enebær Mint JulepJuniper Juniper anses som en kort, eviggrønn busk, har en duftende, spredende nåler. Først introdusert i USA. Det er en hybrid form dannet ved å krysse kinesiske og Cossack junipers. Variety er også populær i Russland. De pynter bygninger, drivhus, hager, forsteder.

funksjonen

bonsai fra enebær Mint JulepIfølge beskrivelsen av enebær Mint Julep, kan du finne ut de viktigste fordelene og ulempene ved å bruke den til å vokse i landet.

Busken har en lav, spredende og frodig krone. Bueformede grener ligger i forhold til bakken i en vinkel på 45 grader. Nålene er tette, lyse grønne, myke, skumlete. Planten vokser opp til 2 m i høyden, opp til 3,5 m i diameter.

Egenheten av enebær Mint Julep ligger i en hyggelig myntsmak. Frukt stor blåaktig kjerub med en blåaktig nyanse med en størrelse på 1,5 cm.

Alle deler av bushen er ekstremt giftige.

Anlegget har frostmotstand. Livssyklusens varighet er ca. 100 år.

landing

frøplante einer Mint JulepJuniper medium Mint Julep upretensiøs busk. Den kan dyrkes på alle jordarter. Det beste alternativet er drenert jord. Hvis jorden er sur, bør den være kalk. Plass til planting skal være på solsiden. Det er lov å vokse i skyggen. Denne sorten vokser godt med andre arter av busk, furu, thuja. Planting av enebær Mint Julep anbefales å produseres midt på våren, da jorda i denne perioden er tilstrekkelig fuktet og beriket med mikroelementer.

enebris landingssted Mint JulepPlanteprosessen:

  1. Grave et hull. Størrelsen skal være flere ganger større enn den jordiske koma av den unge buskingen, slik at røttene kan være fritt lokalisert i den. Den gjennomsnittlige dybden er 60 cm.
  2. På bunnen av gropen, bygg en drenering 10 cm tykk. Velg brutt murstein eller grus som materialet.
  3. Sett der frøplante rot halsen i dette tilfellet må være i flukt med kanten av setet hullet, forberedt for å fylle det med jord, vannet og podryhlit.
  4. For å bevare fuktig jord, utfør mulching ved å fylle stubben med en brikke, furubark, trebomber.

Når du planter noen busker, skal avstanden mellom dem være minst to meter.

Egenskaper av omsorg

ta vare på enebarenJuniper Junt Mint krever ikke spesiell forsiktighet. At bushen vokser opp sunn og vakker, er det nødvendig å utføre følgende handlinger:

  1. Vanligvis vann og dryss med grønne nåler. Det er et fuktighetsgivende utvalg av enebær. Vanning hovedsakelig om kvelden. Strømmen av vann på en gang skal være fra 10-30 liter. Med utilstrekkelig fuktighet, under solens brennende stråler, kan nålene brenne.
  2. For å skape kronen riktig, trim toppen av bushen.
  3. Skadede og visne grener skal rengjøres i tide.
  4. Først bør den unge enebaren være isolert for vinteren, binde og dekke grenene med lapnika eller tørr løvverk. En voksen plante skal bare knyttes sammen med et sterkt tau, slik at grenene ikke går under vekten av snøen.

Enkenes grener er lange og fleksible, derfor utsatt for deformasjon. For å unngå skade, anbefales det å fikse dem til en vertikal støtte eller å koble den til bakken med en ledning.

Plantering og omsorg for enebønnen Mint Julep krever ikke spesiell kunnskap. Derfor, for å dyrke en busk sunn og attraktiv i kreftene til hver amatørgartner.

Related  Plante, omsorg og reprodusering av klimoprær

Bekjempelse av skadedyr og sykdommer

velstelte enebærbuskeSom andre planter, er enebær utsatt for skadedyr og sykdomsutvikling, derfor er det en gang i måneden nødvendig å inspisere den. Busk kan lide av bladlus, schutte, caterpillars, nålmidd, sopp, rust, sawfly, møll.

Rust og sopp kan dannes dersom det nærmer seg enebæren Mint Julep bær og frukttrær. Siden nær disse avlingene er det mange insekter, som er bærere av sykdommer. I nærvær av skadedyr, unngår busken fargen på nåletrær.

Endringen i fargen på enebærnålen Mint Julep er mulig, selv med tørr jord, mangel på drenering, rødhet av rødder, dårlig ernæring.

Når sykdommer og skadedyr finnes på bushen, brukes preparater: “Arcedir”, “Decis”, “Carbophos”. I tillegg er jorda desinfisert med soppdrepende midler. Midlene brukes i henhold til vedlagte instruksjoner. For forebygging, om våren og sommeren sprøytes enebær helst med insektmidler.

Foto av enebær i landskapsdesign

Mint Julep i landskapsdesignEn av fordelene ved sorten er dens grønne, tykke nåler. Busken ble populær blant gartnere og landskapsdesignere. De pynter personlige tomter, parker, drivhuse, hus. Et bilde av juniper Mint Julep i landskapsdesign er presentert nedenfor.Mint Julep i parkområdet

Mint Julep langs hagen banen

Juniper Juniper på tomten

 

Sorten vokser godt i byen, til tross for den verste økologien. Juniper brukes i grøntområder av parkområder, tak.enebær Mint Julep i urbane forhold Med sin deltakelse dannes fargesammensetninger. Mint Julep ved siden av et annet utvalg av enebærDen er perfekt kombinert med barrtrer og løvtrær.