deilig gulrot gryteBruken av gulrøtter er enorm. Ikke bare er det mettet med nyttige komponenter for kroppen, så også budsjettet. Mange deilige retter er forberedt fra det. Spesielt fortjent gulrot gryte. Vi tilbyr flere deilige oppskrifter for hele familien.

Gulrot gryte for barn

gulrot gryte for barnLa oss starte kompileringen fra barns versjon. Barna er veldig raske: det er ikke velsmakende, det passer ikke. Spesielt opprørt mødre, når deres elskede barn spiser entusiastisk barnehagemat. Nå trenger du ikke å studere barnebøker på jakt etter en nyttig og samtidig deilig mat. Oppskriften på gulrotgryte er i barnehagen for et notat.

For å forberede en mirakelfat må du: 3 ss. l. Manki, et pund gulrøtter, ett egg, 1-2 ss. l. sukker, favoritt krydder (for eksempel kanel, vanillin), et stykke smør.

Ikke glem, du forbereder fatet for barn, så vær sikker på å følge alle anbefalinger.

Utførelsesstadier:

 1. Gulrot vaskes grundig og koker i huden til den tilberedes. Du kan kutte rotlinger i 2-3 deler, slik at de raskt sveiser. Etter gulrøtter avskall skinnene og trim enden av “brusochkov.”koke og peel gulrøtter
 2. Rengjør gulrøtter med en praktisk metode (for eksempel, rist dem fint eller “vri” i en blender).hogge gulrøtter i en blender
 3. I gulrotpuré legger du til egg, mango, krydder og sukker. Bland godt sammen til glatt.bland gulrøtter med sukker
 4. Dekk pergamentet med et stykke pergamentpapir (ikke glem å “dekke” og sidene), hell deigen og rist formen litt slik at massen er jevnt fordelt.sett gulrot i en form
 5. Kryd smøret i tynne skiver og spred over deigens overflate. Denne hemmeligheten vil tillate gryten å skaffe seg en kremaktig smak og juiciness.lag ut smør og bake
 6. En gulrøtpudding i ovnen blir forberedt i 35-40 minutter ved 180 ° C.Gryten er klar

Fjern den tilberedte gryten fra formen og server den til bordet. Retten går bra med kakao på melk.

Tandem hytteost med gulrøtter

gulrot og ostemasse gryteOster-gulrot gryte er en utrolig nyttig, velsmakende og veldig vakker variasjon av parabolen. Det vil bli verdsatt av både barn og voksne.

For matlaging: 2-4 ss. l. Manki, egg, 0,2 kg gulrøtter, et halvt kilo hytteost, en klype vanillin (kan erstattes med vaniljesukker). I tillegg vil det ta: 0,1 kg rosiner, 5 ss. l. vanlig sukker, smør (ca. 1 ss.), 3 ss. l. rømme.

Dette er en klassisk oppskrift på en tallerken. Men når du tar det som grunnlag, kan du lage din egen versjon. Så i gryten kan du legge til andre tørkede frukter eller frukt (godt kombinert med gulrøtter pære og eple).

Utførelsesstadier:

 1. Gulrøtter vaskes grundig, skrell, tørk på et håndkle og kutt i små biter.hogge gulrøtter
 2. I en stekepanne eller en panne med en tykk bunn smelter smøret, legg gulrøtter og kok inn til det er mykt.stew gulrøtter
 3. Samtidig forbereder du cottage cheese massen. I en dyp beholder legger du kyllingen med rømme og slår til den er homogen.pisk hytteost
 4. Kjør i et egg, hell ut vanilje, sukker og bland alt.bland egg med sukker og cottage cheese
 5. Legg til en del av mango, bland og se på konsistensen av ostemasse. Det skal være moderat tett. Hvis nødvendig, legg til mer manga.
 6. Rosiner vaskes grundig i rennende vann, skiftes inn i et piano, fylles med varmt vann og legges i denne tilstanden i 5 minutter.vaske rosiner
 7. Kokte gulrøtter rullet gjennom kjøttkvern (helst flere ganger) eller slip i en blender. Tilsett sukker og bland.hogge gulrøtter
 8. Dampet rosinene, og deles i to deler, legg til gulrøtter og ostemasse. Rør.
 9. Lag bakeplaten med pergamentpapir eller forsiktig oljert. Legg nå en liten hytteostmasse og nivå den på bunnen. Topp med små gulrøtter.
 10. Gjenta prosedyren for å danne en gryte.
 11. Bake en gulrot gryte i ovnen, oppvarmet til 180 grader. Tilberedningstiden er 20-25 minutter.send til bordet

Etter at tiden er gått, fjern gryten og kjøl den. Etter det kan det skiftes til en tallerken, kuttes i stykker og serveres til bordet.

Gulrot gryte med melk og hytteost

gulrot gryte med melkOg her er en annen uvanlig oppskrift på gulrotgryte. Det er en hemmelighet i matlagingen av gulroten selv – den er stuvet i melk. Saftig og svært velsmakende.

For matlaging trenger du: 4 ss. l. sukker, et halvt glass kumelk, 250 gram hytteost, samme mengde gulrøtter, to egg. I tillegg bør du ta en klype salt, et stykke smør, en mango (3 ss).

Utførelsesstadier:

 1. Root grønnsaker å vaske, skrelle, kutt i små biter, legg i en panne. Hell i melken.koke gulrøtter med melk
 2. Sett smøret på gulrot, dekk med en lokkekanne og kok innholdet til det er mykt.Tilsett smør
 3. Sett hele massen i en blender eller slip den på en praktisk måte.kotelett
 4. Hell massen tilbake i pannen, hell i mango, bland og kok i 3 minutter, sett en liten brann.koke med semulegryn
 5. Strømpe knuse crush (du kan i en blender), tilsett eggeplommer, salt og bland alt til glatt.bland kyllingost med egg
 6. Bland sammen gulrot og ostemasse.bland kyllingost med gulrøtter
 7. Separert tidligere pisket med sukker.pisket med sukker
 8. Overfør proteiner til “deigen” og bland.forstyrre proteiner
 9. I den oljede formen fordeler du gulvmassen jevnt.legge ut en masse i en mugg
 10. Bake gulrotkasserolle i ovnen i 40 minutter ved 180 ° C. For å sjekke om gryten er klar, ta en tannpirk eller en lang pinne. Hvis du etter å ha piercing kaken, tørker det – du må slå av ovnen.Gryten er klar

Klar gryte litt kjølig, sett på en tallerken, kutt i porsjoner, dekorere med pulverisert sukker og kan være trapeznichat.

Du kan legge til en liten kreativitet: sett noen gulrøtter “deig”, deretter i midten legg rent stekt ost og hell alle resterende gulrøtter.

Gryte i multivariaten

Gryte i multivarkaFor de som liker automatisert matlaging i vårt arsenal, finnes det en gulrotgryte i multivarket. Imidlertid trenger du fortsatt å forberede ingrediensene. Men selve bilen vil bekymre seg om baking.

Du må ha for hånd: et halvt kilo hytteost, 2 mellomstore gulrøtter, rømme, mango og sukker (4 ss hver ingrediens), to egg, et stykke smør.

For å lage en gryte, kan du bruke hvilken som helst fett hytteost. Hvis hytta er overdreven flytende, før du bruker den, er det bedre å klemme det ut på gassen.

Cooking:

 1. Rottegrønnsaker for å vaske, peel og rist fint. Til sliping kan du bruke en blender, kjøttkvern.hogge gulrøtter
 2. I en dyp beholder, hell i sukker, hammeregg og slip til glatt med en mikser. Tilsett mango og bland godt sammen.slå opp mango med sukker og egg
 3. I hytteost tilsatt surkrem og mos med en crush. For å få en mer øm tekstur av gryten, kan du bruke en blender.pisk kyllingost med rømme
 4. I ostemassepastaen legges egg-sukkermassen og blandes. Deretter setter gulrot og grundig rist alt til glatt.Bland de to massene
 5. Skål multivarki, inkludert sidene, deksel med smør. Hell den ferdige “deigen” inn og sett den inn i enheten. Etter å ha lukket lokket, still inn “Baking” -modus. Koketiden er 60-80 minutter, avhengig av modell av multivarket.bake i en multivariate

På slutten av tiden bør gulrot gryte med en manga være igjen inne i ytterligere 10 minutter, slik at den “har nådd”. Etter at det kan trekkes, legg på en tallerken og serveres med rømme.

Under forberedelsen av gryten kan du legge til forskjellige kandiserte frukter pre-steamed i varmt vann. Manka kan erstattes med mel. I dette tilfellet vil konsistensen bli noe tettere.

Gulrøtter med eplergulrot gryte med epler

Gulrot-eple gryte er en tallerken som kan tilberedes når som helst på året. Det som gleder seg om vinteren, når friske grønnsaker og frukt er spent.

Du trenger: en mango (glass), to applefrukter, tre egg, 2-3 gulrøtter, 0,18 kg sukker. I tillegg kreves 1 ts. brus, en klype kanel, vegetabilsk olje (2-3 spiseskjeer). For dekorasjon kan du ta pulverisert sukker.

La oss fortsette:

 1. Røttene skal vaskes, skrelles og fint revet. Overfør gulrøtter i en dyp bolle, hell i sukkeret, bland og la i denne formen i noen minutter for å la sukkeret smelte.
 2. I mellomtiden vasker eplene, peeling og frø og kuttes i små terninger.
 3. I en separat beholder, bryte eggene og pisk. Hell eggmassen til gulrot. Der sendes også kuttet epler, vegetabilsk olje, brus, krydder og mango. Rør grundig.
 4. Legg gulrot i en bakervarer, belagt med smør, og nivå overflaten med en skje eller spatel.
 5. La minutter på 10-skjemaet på siden, slik at manaen svulmer.
 6. Sett skjemaet i ovnen og bake i 40 minutter ved 180 ° C.

Den tilberedte parabolen bør stå en liten stund i den avslåte ovnen, etter å ha fått den, litt kul, overfør til en tallerken og dekorér med pulverisert sukker.

Som du kan se, blir gulrotgryten forberedt veldig raskt og enkelt. Det kan serveres både til frokost og brukes som en matbit. Et annet pluss – det vil være til smak både barn og voksne.