sistem gsmBersama dengan hiasan dan susunan kawasan pinggir bandar, seseorang tidak boleh lupa memastikan keselamatan wilayah. Sistem keselamatan bersepadu akan membantu mengatur penggera dengan isyarat GSM. Apakah kelebihan sistem sedemikian dan di mana ia boleh dibeli dengan istilah yang paling baik?

produk di kedaiDi kedai dalam talian domestik, penggera jenis ini (dengan isyarat jauh dan segera) adalah salah satu yang paling mahal. Contohnya, yang popular di kedai CIS menawarkan isyarat GSM selama kira-kira 10 500 rubel.

Penggera membantu anda membuat peningkatan tahap keselamatan untuk diri sendiri dan orang tersayang anda. Juga, anda tidak akan bimbang tentang keadaan semua harta kampung semasa ketiadaan anda. Lebih murah dan pada masa yang sama peranti yang berkesan boleh dibeli di Alyexpress.barangan aliexpress

Intipati sistem GSM adalah bahawa pengguna boleh memasukkan ke dalam kad SIM peranti dan mengkonfigurasi pemberitahuan tentang semua percubaan untuk menembusi ke laman web ini terus ke telefon anda. Dalam model ini devaysa boleh membuat sehingga tiga nombor telefon yang akan menerima mesej. Juga, peranti ini adalah fungsi pengumuman suara (di Rusia).

Set lengkap termasuk:

  • arahan terperinci dalam bahasa Rusia;
  • Kawalan jauh tanpa wayar (dengan empat butang dan antena);
  • penggera bekalan kuasa;
  • panel tambahan;
  • pintu pembuka pintu atau tingkap (bergantung pada tempat pemasangan peranti) – beroperasi dari bateri jari;
  • penggera itu sendiri adalah pembesar suara volumetrik dengan plag bagi sambungan ke peranti lain;
  • pengesan dengan antena;
  • sistem itu sendiri dengan pemberitahuan GSM.

Kandungan perumahan sistem keselamatan:kandungan badan

Juga, pengguna mempunyai peluang untuk menyesuaikan arah pengesan dengan alat bedik kecil pada panel kawalan peranti.

Penampilan panel kawalan penggera:panel kawalan

Kos peranti ini dari pengilang China ialah 2 115 Rubles. Sistem keselamatan boleh berfungsi dengan stabil pada suhu dari -10 hingga +40 darjah Celcius. Dalam kes cuaca sejuk, hapus peranti itu untuk mengelakkan kerosakan.sensor

Related  Adakah ia bernilai overpaying untuk ladu Cina?

Kajian terperinci produk dan prinsip operasinya dibentangkan dalam ulasan dari pembeli: