hage beskjærereBlant mange modeller av landlige redskaper, er det mulig å finne en hage secateur, av anstendig kvalitet og til en rimelig pris, bevæpnet med kunnskap. Type instrument, profesjonell eller amatør, bør være avgjørende for valget. Metoden for bruk av hagesaks kan være spak eller vår. Verktøyet må ha blader av høy kvalitet i stål og med god sliping. Ved bruk av brukeren er håndtakene laget med et komfortabelt grep. Interessant artikkel om helikoptergrenene til hagen.

Fiskars One-Handed Cutter

skattekuttereSkjæreverktøyet er annerledes i formålet. Hvis du vil beskære unge skudd, bruk Fiskars planar pruners. Verktøyet fungerer som skarpt skjerpet saks. For kutting mer stiv, men ikke tykkere enn 3 cm, brukes en kontaktkutter i seksjonen av grener. Den har et tynnere blad, og bare det øvre bladet er laget av rustfritt stål. Et robust blad laget av slitesterk plast gjør det mulig for kutteren å utføre en nøyaktig, grusfri kutt.

Secateur hager temaer, og det er verdsatt at minimal skade skaper muligheten for rask sårheling.

Verktøyet brukes:

 • for trimning av krone av grønne plantasjer;
 • kutte av steklinger, chibouks av vinranker;
 • trimning og revidering av røtter under plantetransplantasjon.

Secateurs Fiskars anses å være et pålitelig og praktisk verktøy for gartnere, siden de har et greit grep, et glatt kutt og ikke krever stor innsats på jobben. Kostnaden for et kvalitetsinstrument er 600-700 rubler.

Stanley profesjonelle saks for profesjonell bruk

Beskjærings StanleyHvis hagen er i øde, har trærne ikke blitt kuttet lenge, et spesielt verktøy er nødvendig. Dette er den profesjonelle Stenley Garden Secateur. Enhetens håndtak består av to komponenter og ikke slippe i hånden. Bekjemp farging av stikkverktøyet, minner oss. Elegante konturer av lerret med håndtak laget av to-komponent elastisk materiale og en rovdyr er effektive i arbeidet. Det er et slags verktøy med en ambolt. En slik hage pruner rettes med tykke tørre grener. Kutterne er laget av spesialstål, de forblir skarpe i lang tid. I tillegg oppdager knivene ikke harpiksutslipp og smuss, og saften strømmer ned i en spesiell rille, slik at bladet tørker.

Bypass profesjonell profiler er designet for å gi ønsket form til trær og busker.

Instrumentets lengde er 20 cm, vekt 230 gram. Prisen på en pruner er 629 rubler.

Bli kjent med hageslipperen Black Decker

sekatør svart dekoderDen avbildede GK-1000-sekretøren bruker ekstern energi og kan tjene som snekker eller kutter, avhengig av innstillingen. Håndholdt Black Decker Garden Secateur Deluxe ser mer beskjeden ut. Tilfeller som kommer fra Amerika, på individuell bestilling gjennom de baltiske landene, anslås til om lag 2 tusen rubler, de har svarte håndtak og en kutter av polert stål. De enklere verktøyene er kledd i oransje gummihåndtak. Det er to typer:

 • Kniver laget av rustfritt stål, arbeider med knuter opp til 10 mm;
 • Skjære deler er laget av rustfritt stål med Teflon belegg, klare knuter opp til 20 mm.

Enheten gir en sperre som forhindrer spontan åpning av instrumentet. Håndtakene er komfortable og lar deg jobbe lenge.

Kostnaden for budsjettpruners er omtrent 1000 rubler. Elektrisk kutter er beregnet til 7.5 tusen rubler.

Related  Enkel och funktionell assistent – kultivator Mantis

Vi blir kjent med sekretærene til Mr. Logo fra Taiwan

Secateter Mister LogoDet er sjelden å finne håndverktøy for å ta vare på hagen som er beregnet på svake kvinnelige hender. MR Logo Secrets er designet for alle anledninger. De er ergonomiske, de er laget av høy kvalitet japansk spesialstål og bruker en spesiell ratchet som reduserer belastningen på hendene. Secateurs koster 450 til tusen rubler, presenteres for formålet:

 • profesjonell for omskjæring av levende grener;
 • immunisering;
 • motstandsdyktig mot tørre grener;
 • damene;
 • babyen;
 • med ratchet.

Det er sekretere med et rett blad, som kan klippe til og med papp. Teflonbelegg gjør at skarpe kuttere kan forbli skarpe i lang tid.

Russiske modeller av sekatører

sekateur bogatyrBildet viser en titansektor med sperremekanisme 0233, et produkt “Centrinstrument.” Enkel praktisk og rimelig enhet mottar takknemlig tilbakemelding fra brukere, kalt “Bogatyr”. Den ligger beleilig i hånden, og sperren øker kraften. En nyhet er utførelsen av et ambolt. Den har doble hakkede kutter med et spor i midten. Kniven går dypt inn i ambolten. Enheten er perfekt rettet med tørre og levende kvistar opp til 30 mm med et tverrsnitt. Men pruner er ikke egnet til å kutte chibouks av vinranker – kutt på kantene deformeres. Det er en hage secateur 530 rubler.

For profesjonelle har selskapet utviklet CI-1141-modellen, alle metall-selvrensende sekatører har en spesiell rille for skjæring av ledning. Prisen på instrumentet er 1570 rubler.

Michurinsky Secateurs TsI-0449 er laget av rustfritt stål med Teflon belegg. Arbeide med den er praktisk, takket være gummihåndtak og konstruksjon. Tverrsnittet av stengene må være mindre enn 25 mm. Den er egnet for å skape like skiver. Instrumentet koster 910 rubler.

Related  Grundfos-pumpen är en problemfri enhet för hushålls- och industrisystem

Fokine pruner er en enhet for å kutte gress ved å kutte. Men den platte kutter anlegget, noe som betyr at det kan kalles en sekretær. Skarpt skarpt fra tre sider av strimlen av verktøystål av spesiell form kan beskjære roteter av ugress i nærheten av de kulturelle plantingene. Et komfortabelt, flatt håndtak skiller verktøyet.

Kjemiske sekretører

kjemisk turboladerDet utvidede konseptet med å kutte ut unødvendig grønt fra dyrkede planter ble brukt av utviklere av herbicider. De opprettet et herbicid “Secateur Turbo”. Denne forbindelsen brukes til å drepe ugress i feltene hvor den vokser:

 • hvete;
 • bygg;
 • korn;
 • lin.

Å ødelegge selv gamle ugress, påvirker det sprayede stoffet ikke de listede kulturer. Men det brukes med forsiktighet, hvis i rotasjonen for neste år er feltet tildelt andre avlinger.

Det er svært vanskelig å avle flerårige ugress med et kraftig rotsystem fra endeløse felt. De tar ikke bare mat fra dyrkede planter, men undertrykker dem og formidler seg raskt. Secateur turboen er effektiv i alle stadier av lukeutvikling og har fordeler over andre stoffer:

 • kan sprøytes med luft og land;
 • ødelegger ugress av alle aldre
 • skader ikke kulturelle planter;
 • brukes under alle temperaturforhold.

Det utrydder 35 varianter av ugress, slik som såing, løvetann, ragweed. Et hundre milliliter tung oljeaktig væske er nok til å sprøyte en hektar avlinger, med riktig fortynning med vann. En behandling per sesong på et tidspunkt da alle ugressene allerede har steget, er delen alderen, ødelegger dem. Men frøene kan gi nye skudd. Kostnaden for stoffet er 11570 rubler per liter.

Japansk verktøy for omsorg for trær og busker

samurai beskjæringssaksDen japanske pruner Samurai gartnere og amatører vet som et billig verktøy, som svarer til kvaliteten på prisen. Derfor vil vi dvele på en nyhet som skal tilfredsstille fagfolk og amatører. Samurai-modellen er et forsterket verktøy, uten mangler av billige modeller. En lett og komfortabel beskytter gir deg muligheten til å utføre opptil 2 000 skiver per dag uten mye tretthet. Instrumentets blad er skarpere enn en barberhøvel og ikke stump. Fordelen med KS 8T modellen over andre:

 • Det øverste bladet med spesiell sliping garanterer et jevnt kutt av tynne og middels grener;
 • Nedre blad, sledehammer, har en bred base med skarpe sliping, skader ikke avgreningen fra under;
 • kutt ikke bare tre, men plast, gummi;
 • Håndtak av spesialdesign redusere belastningen på børsten;
 • Justeringsmutteren letter tilpasningen til skjæringen, og holderen hindrer faklene i å åpne vilkårlig;
 • kniver på verktøyet, utskiftbart materiale – Teflon-belagt stål

Related  Betyg av de bästa modellerna av gräsklippare av bensin

Kostnaden for instrumentet, erklært av produsenten, er 1,912 rubler.

Klassisk modell av en pruner

Beskjærings GardenaI de foreslåtte verktøyrapporterne, når man sammenligner, blir Gardener beskytter ofte referert til som det mest passende verktøyet. Den påførte fjæren styrker trykket på hånden, gir et jevnt kutt selv med et svakt trykk. Håndtakene til et slikt verktøy er i en vinkel. Båndfjæren som brukes i pruner laget av høyfast stål er produsentens utvikling.

Bladet på verktøystålet er dekket med en glatt Teflon-film, sporet separerer treaktig juice som forstyrrer skjæringen. Det er en spesiell mekanisme for å justere bredden på åpningen av knivene for å trimme justeringen, og så er det ikke nødvendig å utøve stor innsats forgjeves. Hemmeligheter i hageserien Komfort – det beste innen deres sektor. Kostnaden for verktøy er opptil 2 tusen rubler.

Video anmeldelse hage pruner