rosa flamingo från flaskorEn dacha för många är inte bara en viloplats, utan ett försök till självuttryck av deras kreativitetens kreativa potential. Önskar att dekorera sina tomter eller göra dem så praktiska som möjligt, börjar många av deras ägare att göra handgjorda artiklar för sina egna dachas.

Användningen av en mängd olika hantverk för att ge

Det är omöjligt att föreställa sig ett privat hus utan produkter av egna händer. De tjänar som ett visitkort av någon ägare, hans önskan att förbättra platsen, vilket gör det mer anpassat för att trösta på semester.

Hantverk för stugor har ett antal fördelar. Till exempel:
Katt av cement

 1. Det är en bra tid med din familj. Involvera barn kan du införa i dem industrier i en så enkel och intressant form för dem och dra även av rastlösa barns fantasi som hjälper till att diversifiera den kreativa processen och introducera någonting nytt i produkterna.
 2. Dessutom kan du använda de improviserade verktygen som inte slår din ficka. Material för hantverk:
  • träd;
  • laserskivor;
  • bildäck;
  • polystyrenskum;
  • betong;
  • plastflaskor;
  • sten och pl. et al.
 3. Hantverk som tillverkas av sig själv kommer att ge förtroende för sina förmågor och en speciell glädje från resten, och dacha kommer att se mycket mer attraktivt ut.

Jo, det viktigaste är att du kan göra dina egna hemgjorda möbler snabbt och utan stor ansträngning. Även verktyget behöver en som finns i varje hus. Det är väldigt lätt att välja ett hantverk som passar för den ursprungliga utformningen av trädgårdsplotten för att ge bilder av produkter som finns på denna sida kommer att hjälpa till i detta.

Konst av hantverk för en dacha från flaskor

Det enklaste och vanligaste materialet är flaskor. I varje hus ackumuleras de i tillräckliga kvantiteter under hela vintern. Det är dags att ta dem alla till dacha på våren, och i stället för sopor blir flaskorna lätt till ett mästerverk som kommer att glädja ögat. Produkter som tillverkas av detta material tjänar två syften. Av dessa kan du göra praktiska hantverk, till exempel ett staket i trädgården, en öppen gardin på dörren eller en fågelmatare. Även hantverk har också dekorativa egenskaper, till exempel konstgjorda blommor och djur, ursprungliga blomkrukor.

flamingo

Hantverk för dachas från flaskor är ganska praktiskt:

 • På grund av de fördelaktiga egenskaperna hos den tunna plasten, från vilken flaskorna är gjorda.
 • Dessutom kan du använda olika delar av flaskan, från locket, till botten.
 • En ytterligare fördel med flaskor är att de är lätta att klippa och kan kombineras på olika sätt och material: tråd, tråd, fiskelinje, gummiband och jämn lim.
 • Förvånad och färgskalan av sådana hantverk, eftersom de kan målas.

Därför är produkter gjorda av flaskor mycket olika, vackra och användbara. De är enkla och roliga att göra, du kan till och med börja med att designa och komma med något nytt.

Snögubbe från flaskor

Intressant trähantverk

kalv från stockarDet finns ett träd i varje tomt. Det här ber oss att använda ett mer vanligt material. Hantverk av trä för att ge användbarhet och ge positiva känslor. I kursen finns gamla stubbar, grenar som regelbundet skärs från träd som hösten eller våren beskärning, rester av reparationer och onödiga lådor.

Stora och små trästrukturer kan vara mycket nödvändiga vid stugan. Vad är en dacha utan en mysig butik, utan ett lusthus, en båge eller ett staket? Alla dessa produkter är utformade för en mysig semester med hela familjen. Men även original lampor, fågelhus och blomkrukor kan ge värme och en utmärkt utsikt över semestern.

skottkärra med blommor

Vilka hantverk kan du göra med egna händer från däck?

Piglet gjord av däckAtt göra hantverk för att ge egna händer mot däck behöver inte någon speciell skicklighet, eftersom formen och det elastiska flexibla materialet hela tiden föreslår många idéer.

Vad kan man göra med däck? Det här är bara några förslag:

 • staket;
 • spår;
 • stängsel för sängar;
 • möbler (bord och stolar);
 • swing;
 • höga sängar;
 • mattor;
 • blomkrukor;
 • blomsterbäddar;
 • vackra figurer av djur och mycket mer.

foto av en papegojaFrån denna ofullständiga lista är det uppenbart att det här slitstarka materialet, som inte är räddat för några väderförhållanden, gör det möjligt att designa perfekt landshantverk. Deras mål blir så varierat som möjligt. Med tanke på alla möjligheter till däck är det enkelt och intressant att engagera sig i landskapsdesign av infielden.

Ursprungliga idéer för hantverk

Det finns andra improviserade medel, varifrån utmärkta produkter erhålls. Med tanke på deras form och material kan du komma med många olika hantverk. Ljusa, kreativa mönster kan förvandla trädgårdsplanens tråkiga utseende, förvandla det till den idealiska världen för att vila och leka barn. Till exempel dekorera de ursprungliga skulpturerna och de vackra krukorna trädgården och innergården.

Fågel från cd-skivor

Många hantverk skapas för bekvämligheten av sommarboende. Så, om det gamla däcket, skär i små bitar och stärka dessa delar på väggen, får du lämpliga hyllor till små delar och verktyg. En skuren plastflaska, som är ansluten till varandra, blir till en vattentrog.

Barn kommer också att ha nytta av hantverk, eftersom de är sandlådor och speciellt utformade för dem spelhus.

gamla sakerDekorera din tilldelning, och gör det mycket bekvämare att hjälpa hantverk för att ge och trädgård. Vilka funktioner utför dessa produkter:

 • Gör webbplatsen mycket bekvämare och ger perspektiv. Så en blygsam trästak eller fågelhus, en ovanlig lampa eller en liten damm gör stugan till en mysig viloplats.
 • Hjälp att skilja olika delar av villan. Till exempel är sittgrupp separeras från arbetet på bekostnad av bekvämt beläget trädgård bänkar.
 • Dekorera gården och trädgården ger. Även en enkel väg gjord med egna händer och dekorerad med en nyfiken handgjord artikel hjälper till att se in dig själv som en designer, för att njuta av möjligheten att förverkliga dina idéer och glatt överraska gäster och grannar.

Några bilder av hantverk för en dacha gjord av ens egna händer kan övertyga oss om det praktiska i detta satsning och lita på en önskan att prova någonting själv.

Bilder på stuguthyrning:

lampa

Mosaic gjord av lock

nyckelpigor

gymnastikskor

Fågelhuset

Relaterad artikel: Självgjorda hantverk av plastflaskor!

Hantverk – video