen, og også bidra til å sikre landing fra uønsket innblanding av fjærede skadedyr.

Related  Hvordan vokse og vokse ormer for kyllinger

Installere en scarifier fra krager – video