Overholdelse av dyrking av druerVellykket vinavl er hovedsakelig forbundet med å skape forhold der vintreet får nok ernæring, lys og vanning. Hvis en av faktorene er ødelagt, kommer sykdommer og skadedyr. Det er viktig å forutse fremkomsten av skadelige faktorer, med fokus på værforhold. Forebygging av sykdommen er enklere enn å utrydde. Derfor er det et system for å beskytte vingården og dens forebyggende behandling. Det etablerer, enn å sprøyte druer fra sykdommer, og i hvilke termer.

Agroteknikk av druer

Prepres for forebygging av sykdom og skade på vintreetDen gamle druekulturen har akkumulert mange sykdommer. Alle av dem kan deles inn i smittsomme og avhengig av forholdene for frihetsberøvelse, naturlige forhold. Smittsomme sykdommer representerer den delen av den levende verden som utvikler seg i vintbusken – sopp, virus, bakterier. Forebygging er rettet mot å bekjempe disse faktorene. Vitenskap foreslår hvordan man skal behandle druer fra sykdommer og hvordan man kan unngå lesjoner.

Først og fremst er setet til bushen av stor betydning. Utarbeidelsen av en landingskasse med tanking med nødvendige næringsstoffer er nøkkelen til riktig utvikling av anlegget i de tidlige årene. Ved planting av stiklinger på et fast sted, blir de gjennomvåt med tilsetning av kaliumpermanganat fra infeksjon med odum. Busken trenger beskyttelse i hele sommeren, til den forlater vinteren.

For at sykdommer ikke skal tilpasse seg fungicidene som brukes, brukes de alternativt. Det er fungicider av systemisk virkning og medikamenter rettet mot spesifikke sykdommer.

Fremstilling av oppløsning for behandlingSvampedrepende behandlinger utføres også på fallet ark, jorden når du legger vinstokken til vinterlagring. Forebyggende sprøyting utføres ved bestemte perioder med planteutvikling.

 1. I fasen av knopphevelse mot odum og rød drue tick.
 2. På femte arket mot mugg og grått råtta, hvis det var i de siste årene.
 3. I utviklingsstadiet av blomstrer mot flått og oduma.
 4. Før blomstring mot flått, store sykdommer, bladbladet dressing på bladet, sammen.
 5. Etter blomstring, systemisk behandling med insekticider, brukes fungicider med tilsetning av sporstoffer.
 6. I begynnelsen av fyllingen brukes et systemisk fungicid som stimulerer topp dressing. I dårlig vær, ukentlig.
 7. Når klynger er stengt med systemiske fungicider og mot grå rot.

Related  Når mais er plantet i forskjellige regioner i Russland og Ukraina

I fremtiden utføres behandlinger etter behov med forsiktige midler før høsting. Men senere, når du forbereder deg til vintering, bruker du igjen legemidler av systemisk virkning.

Preparater for behandling av druer

Ooidum av druerAlle stoffer til undertrykkelse av sykdommer kalles fungicider. Blant dem er:

 • systemiske fungicider;
 • kontakt fungicider.

Forskjellen i det aktive stoffet gjør det mulig å handle på patogener fra utsiden og for å ødelegge myceliet fra innsiden.

Soda løsning

Soda behandling

Som en forebyggende behandling i alle stadier av utvikling, er det mulig å gjøre behandlingen av druer brus. Som et resultat dannes en film med en alkalisk reaksjon hvor svampens sporer ikke kan spire. Sprøyt busken med en løsning på 50 gram vaskesåpe og 50 g sodavann for 10 liter vann før og etter blomstring hver uke. Slike behandlinger er også hensiktsmessig i august-utseendet på Odyum-skiltene. Det virker også på odium- og kaliumpermanganatoppløsningen.

Jernvitriol

JernvitriolEt annet stoff som skal være i sett med kjemikalier er jern vitriol. For drueneja stoffet er uerstattelig. Behovet for vitriol i dyrking av landbruketeknologi skyldes:

 • sporstoffer i en løselig form, godt fordøyelig;
 • danner en film på objektet etter tørking;
 • opprettholder vårpudding;
 • bekjemper moser og lavmer, soppdrepende midler.

Dette er den eneste sammensetningen av jernsalt, som absorberes uten å skifte til en annen form. Som foliar topp dressing går det raskt inn i plantesystemet. Men jernvitriol brukes til drue om våren i lav konsentrasjon. Selv før blomstringen av løvet over barken, brukes den i en konsentrasjon på 0,5-1%. I høst, for behandling, kan du bruke i hvitvasking opp til 3%, og å ødelegge lavene i 5% konsentrasjon. Men bruk den konsentrerte løsningen bare i den dype høsten, når sapstrømmen vil stoppe.

Våranvendelsen av jernholdig sulfat forsinker åpningen av nyrene, og planten går bort fra vårfrostene. Også urea er aktiv i høye konsentrasjoner, hvis sprøyting skjer umiddelbart etter at snøen har smeltet.

Kolloidalt svovel for druer – et preparat for kontakthandling

SvovelkolloidalDet tjener til å ødelegge oddsens spor og brukes ved det første utseendet på tegnene til sykdommen. Det brukes også ved første tegn på antracose, det har en skadelig effekt på flått. Kolloidalt svovel kan brukes samtidig med kobber fungicider. Løsningen fremstilles på varmt vann med gradvis oppløsning av preparatet. Arbeidsløsningen brukes fersk. I tillegg, for forebyggende formål, kan man bruke svovel ved å påføre det på overflaten av bladet ved hjelp av den tynne sprøytemetoden. Kolloidalt svovel for druer skaper en beskyttende barriere i 10-14 dager.Behandling av planter mot sykdommer

Mens du behandler vingården med kjemikalier, bør du ikke glemme de enkelte beskyttelsesforanstaltninger. Innånding av damper, får dem til åpne områder av kroppen, kan forårsake allergiske reaksjoner og forgiftninger. Hvis dette skjer, må du vaske kroppen eller øynene grundig. Ved svelging, drikk rikelig med vann med aktivt kull. Tenk alt en lege.

Thanos fungicide for systemiske druer

Det er et stoff som er motstandsdyktig mot skylling og kan brukes i vått vær. Det aktive stoffet famoxadon danner en uutslettelig film og fordeles jevnt over overflaten, og beskytter den mot spire.

Related  Lære å vokse og ta vare på aspargesbønner

Cimoxanil penetrerer bladplaten og gir sin terapeutiske effekt, beveger seg innvendig. Han beveger seg fra blad til stamme og når på en dag en jevn konsentrasjon. På den måten binder det patogener i anlegget. Dette oppnås ved å lage en kapsel rundt de berørte cellene.

Effektene av Thanos og Famoxadon på en planteSvampedyr for vingårdstanos er et preparat fra et kompleks av sykdommer. Påfør det til drue bladet bør være ikke mindre enn tre timer før regnet. Det brukes i felles behandlinger med andre legemidler som har syrereaksjon.

Fungicid Quadrice

QuadrisDen beskyttende effekten av fremstilling av quadris i søknaden om druer består i systemisk virkning mot de fleste sporer og bakterier. Klassen av det nye plantevernmiddelet er strobiluriner. Virkningen av den aktive delen er systemisk. Den kan brukes til forebyggende formål og på sykdommens høyde. For en dag undertrykker Quadrice 250 SC sykdommen. Samtidig – det er et giftig stoff, påvirker ikke bier. For å unngå å vant, veksler anvendelsen av Quadras til druer med Topaz eller Rhodomil Gold.

Forberedelsen Falcon

FalconBayer har kjent for sine innovasjoner, og har gitt ut et nytt systemisk stoff Falcon for druer. Komplekse virkestoffer ødelegger alle soppsykdommer. I denne spiroxamin påvirker den falske og amerikanske dug, tebukonazol og triadimenol undertrykker veksten av myceliet.

Preparatet danner en film, vaskes ikke av og påføres i et hvilket som helst stadium av sykdomsutviklingen. En veldig effektiv løsning Falcon for druer selges i en pakke på 5 liter. Siden fungicidet ikke er billig, har bare store gårder råd til det i en slik beholder.

En annen utarbeidelse av systemiske tiltak rettet hovedsakelig for å bekjempe scab på frukt steintrær ble utstedt av Syngenta. Fungicide Horus for druer brukes til å forhindre rot. Den aktive substansen cyprodinil gir oppretting av en film på bæren. Den kan brukes til forebygging og behandling av vinstokker. Legemidlet vaskes ikke med vann to timer etter behandling. Den brukes i begynnelsen av penselutviklingen og på slutten, for å forhindre infeksjon med hvit rot. Beskyttelsesperioden er 7-10 dager. Legemidlet begynner innen de første 36 timene.

Related  De vanligste sykdommene i fersken

Vineyard redningsmann

Vineyard redningsmannFra serien “Rescuer” i agrotechnics bruker redningsmannen av druer. Legemidlet er en systemisk tiltak mot insekter og soppsykdommer. Pakningen inneholder tre ampuller:

 • ødelegger skadedyr
 • Beskytter mot soppsykdommer;
 • regulator og vekstfremmende.

Den druer redningsmann ødelegger lett bladlusen friloksera, edderkoppmite og andre system skadedyr i hagen. Graden av påføring er tre ampuller per 10 liter vann. Bruk produktet med personlig verneutstyr.

Etter behandling fortsetter effekten av stoffet i 3-4 uker, avhengig av værforholdene.

Ved bruk av systemiske virkemidler i henhold til anbefalte doser og til rett tid, kan du få en sunn vingård.

Beskyttelse av druer fra sykdommer og skadedyr – video