breskev breskev: Peach Peach je vrsta sadnega drevja, kakor tudi nektarine in puhasti. Posebnost sort so ravno tako bujne torte, sadja, ki spominja na repo. Obstajajo te vrste breskev iz Kitajske, in jih imenujemo v vsakdanji rabi: krožnik ali fergana breskev, vendar pogosteje kitajska repa. Za pikantno breskev je značilna večja zimska trdnost brstov in popkov, zorenje konec avgusta, zahteva dolgo, toplo poletje. Zato je v Moskvi ni imel časa za zbiranje sadni okus mature. Plodovi so zelo težki, 90-140 g.

Značilnosti ravne breskve

Kot druge sorte fig breskev pripada družini Pink. Disketa v obliki plodov spominja na fige, hibrid prašičev in fig je nemogoč. Drevo se goji kot breskev, podobna agrotehnika, enake bolezni in škodljivci. Plodovi so drugačni, imajo bolj intenziven okus in majhen kamen. Vendar pa sejanje s kostjo prenaša materinske lastnosti drevesa. Plosko breskev je naslikana v običajnih barvah – oranžna in rumena z vsemi senčili in rdečim rumenilom. Koža je manj puhasto in se ne izloča iz celuloze.

Drevo lahko raste do višine 5 metrov, krona se širi, rast je šibka. Oblikovane obrazce se že srečujejo. Zahteve za izbiro tople svetlobe plitvega pobočja z zaščito pred severnim vetrom se ne razlikujejo od sorodnikov. Toda drevo cveti sredi aprila in zakaj odhaja od poznih južnih zmrzali. Listi diskne breskve so lanceolatne, temno zelene na vrhu, zadnja stran plošče je sivkasta. Rože so kot vrtnice, imajo bledo rožnate cvetove.

Fotografija breskve breskve ne more prenašati vetričnih iger z listi, toplino in okusom sadja.zrela figova breskevica na vrtu

Opis breskve breskev opozarja na njegove uporabne lastnosti. Plodovi imajo v svoji sestavi polovico elementov tabele Mendelejeva. Uporabni so za preprečevanje raka, imajo nizko kalorično vsebnost. Tudi vonj ima ugoden učinek – pomaga pri olajšanju depresije. To koristno sadje ne morete uporabiti za diabetike in tiste, ki so alergični na plodove.

Vendar pa so plodovi breskev breskev do leta 2010 porabili le prebivalci toplih robov. Niso bili premični. Čudežno ali zahvaljujoč gensko spremenjenim organizmom zdaj ležijo na policah severnih trgovin in se ne slabšajo.

Kako raste breskev breskev

sadike grahovVrtnarji južnih regij z veseljem rastejo kitajsko breskev. Rastline za agrotehnike niso težje kot za nektarine ali običajno vrtno drevo. Toda zimska trdnost plodov in listov je višja, rastlina tolerantna na glavne bolezni. Cvetni pršut kasneje, od hladnih listov. Potrebuje veliko vročine, v južnem delu države v Voronežu, nekatere breskve imajo čas za zorenje. Stroški kitajskih breskev so trikrat višji od cen drugih, donos je odličen.

Pomanjkljivost disk sadja ohranjanje kakovosti, je majhna, slaba prenosljivost in težnja, da hiter razvoj sive plesni, ki lahko zapusti brez pridelka.

Sesanje ravne breskve opravljajo sadike iz drevesa sadnega drevja ali gojijo iz semen. Pri izbiri sadike sadnice breskev je potrebno:

  • Navedite, kje je bila sorta gojena in aklimatizirana na tem območju;
  • korenine morajo biti živi, ​​brez suhih in poškodovanih;
  • lubje od znotraj mora biti zeleno, živo;
  • najboljše sadike se štejejo za enoletne.

Sadike korenine v vnaprej pripravljeno jamo marca ali konec septembra. Jesenska zasaditev je boljša. Fertile substrat pripravimo iz dveh žlice organskih, lesnega pepela litrske pločevinke, steklene superfosfat in kalijev klorid pol skodelice pade, sulfat – vzmetno. Podlaga se ne sme dotikati korenin neposredno. Grah kemičnih gnojil lahko povzroči kemično opekline. Po kopičenju tal, mora koreninski vrat ostati nad tlemi. Ko je sadik polnjen, je zemlja mulja.

obrezovanje sheme za breskevPridelovanje breskve breskev temelji na operacijah:

  • zalivanje in hranjenje;
  • oblikovanje in letno sanitarno obrezovanje;
  • preprečevanje škodljivcev in bolezni;
  • zaščiten pred zmrzovanjem.

Obnašanje tvorbe breskve breskev daje vsakemu listu svetlobni tok, ki dela na pridelku. Drevo v prihodnosti potrebuje sanitarno in redčenje obrezovanja. Obrezovanje bi moralo zagotoviti ventilatorsko ureditev podružnic. Ne ostanejo več kot 50 cm. Vsi, ki so obrezani na obroču, pasti, se obdelujejo s suhim vrtno omako.

Peach vrh preliv začne od drugega leta po koreninjenju. Spomladi so potrebna mineralna in organska dušikova gnojila. Po žetvi je potrebno zvišanje zimske trdnosti povečati s hranjenjem drevesa z mešanicami kalijevega fosforja. V zimskem času je možno koreniti gnoj z gnojem, položen v deblah, ne da bi se dotaknil prtljažnika. Kopanje bližnjega kroga bo nasičilo Zemljo s kisikom.

Pomladna štirikratna brizganje lesa z 1% raztopino bakrovega sulfata bo uničila sporne spore in micelij. Urnik zdravljenja je običajen – po spustu snega, na popkovih, pred cvetenjem in po njem.

Raznolikost kultur

Razmislite o nekaterih sortah, ki so običajne v regijah Rusije.

nekakšna breskev VladimirDrevo je nizko, posevki so redni. Odporen na glavne bolezni ravnih breskev. Plodovi so podloženi, teža enega jagod je 180 g, sladko sočno, barva celuloze je smetana.

sorta Sweet CapDrevo je kratko, hitro. Donos pridelka je enostopenjski. Sadje tehtajo 140-150 gramov, prijeten, sladek in kisel okus.

nekakšen stan NikitskyBogat okus, majhna kost, dobra žetev – kaj drugega bi želeli vrtnar! Teža okrogle “krožniki 80-120 gramov. Sorta ni všeč prevoz, ni dolgo shranjena.

ravna breskev SaturnVelika raznolikost Saturnove ameriške vzreje je bila vzrejena že leta 1820, vendar za njene izjemne lastnosti obožujemo vrtnarje vseh držav.

Ravna breskev v obliki debelega črevaSodobne sorte breskve breskve imajo več stolpcev, ki jih je zlahka skriti za zimo. Toda v predmestju za niz okusov nimajo dovolj toplote in svetlobe. V Voronežu se je že gojilo razpisno drevo.

Video o breskevici Belmondo