сандале за радникеЗрачење травњака је навијање травњака. Овај процес засићује земљиште кисеоником, водом, то јест, подмлађује. Ако не испунимо тло, онда ће изглед травњака пасти, биће ћелаве, маховина, травњак неће бити отпоран на хладноћу и влагу.

Аератион може бити изведен помоћу таквих алата:

  • обичне вилице;
  • вертикулум;
  • аератион сандале.

Размислите о сандалама. То су ципеле, на чијој основи постоји огроман број шупљих ножева. Да проводите зрачење, једноставно морате да ходате по травњаку. Дужина шупљих ножева обично варира од 8 цм до 15 цм. Главна предност овог поступка аерације је једноставност. Не морате да правите велике напоре, не морате ништа повезивати са мрежом. Само треба да ходаш по земљи. Све је једноставно и разумљиво. Али да ли је вредно тога?

У продавницама Русије и Украјине сандале за аерацију коштале су 875 рубаља. Прилично је скупо за такве и такве сандале.аераторима за сандале у онлине продавници

На Алиекспрессу исте сандале коштају 1.405 рубаља. Ова количина је чак већа него у домаћим продавницама. Да ли је вредно плаћања?азеро за сандале на Алиекпрессу

Упркос главној предности овог поступка аерације, сандале имају низ недостатака, и то:

  • висока цена;
  • Ако је земља снажно стиснута, особа неће имати довољно тежине да га притисне са сандалама;
  • Користи се само за мале травњаке, јер је дубина пирсинга мала;
  • понекад није довољно само да се пробија тло – неопходно је извести различите методе зрачења.

израда аераторских сандалаДа ли је вредно плаћања за тако једноставан метод који не може увијек постићи жељени ефекат? Професионална аераторна јединица ће обавити читаву процедуру како треба, пошто има различите прикључке, могућност пенетрације дубоко у тло и истовремено уклања маховину и осети се са површине тла. Он је у могућности да за један дан обради подручје једнако великим фудбалским пољима. А цена за коришћење је једнака куповини сандала. Чак и виљушке у овом случају ће бити много ефикасније од сандала, јер могу извући тло.

Related  De helende eigenschappen van oostindische kers, evenals contra-indicaties

Стога, употреба сандала неће довести до потребног зрачења. Поред тога, зрачење механичким средствима је много дуже и теже. И практично нема разлике у цени. Зато не купујте сандале за зрачење чак и директно од кинеских произвођача.