hage i høyteknologisk stilNavnet hi-tech kom fra det engelske uttrykket “høyteknologi” eller “høyteknologi”. Denne setningen kalles den moderne retningen i design og arkitektur, preget av minimalisme i detalj og industrialiseringens ånd. Denne stilen er en av de mest populære i dag, og utformingen av objekter i den involverte tusenvis av designere over hele verden.

rett grove formerModerne stil kan ikke forveksles med andre. Det preges av tilstedeværelsen av rette linjer, grove former og diskrete farger. Forkromet metall, kabler, ulike geometriske konstruksjoner, vertikale støtter for planter – alt dette skaper sin egen spesielle atmosfære

Hage i høyteknologisk stil

mye ledig plassDet første som fanger øyet ditt er en stor mengde ledig plass. Det er få fargede senger, hovedsakelig busker og lave trær. Spor, som regel, er flislagt eller stein. De svinger skarpe vinkler og danner strenge geometriske former.

I tillegg til sporene har resten av hagerelementene (for eksempel dammer, tomter, senger) også en form for trekant, sirkel, firkant, spiral og andre figurer.

planter

bruk av homogen vegetasjonVegetasjon er forskjellig fra homogenitet. Her finner du ikke en rekke varianter og plantinger. Shriveled busker hersker, plener på skråplaner og omfattende asfalterte områder.

brosteinsbelagte eiendomSammen med plenen, for å gi hagen områdene en geometrisk form og ensartethet, brukes jorddekslingsplanter. Takket være et kompetent utforming er det forskjellige fargeområder, jevne områder på overflaten. Varianter av slike planter:

  • pahizandra;
  • cuff;
  • Asarum;
  • verbaine mint aurea.

Store trær kan være tilstede, men deres plassering bør planlegges nøye. Som alt annet, er de underlagt en enkelt plan og kan ikke ligge kaotisk.

forsiktig planting planleggingNoen designere lager hele vegger av lave busker, kutt av bølger, og stiene mellom dem legges med fliser. Denne ideen ser frisk og vakker ut, men det gir unødvendige gjerninger for beskjæring.vegger av lave busker

Related  Voksende frukttrær på trellises

farge

diskret fargepalettAv fargepaletten som oftest brukes er diskrete hvite, grå og grønne farger, noen ganger blå. Sjelden svart og oransje innsatser brukes til å fremheve bestemte områder.

bygget i høyteknologisk stilBygningene er overveiende elfenben og kaffe med melk, uten overflødig farge. Som du allerede har lagt merke til, er det mange forskjellige nyanser og lyse farger som ikke er karakteristiske for den høyteknologiske stilen.

materialer

urbane fag i landskapsdesignFor planter, ofte installerte galvaniserte beholdere, plassert i en klar rekkefølge. Hagesonen kan skilles av metallkabler og bjelker, som er plassert urbane gjenstander, for eksempel store fans.

kilde til vann i høyteknologisk stilMaterialer til technosader er moderne, noen kan koste en formue, men de er slitesterke og vil tjene i mange år. Hovedarten er bare 4:

  • stein;
  • glass:
  • verdifulle treslag;
  • metall.

strenge former

Ofte sette metall stoler og bord, eller laget av helt flate trepaneler. Vakkert sett skjult belysning av brede trinn, samt gravd i bakken lamper av tykt glass.

skjult bakgrunnsbelysningSonering gjøres ofte ved å endre nivået. For eksempel, lagt ut av en stor flate flis “gulv” med et design av busker på sidene, og fører opp trinn til et høyere nivå, der flere trær er plassert.multilevel design

tilbehør

I tillegg til moderne materialer, minimalistisk design og strengt utvalgt vegetasjon, har tilbehør en viktig rolle. Siden hagen “high tech” innebærer bruk av banebrytende teknologi, bør valg av tilbehør få maksimal oppmerksomhet.

bruk av moderne teknologiTenk i detalj belysningen. Store runde lamper, laget av frostet hvitt glass, ser veldig fordelaktig ut.original hage belysning

Møbler laget av stål, er en av de mest gjenkjennelige funksjonene som er iboende av høyteknologisk stil.

bruk av stålmøblerHovedregelen for alt tilbehør – de må være moderne og moderne. Jo flere gadgets din technosad inneholder, desto bedre. For eksempel, “smart house” -systemet, eller intelligent belysning. Kreative gazebos laget av verdifulle tresorter, eller fra betong, bassenger og fontener – alt dette vil understreke det unike og statusen til nettstedet ditt.

Related  Mystiska naturliga delikatesser – tryffel svamp

TechnogardenHvis du ikke har erfaring med landskapsdesign, så å opprette et prosjekt av en teknologihage, er det best å slå til en profesjonell. I lys av designets kompleksitet, behovet for å tenke gjennom alle detaljer og følge geometrien i alle former, vil det være problematisk for en nybegynner å ta hensyn til alle aspekter. Imidlertid vil investert tid og midlene til slutt gi deg mulighet til å skape et ekte mesterverk av teknisk og teknisk tanke på ditt landsbygdsside.

Ideer for å skape en moderne hagedesign – video