брисати кромпирМлади кромпир воле сви, одрасли и деца. Прилично је укусно и здраво. Неки газдари чак и не љују и кувају са њом, али не могу сви одлучити о таквом експерименту.

Да би оборио неколико килограма младог кромпира, морат ће се знојити. Многе љубавнице су пронашле излаз. Користе се за сунђер за брзо чишћење посуђа, нехрђајућег умиваоника и чак песка. Међутим, произвођачи су понудили да користе посебну четку за поврће.

моје шаргарепеЧетка за поврће вам омогућава да брзо очистите млади кромпир са коже. Поред тога, такав уређај више пута олакшава прање било каквог воћа и поврћа.

Коришћење посебне четкице је прилично једноставно. Неопходно је да се поврће бави под различитим правцима из различитих праваца. Након неколико покрета, млади кромпир ће бити чист. Онда се уређај једноставно испере водом.

Кинеске четке у кухињиПоред тога, материјал четкица омогућује да их користите као такт. Можете лако пренети било коју плочу с врућим јело. Захваљујући специјалном уређају на његовим рукама, неће бити опекотина.

Предности четкица за поврће:

  1. Једноставност. Током употребе четке неће бити тешкоћа.
  2. Брзина. За само неколико минута можете очистити неколико килограма младог кромпира.
  3. Свестраност. Четкица за поврће има много користи.
  4. Сигурност. Четка штити руке од опекотина.

практична и практична адаптацијаАли колико кошта такав универзални уређај? У интернет продавницама у Украјини и Русији, четка за поврће може се купити за 355 рубаља. Једноставно је скупо. Али у кухињи вам не треба једна четка, тако да ова опција не одговара.четкица за поврће у онлине продавници

Али на месту Алиекпресс, четка за поврће се продаје за 44 рубља. Ова цена је прилично погодна за овај уређај. Поред тога, неколико пута је нижа од оне коју је домаћи произвођач изразио. За своју цену на сајту Алиекпресс можете купити чак 8 чекића за поврће. Чување је очигледно.биљна четка за Алиекпресс

Related  Ротирајући штанд за украшавање колача из Кине

Карактеристике кинеских биљних четкица:

  • материјал – пластика;
  • дужина – 120 цм;
  • боја – наранџасто, зелено, плаво, розе.

Да бисте купили четкицу за поврће, користите сајт Алиекпресс. Кинески произвођач нуди повољну цену, за разлику од домаће. Али карактеристике робе нису ништа другачије.