insekticidni bor protiv štetnikaUpute za uporabu insekticida Borei definiraju ovaj lijek kao suspenzijski koncentrat, dizajniran za borbu protiv najšireg spektra štetnika. Visoka učinkovitost sredstva je zbog jednostavnog sastava koji sadrži dvije potentne komponente, imidakloprid i lambda-cihalotrin.

Dodjela sredstava

insekticid boreas se koriste u zemljiOvaj lijek je jedinstven alat za suzbijanje štetnika važnih usjeva, što ga čini izuzetno popularnim kod običnih vrtlara i agronoma. Prema uputama za upotrebu insekticida, trajanje djelovanja, kao i otpornost agensa na sunčevu svjetlost, čini ga idealnim odabirom za suzbijanje štetnika sljedećih biljnih vrsta:

 • repica;
 • mrkva;
 • repa;
 • žitarice;
 • kupus;
 • krumpira;
 • luk
 • stabla jabuka;
 • grožđe.

Između ostalog, insekticidni borey može se koristiti za liječenje pašnjaka i drugih područja na kojima je potrebno uništiti opasne za biljke insekata, kao što su skakavci, gnusanje i sisanje štetnika.

Prednosti proizvoda

Uzimajući u obzir ovaj lijek i njegovu upotrebu, valja istaknuti da je toksično za ribe i korisne insekte, a isto tako štetno za okoliš.

U vezi s tim okolnostima, objekt je zabranjen za uporabu u prigradskim područjima i pronašao primjenu u profesionalnoj sferi.

Boreasove su zasluge:

 1. Dvije glavne komponente s različitim vrstama štetnih učinaka.
 2. Brz i trajan učinak od primjene.
 3. Može uništiti tajne žive insekte.
 4. Pokazuje rezultat čak iu odnosu na štetočine otporne na druge insekticide.
 5. Ne gubi svojstva pod utjecajem sunčeve svjetlosti i visokih temperatura.

Iz uputa koje ste dobili s lijekom možete saznati da se prodaje u limenim bocama, a stopa konzumacije boraksinskog insekticida iznosi do 200 ml po 1 litre vode.

Primjena lijeka

terenska obrada s boraksinskim insekticidomS obzirom na veliku opasnost sredstava za mnoge korisne insekte, uključujući pčele, moraju se poštivati ​​mjere opreza. Interval između obrade ne bi trebao biti manji od mjesec dana. Prema uputama za uporabu, insekticid Boreas Neo ne predstavlja opasnost za ljude, ali je zabranjeno uzgoj kulture s vjetrom više od 2 m / s. Osim toga, u nazočnosti brojnih farmi pčelarstva, oni moraju biti obaviješteni 5 dana prije prerade.

Related  Kakvo je voće avokado i kako se jede

Korištena ambalaža iz lijeka treba zbrinuti u posebno označenim područjima. Priprema otopine je različita za različite vrste biljaka, ali razlike su u omjerima. Algoritam je identičan u svim slučajevima:

 • napuniti spremnik za prskanje vodom na pola;
 • dodati proizvod, u skladu s omjerima navedenim na pakiranju;
 • miješanje otopine, dovedite volumen otopine na potrebnu razinu, postupno dodavanjem vode.

Stoga, Boreas Neo insekticid treba pripremiti neposredno prije upotrebe, budući da pohranjivanje gotovog otopina nije preporučljivo. Najučinkovitije sredstvo za pokazivanje tretmana biljaka tijekom vegetacije, kada broj štetočina prelazi prag prihvatljivih vrijednosti.

Tablica protoka

pšenica treba liječenjeS obzirom na moguće negativne posljedice uporabe lijeka, potrebno je strogo slijediti naznačenu dozu proizvođača prilikom pripreme otopine za liječenje. Kako se upućuje na primjenu borea insekticida, preporučljivo je pridržavati se sljedećih približnih omjera:

Tvornica Potrošnja, l / ha
Pšenica, repice, ječam, krumpir, rajčica ,08-,1
Repska, kupus 0,1-0,12
Mrkva, luk 0,12-0,2
Jabuka, grožđe 0,3

Video o insekticidima