I lang tid og til ingen nytte sliter jeg med osseous på nettstedet. Jeg vet ikke engang hva som skal sprayes. Fortell meg, er det noen folkemessige rettsmidler for ødeleggelse av ugress i hagen?

Kampen mot ugress tar løvenes andel av tidgartnere og påvirker deres helse negativt. Hvis det er et stort område, vil det ikke ta lang tid å få ryggen slitt av. Tross alt, de må gjentas flere ganger, fordi dette lette gresset klarer å komme seg ut igjen og igjen på de mest uventede stedene.

For ødeleggelse av ugress er ulike preparater også mye brukt. Men dette garanterer ikke fullstendig bortskaffelse av ugress. Et godt alternativ er å bruke for å kontrollere ugress i hagen til folk rettsmidler, tross alt, de er billig sammenlignet med plantevernmidler og spesiell fysisk anstrengelse er nødvendig og ikke er helseskadelig.

Oftest brukes ugress, eddik, salt, såpe og brus til å behandle ugress.

Hvordan brukes eddik?

rastvor-iz-uksusa

Eddik ødelegger nesten alle typer ugress. For en person er det helt trygt og har ingen negativ effekt på jorda. Ved hjelp av eddik kan du til og med få maur (dryss de stedene de bor, fortynnet i vann med eddik).

Men ved kontakt med kultiverte planter kan eddik også ødelegge dem, så det må tas vare på når de behandles.

For ikke å skade dyrkede planter som vokser i nærheten, anbefales det å bruke en flaske med en dyse eller en pumpe. Hvis du trenger å behandle et par busker, kan du ta en pensel. Spray ugresset i stille solfylt vær: effekten av eddik intensiverer under solens stråler, foruten det vindløse været vil ikke skade grønnsakene eller blomstene.

Related  Vi planter blomster på den alpine bakken: hva og hvordan

Eddiksyreoppløsning bør strømmes rikelig med blader og stengler. Noen ganger gjenbehandling er gjort hvis det er spesielt resistente ugress. Start arbeidet med ødeleggelse av skadedyr anbefales tidlig på våren, men gamle flerårige ugress dyrkes i høst. Ved behandling av ugress bruker flere oppskrifter med eddik:

  1. Fortynn 5 glass 6% eddik i to liter vann – dette vil være nok til å sprøyte 2 hektar.
  2. Forbered en blanding av tre deler 9% eddik og en del sitronsaft.

Salt – for spesielt resistente ugress

rastvor-iz-soli

Hvis eddik alene ikke takler vedvarende ugress, kombineres det med kjøkkensaltet. For å gjøre dette, kom med å koke en liter vann, tilsett 5 ss. eddik og 2 ss. salt. Løsningen helles varmt på et gressgress.

Du kan enkelt drysse sengene med salt, mens du ser at det ikke rammer den voksende avlingen ved siden av den. Denne metoden er god fordi salt ikke bare ødelegger ugresset, men også etter å ha trengt inn i bakken under regnet, vil det ikke tillate det å vokse nytt.

Det bør huskes at hyppig bruk av salt på senger fører til endring i jordsammensetningen. Det er mulig å ødelegge alle ugresset, men også de kultiverte plantene på dette nettstedet vil ikke vokse.

Såpe til redning

rastvor-iz-Myla

Hvis en flytende såpe (en medisinsk sprøyte) blir tilsatt til en løsning av salt (150 g) og eddik (1 liter), vil en blanding som heter herbicid såpe bli oppnådd. I dette tilfellet vil den beste effekten være bruk av 20% eddik. Under sprøyting med herbicid såpe, skal kultiverte planter bli dekket med tykt papir. Arbeid utføres ved lunsjtid, når solen er spesielt varm.

Related  Reproduksjonsmetoder for boxwood

Soda og ugress

Ikke mindre effektiv er tilsetningen av natron i løsninger. Dette vil bidra til å kvitte seg med små planter mellom flisesømmer i gården, og kjemper også perfekt med pulverformig mugg. Bruk oftest slike proporsjoner:

  • i 5 liter vann, fortynn 2 ss. l. brus og 1 ss. l. såpe og dryss ugresset en gang før blomstring, gjenta en uke senere – og så tre ganger;
  • for 1 liter vann – på en spiseskje med brus, flytende såpe og vegetabilsk olje. Behandlingen skal utføres i overskyet vær.

Hvordan håndtere ugress folkemetoder, video