insektmiddel CoragenSkadelige insekter er farlige for avlingen, fordi de gir ham stor skade. Og uansett om det er en privat hage eller jordbruksmark. Bli kvitt uønskede gjester vil Korago – insektmiddel programinstruksjoner som forteller deg hvordan du forbereder en løsning, som dosering av legemiddelet til en bestemt kultur, og lære om fordelene av stoffet.

beskrivelse

Insekticid er en konsentrert suspensjon av vannbasert anthranilamides klasse, av disse er den viktigste aktive ingrediensen chlorantraniliprole en konsentrasjon på 200 g / l. Pakket inn i plast medisinflaske 50 ml og 0,2 liter.

Fordeler og ulemper

coragen for å beskytte hagen mot skadedyrBlant fordelene ved insektsmiddel skiller Koragen seg ut:

  1. Evnen til å ødelegge ulike skadedyr, spesielt lepidopterans.
  2. Legemidlet begynner å fungere veldig raskt: Noen få minutter etter å ha spist den behandlede planten, mister larverne sin evne til å spise.
  3. Stoffet er trygt for mennesker, bier og miljø.
  4. Uvanlig virkningsmekanisme på insekter, som lar deg ekskludere resisteme.
  5. Passer perfekt med Colorado beetle.
  6. Effektiviteten av stoffet er svært høy, uavhengig av været.
  7. Motstand mot spyling med atmosfærisk nedbør.
  8. Økonomisk og praktisk å bruke.

Insektmiddel er ikke egnet for alle skadedyrTil tross for den store listen over fordeler av stoffet, er det også negative aspekter:

  • Effektiv mot et smalt spekter av skadedyr;
  • giftig for vanndyr.

Handlingsmekanisme

Arbeid insektmiddel starter så snart han “mat” insekt kommer inn i magen eller kommer inn i kroppen gjennom skjellaget av det ved kontakt. Deretter lanseres rianidin-reseptorgenene som er ansvarlige for muskelkontraksjon. I tillegg til medikamentet kommer inn i kroppen, ukontrollerte utganger derfra kalsium som inneholdes i musklene, og følgelig i hele kroppen generelt. Alt dette fører til tap av muskel kontraktilitet, lammelse av insekter og larver og død.

Related  Frøplanter asters – alle finesser av prosessen

Instruksjoner for bruk av insektmiddel Coragen

midler til personlig beskyttelse når du arbeider med rusmidlerArbeidsløsningen fremstilles direkte i tanken til en sprøyter utstyrt med en omrører. Hvis tanken er slike elementer, eller spraying vil bli planlagt med sprøyte ved først å fremstille en stamløsning, og deretter bare arbeids. I dette tilfelle fartøyet hvor oppløsningen ble fremstilt, en kvart fylt med vann, ble det oppløst i en liten del av et insekticid, og etter at den resterende mengde inntil porsjonsvis inntil den ønskede konsentrasjon er nådd. Den forberedte arbeidsløsningen skal brukes samme dag alle.

bordbruk av insektmiddeletSprøyting utføres i stille vær, i ekstreme tilfeller, vindkast på opp til et maksimum på 1-2 m / s, men slik at oppløsningen ikke går inn i tilstøtende kulturen. Temperaturregimet er ikke viktig.

Legemidlet vil være effektivt bare ved riktig dosering og overholdelse av forbruksmengder for en bestemt kultur.

Kompatibilitet og toksisitet

Insektmiddel brukes i tankblandinger som inneholder en liten konsentrasjon av aktive stoffer. Ved å gjøre det, studer nøye instruksjonene i forberedelsene, og prøv deretter dem for kompatibilitet.

Koragen er i seg selv giftig for mennesker. Men når du klargjør løsningen, må alle forholdsregler følges. Med hensyn til toksisitet av insekticidet til flora, og stoffet er trygt for biene, imidlertid tar hensyn til avstand til grensen av sommersonen, som er plassert i en avstand på ikke mindre enn 4-5 km fra anlegget sprøyting plass.

Men for vannbyggere er insektsmediet ekstremt farlig, så det bør unngås å komme inn i vannet. For dette blir en åpen flaske insektmiddel fortynnet og brukt samme dag, og selve emballasjen bortskaffes.