skyveport med wicket dørVed installering av gjerdet av tilstøtende territorium er spørsmålet om å velge porten mest relevant. Optimal versjon av passasjerens utstyr er en skyvedør med en wicket dør. De er enkle å håndtere, har et estetisk utseende, og gjør ikke rot i det åpne. I tillegg blir risikoen for skade på bilen redusert til et minimum under driften. Les om installasjon av skyvedører med egne hender på vår hjemmeside!

Bygging av skyvedører med wicket dør

utforming av skyvedører med wicket dørSkyveporten er en bevegelig port av gjerdet, som ved hjelp av en automatisk kjøre eller en manuell mekanisme beveger seg til siden, danner en åpning. I åpent syn har bladet en parallell posisjon med et gjerde. Gates kan enten være enkeltblad eller dobbeltblad.

Strukturelle elementer av skyveporter med wicket:

 • rektangulær ramme;
 • Et enkelt blad med et hull for wicket;
 • wicket med feigned bar;
 • guide skinner;
 • et par rullelager installert i fundamentet;
 • den elektriske stasjonen.

For bevegelige skyvedører brukes et stål eller profilert ark oftest. Den er festet i en kraftramme, som er laget av et profilrør. Porten for folks passasje er projisert under tegning av tegning av rekylsystemet.

Det anbefales å installere porten i skyveportene når det ikke er mulig å utstyre den ved siden av den. Det skal imidlertid ikke plasseres svært nær kanten og plasseres i midten av strukturen. Den vanlige plasseringen er en meter fra kanten av porten.

Typer skyvedører

Skyveport skyveport med wicket er designet i tre versjoner:

 1. Suspensjon. Utformingen av festingen av det bevegelige bladet gir sin forbindelse med den øvre styreskinne på et nivå på 3-5 meter. Høyden på den hengende porten bestemmes av objektets type. Ulempen ved et slikt åpningssystem er begrensningen av høydeåpningen, som påvirker kjøreturen til store kjøretøyer.anheng design av skyvedører med wicket dør
 2. Ruller på skinnen. Åpningsmekanismen er laget ved hjelp av en skinneveiledning installert på bakken, langs hvilken hele strukturen beveger seg. Glidebladet holdes av braketten festet til stolpen med rullene. Ulempen er at den ikke kan brukes i områder med høy vindlast.skyvedører på skinner
 3. Console. Utformingen av glidende metallportene med wicket opprettholdes på bekostning av strålen, forbundet med vertikale støtter ved hjelp av rulletrapper. Støtter er installert på fundamentet på siden av åpningen. Styringsblokken kan installeres nedenfra, over eller i midten av det bevegelige bladet.cantilever design av skyvedører med wicket dør

For porte som har et glidende prinsipp for åpning, er det ekstremt viktig at det er ledig plass langs gjerdet. For hengende og jernbane konstruksjoner, bør lengden være lik lengden på det bevegelige bladet, for konsollportene – dette gapet skal være 2 ganger større.

Fordeler og ulemper ved skyveportene

kompakt og robust konstruksjonFordelene med skyvedører med en innebygd wicket er åpenbare:

 • kompaktitet og pålitelighet av design;
 • mulighet for å installere en wicket på et sted som er praktisk for folk å passere (men ikke i sentrum);
 • glatt og lydløs bevegelse av det bevegelige bladet;
 • motstand mot negative manifestasjoner av naturen;
 • enkel vedlikehold;
 • valget av materiale til det bevegelige panelet;
 • lang driftstid.

Related  Vi velger riktig tverrsnitt av ledningen når det gjelder strøm og strøm

Blant manglene er det verdt å merke seg:

 • Installasjon av skyvedører med wicket, i forhold til andre typer porte, krever store økonomiske investeringer;
 • for montering av konsolldelen av rekylsystemet og stasjonen, er det nødvendig å installere et betong fundament;
 • På designstadiet skal et fritt område langs gjerdet for uttak av bladet gis.

Nyanser av wicket installasjon

mulighet til å installere skyvedører med wicket dørBygget i skyveportene lar wicket folk komme inn og forlate gjerdet uten å inkludere et rekylsystem. På den ene siden er det fordelaktig og eksternt attraktivt, og på den annen side har den en rekke nyanser som bør tas i betraktning på designstadiet av egne hender av en skyveport med en wicket:

 • når wicket døren er åpen, fungerer glidende systemet ikke;
 • På grunn av den begrensede avstanden mellom dørbladet og støttestrukturen er valget av dørhåndtaket og låsen begrenset;
 • en høy terskel krever at fotgjengere går over det og hindrer fri bevegelighet av sykkelen, vognen på hjul, rullestolen;
 • til høye folk blir det øvre tverrsnittet et hinder for fri bevegelse, og tvinger dem til å bøye før de går inn / ut
 • i skyveportene påvirker wicket signifikant vekten av strukturen, noe som reduserer rammens stivhet.

For å opprettholde strukturell stivhet, er det nødvendig å bruke profilerte rør med en veggtykkelse på ikke mindre enn 3 mm, og med et stort tverrsnitt, for eksempel, i stedet for den vanlige størrelse 60×30 mm må ta 60×40 mm 50×50 mm 60×60 mm, men ikke mer. Også, for å minimere deformasjon stoff bør gi preferanse til konsollen riss av skyveporter.

Vanligvis er wicket laget av samme materiale som dørbladet. Bredden er fra 80 til 1 meter. Åpning lå i gården. På utsiden legger du en feigned bar som forhindrer at døren åpnes. Låsen settes mekanisk, håndtaket er valgt minimumsstørrelsene, eller det er opprettet ved den druknede veien.

Nedenfor er noen bilder av skyvedører med en wicket inne:skyvedører med wicket wicket

Related  Vi lager en solid, sterk port av tre med egne hender

skyveportene fra metallprofilen

porten er inntrekkbar med en wicket i midten

Video instruksjon for å installere skyvedører med wicket dør