hybrid kirsebær variasjonHvis oppgaven ikke er å samle en anstendig høst av kirsebær så snart som mulig, er det verdt å prøve å vokse i hagen utvalget av Cherry Blossom. Denne kirsebæren dukket opp på grunn av ukrainsk folkevalg som følge av kryssing av kirsebær og kirsebær, så i beskrivelsen av forskjellige Cherry Blossom og på bildet er det felles tegn på begge. Oftest kan Shpanku finnes i ukrainske hager, men i Russland og Moldova fikk også varianter anerkjennelse.

Beskrivelse av sorten av Cherry Blossom, et bilde av dens underarter

punk på vår og sommerKirsebærtreet selv vokser ganske høyt – opptil 6 meter, kronen av middels tetthet. Hovedstammen og gamle grener har en bark av rik brun farge, og unge grener er lysebrune. På grunn av at Shpankas grener vokser rett i moderens skyte, bryter de ofte ned som følge av værforhold, under rikelig frukt eller ved høsting.Frakt av et tre

Blader av hybrid (i motsetning til vanlige kirsebær) er spisse, ganske lenge, som kirsebær, vokse til 8 cm i lengde. Har en rullende dobbel farge: fra den grønne basen – til den mørkegrønne toppen av bladet. Petioles er rosa. I blomstringsperioden avgir kirsebærblomstrene blomsterblomster med 2-3 store blomster, hver med fem kronblad.

Bær Shpanki er fortsatt store, opptil 5 gram, burgunderblanke farger, det er også en brun tinge. Som det fremgår av bildene som beskriver sorten av Shpanka kirsebær i form, er de mer som kirsebær – litt flatt, i diameter er lik 1 cm, i midten er nesten umerkelig spor. Kjøttet av frukten, gul og saftig, ligner også på et kirsebærtre – samme tette homogene struktur som du ikke finner i kirsebær. Følgelig, og saften fra slike kirsebær har ikke en mettet rød farge. Men ved avskaffelse av kirsebær etterlater et lite bein bæren godt.

Related  Frøplanter asters – alle finesser av prosessen

Fruktmodning er ujevn, oppstår i juni-begynnelsen av juli. Plassering av kirsebær i denne klassen er lik kirsebær – hele lengden av årlige skudd eller tykk krans omgir grenen. Av denne grunn trenger skudd periodisk beskjæring. Men i motsetning til kirsebær vedlegg til gren fra bær skjøre, så modne kirsebær ofte forvitre.

bær modningKobber dyrker en rekke Cherry blossom bare fra 6 år av livet. På lageret kan imidlertid et lite antall av de første bærene høstes for det tredje året av plantelivet. Med hvert påfølgende år øker antall avlinger, og etter 15 år blir opptil 50 kg bær fjernet fra ett tre.

Grade tolererer ikke transport, så det er bedre å bruke den med en gang for å lage syltetøy, kompotter, vin, syltetøy, eller matlaging.

Kirsebær Shpanka har flere underarter, bilder av hvilke er gitt nedenfor:

 1. En dvergens horn (ikke mer enn 3 meter høy).dverge pintle
 2. Shpanka Bryanskaya (sredneroslaya fra 3 til 4 meter).shpanka bryansk
 3. Shpanka Kurskaya (4 meter).shpanka Kursk
 4. Shmanka Shimskaya (middelhøy frostbestandig klasse for nordlige regioner).shpanka shimskaya
 5. Shpanka Donetsk (tidlig modning hybrid kirsebær Valery Chkalov og Cherry Donchanka).shpanka Donetsk
 6. Pultusen er storfruktet.Stor frukt Php
 7. Tidlig tidlig gribbe (høst samlet på tidlig sommer).tidlig shpunk

Til tross for at Shpanka regnes som et selvgjødende utvalg, trenger det flere pollinatorer. De er andre varianter av kirsebær og kirsebær. Ikke dårlig påvirker utbyttet av Shpanka Cherry Griot Ostheim, kirsebær Steady.

moden fruktVariasjon Shpanka tolereres vakkert som en tørr sommer, og alvorlige frost, samt resistente mot kokikikozu. For aktiv vekst og fruiting trenger sorten en lett og næringsrik jord. Hvis jorden er dårlig for nyttige elementer, vil treet begynne å “gråte” – på hovedstammen og sidegrenene vil det oppstå spor av brannsår og inneslutninger som ligner harpiks.

Related  Bladlus på roser – hvor fort å bli kvitt?

Særegenheter ved planting av frøplanter

planting av frøplanterKirsebær Shpanka har sine egne egenskaper ved planting og omsorg. Når det gjelder planting, vil det mest passende stedet for planting av en frøplante være et solfylt sted ved gjerdet – det vil beskytte kirsebæret fra de destruktive vindkastene for det. Enda bedre, hvis det er en bakke, spesielt med nært vann. I tilfelle av en hel hageplanting mellom plantene, la en avstand på 4 meter.

Som allerede nevnt, selger forskjellige Shpanka-kirsebær løs næringsjord. Med økt surhet i jorda, bør kalk legges til hastigheten på:

 • for sandstrøte landområder – 500 g per 1 kvm.
 • for tunge loam – 800 g per 1 kvm.

I nærvær av tung leirejord blir det tilsatt sand.

For ikke å forbrenne plantens røtter, når den blir introdusert i limejorden, gnides den godt med jorden.

For de sørlige områdene er høstplantingen (september) mer egnet, men i øst er det bedre å plante Shpank om våren. Ved planting av kirsebær i høst, er graven utgravet og befruktet to uker før avstigning. En egenskap ved vårplanteringen er at plantingskassen (størrelse 50×100 cm) skal tilberedes fra høsten. Jorda fra gropen er blandet med gjødsel. For en frøplante (det er en pit), anbefales det å bruke slike mengder gjødsel:

 • 1 bøtte humus;
 • 500 g omvendt aske;
 • 200 g superfosfat;
 • 100 g kaliumgjødsel.

Kirsebærplanter før planting bør inspiseres for skade. Hvis det er ødelagte røtter, må de kuttes av. Ved avsløring av tørrrøtter, anbefales frøplanten å sette i varmt vann, for å legge til litt honning.

Plantet tre vannet med varmt vann (3 bøtter), mens du tar hensyn til plasseringen av rotnetten. I henhold til reglene for planting, bør det være på nivå med landet.

Related  Hvordan vokse en god buskfennikel?

Stadier av kirsebær omsorg: vanning, fôring, beskjæring

modne kirsebær bringebærTil tross for at sorten er tørkebestandig, bør kirsebæren i vannsesongen bli vannet rikelig. Første gang – i blomstringstiden (april-mai), den andre – under modning av bær (det andre tiåret av juni). Hvis du ikke hælder to eller tre bøtter med vann under hver frøplante i disse perioder, kan fruktene endre deres smak. For å forhindre tap av fuktighet, bør jord rundt planteløpet være dekket med kompost eller sagflis. Jorden under treet løsner og rengjør regelmessig fra grønt gress.

På våren er trærne matet med nitrogengjødsel, Bordeauxsyre, og i høst – kalium og fosfor. I den lange og kalde våren, anbefales gartnere som praktiserer folkemetoder av befruktning, å sprute kirsebær med en løsning av kokt vann og honning. En lignende løsning brukes til å tiltrekke seg insekter i blomstringsperioden. Generelt skal treet befruktes tre ganger i løpet av året: to ganger i vegetasjonsperioden og en om høsten under graving.

På høsten trenger du også å lage en kirsebær til vintering: fjern bladene under treet og gresset, grave opp, blek opp bagasjerommet. For hvitkalking tilsatt såpe og kobbersulfat til kalk. Når det er snø, fyll dem med et stamme, tråkk godt, topp med sagflis. Slike manipulasjoner vil holde blomstringens begynnelse og forhindre blomstringens død fra vårfrostene.

cherry avlingÅ krone til slutt kirsebær ikke bli tykk og grener ikke bryte under avling, det regelmessig rydding. De første grenene begynner å tørke opp ca 7 år etter planting av treet.

Nyanser av omsorg for kirsebærblomsten – video