S prihodom spomladi, na tisoče naših rojakov odidejo v svoje letne počitnice, da odprejo sezono spomladanskega dela. Hkrati je treba posebej opozoriti, da se na vrtu lahko z roko prikažejo različni domači vrti, od katerih jih veliko ne bo le koristno dekoracijo vrta, ampak lahko prinesejo tudi resnične koristi. Danes bomo govorili o nekaterih zanimivih prilagoditvah.

Otroški kotiček z lastnimi rokami – enostaven in dostopen za vse gostitelje

Domači leseni swingVsakdo mora razmišljati o tem, kako narediti zanimive gugalnice s preprostimi prilagoditvami v poletni koči, da bi prosil svojega otroka. Pomembno je poudariti, da to ni potrebno, da imajo izjemne inženirske sposobnosti kot le navadne sposobnosti posedovanja vodovodne orodij, kot tudi gostitelj domišljije. Na sliki si lahko ogledate, kako lahko z uporabo 6 dnevnikov naredite otroško gugalnico in majhno lestev. Ta lastnost za vrt z lastnimi rokami je dobra stabilnost.

Domače obleke iz starih otroških čevljev …

Vaze iz otroških čevljevOdlična dekorativna možnost za dekoriranje lesene ograje je lahko star gumijasti otroški škornji, iz katerih lahko naredite odlične podloge za spomladanske rože. Najbolje je, da poberete čevlje različnih barv, kot tudi barve, nato pa v njih vnesete mešanico tal in rastlinske cvetne čebulice. Nikakor ne smemo pozabiti, da bi luknje v podplati za izpust prekomerne vlage. Ko bo na ograjo pritrjena okrasna okraska, bo videti zelo izvirna.

Da ne bi rjavil starega panj …

PeneckObičajno s časom v katerem koli dacha postane potrebno rezati staro drevo, po katerem ga lastnik navadno potrebuje, da ga korenine. Ob istem času, ki prikazuje malo domišljije, lahko dobite ne le znebiti trdega dela, ampak tudi dobičkonosno obrniti panj v odličnem estetski okras. Če želite to narediti, morate zapisati v notranjost štor z ognjem ali izvlečejo svoje dleto, če majhen štor, nato nalijemo na tla in zasajenih okrasnih trav in cvetja. Kot rezultat, lahko dobite odlično naravno cvetlično posteljo, in to samo-izdelano za vrt z lastnimi rokami bo videti super.
Poleg tega si lahko na belem pocinkano vedro, prikopat v cvetlični postelji, okrasite s starim medeninom na vrhu in narišite malo obraza. Takšna goba bo videti super na vseh dacha lokacijah.

Related  Okrasitev gozda – mogočna bukev

Klop iz dnevnikov

Klop iz dnevnikovSestavni del vsakega vrta je klop, na katerem se lahko sprostite po trdo delo na vrtu. Hkrati vam ni treba žuriti, da kupite pripravljeno klopjo, saj lahko zgradite prostor za počitek iz starih dnevnikov. Če je stara in debela dnevnik, ne moreš hiteti, da je videl v hlodov za štedilnik, ker lahko razžaganih skupaj dobiš veliko površino za klop. V tem primeru se bo taka klop zavrsila z zavidljivo trdnostjo in trdnostjo.

Kot je razvidno iz risbe, struktura klop je dovolj enostavna, vendar pa je za montažo različnih sestavnih delov, je najbolje, da uporabite kovinske palice, ki se vozijo v predhodno izvrtane luknje v dnevnik. V potrebnem vrstnem redu morate narediti naslon za hrbet, na katerem lahko počivate, kar bo ostalo še posebej prijetno.

Izvajanje obrti z lastnimi rokami lastnik prejme naslednje prednosti:

  • Zmožnost uporabe talentov in izvajanje zanimivih ustvarjalnih idej
  • Donosno je izločiti svojo dacho od vseh ostalih z originalno obrtjo
  • Na vrtu pustite naravni in naravni videz
  • Naredite svoj vrt res mesto ne le za delo na tleh, ampak za ostalo vso družino

Če povzamemo vse zgoraj navedeno, lahko rečemo, da bodo različne obrti v vašem vrtu, kot tudi domači zelenjavni vrt z lastnimi rokami omogočajo smotrno, da okrasite vrt, kot tudi njeno edinstvenost in izvirnost.

Pomembno je vedeti, da meje za ustvarjalnost preprosto ne obstajajo, tako da lahko in morate varno izvajati najbolj zanimive obrti.

Video o preprostih praktičnih idejah za dajanje