Motoblock s čađom i hilleromUniverzalna prilagodba – motoblock, pomaže farmeru kamiona da obavlja mnoge poslove na osobnoj zemlji mnogo brže i učinkovitije. Vrtnim se zadaćama može pripisati oranje, skladištenje, sadnju, uklanjanje weeda i sakupljanje krumpira s motornim blokom, višenamjensko i neophodno u poljoprivrednom stroju.

Kako napraviti sadnju krumpira

Oblik krznaPostoji nekoliko načina da biljka krumpira s motorom:

  • pomoću pletiva s podešavanjem intervala između krila;
  • pomoću zglobnog krumpira.

Metoda broj 1.

Dvuhryadny okukchnik na motor-blokSadnja krumpira s motornim blatom s hillerom vrši se na slijedeći način: stroj je sastavljen od kotača za otpuštanje tla i hlađenja. Zatim odrežite brazde. Glatko će biti, lakše je brinuti se za krumpir. U ovim urezima korijen usjeva se ručno položiti. Nakon završetka faze, tlačni remen zamjenjuje gumu koja odgovara širini kolosijeka. Zahvaljujući gumenim kotačima, uređaj ne ošteti krumpir, već zaspao sa zemljom i zgušnjavao ga. Tako se izvodi korijenje korijena.

Metoda broj 2.

Radite s krumpiromKada se velika područja dodjeljuju za krumpir, preporučljivo je s motorom složiti s baldahinom. Prvi korak je priprema tla:

  • oranje vrtom;
  • drljanje, tako da izbojci mogu dobiti potrebnu vlagu i kisik;
  • ovlaživanje tla (kad god je to moguće).

Zatim, pre-rezano ridges. Žitarica krumpira ima brazdu, uređaj za punjenje gomolja u pripremljene jame i kopču za punjenje krumpira. Zahvaljujući ovoj “svestranosti” moguće je istodobno provoditi nekoliko operacija – izrezati brazde, položiti gomolje i pokriti ih. Na početku rada kotači tla za uzemljenje stavljaju se na stroj, a stroj za polaganje krumpira stavlja se na motorni blok. Parametri za daljnji rad se prilagođavaju.

Kako bi se dobio visoki vrh, diskovi uređaja pristupaju jedni drugima, utor žlijeba raste. I da se smanji – provodi se obrnuti postupak, diskovi se pomaknu, smanjujući kut napada.

Krumpir se stavlja u posebni odjeljak, a tijekom pomicanja motornog bloka unosi se u pripremljene brazde. Frekvencija se može kontrolirati ručno ili u potpunosti vjerovati tehnici. Nakon sadnje, brazde su zatvorene i tlo je zbijen. Odozgo možete sipati organsko gnojivo i navlažiti tlo.

Related  Svojstva tableta kokosa za sadnice

Rukovanje vrtom s motoriziranom jedinicom

Hiller za motoblockIspravna obrada vrta s motornim blokom vrši se pomoću posebnih zglobnih ili vučenih uređaja. Nakon ove akcije, tlo je obogaćeno kisikom, svi korovi se uklanjaju, a gomolji rastu slobodno i brže. Taj zadatak na temelju svakog vlasnika ljeta obavlja se bez puno poteškoća. Najvažnije je prilagoditi pričvršćivanje prije oranja, podesite rukohvat (zakretanje ručke na univerzalnoj spojnici). Ako je sve ispravno, zadržavanje i smjer motobota na brazdama bit će lako izvedeni.

Dubina oranja trebala bi biti unutar 19-20 cm, nakon takvog postupka nestaje potreba za uništenjem tla!

Uređaj za motorni blok ima poseban plug, koji čini jednolike brazde na određenoj dubini. Nakon toga, ručno ili uz pomoć krumpira, krumpir je položen u brazdama i gomolji su zatvoreni zemljom.

Obrada krumpira nakon klijanja

Prosijavanje klijaNakon 2-3 tjedna, kada se svi izbori već pojavljuju, započinje sljedeći postupak, koji se također može izvesti pomoću motoričkog bloka. Cijelo područje sadnje podijeljeno je u brazde, tlo je labav i tračnice su oblikovane za jednostavno međusobno putovanje. Podnožje pozitivno utječe na proces klijavosti stabljike, uklanja korov, zadržava vlagu u tlu, čini izvrsnu zaštitu mladih biljaka od prvog mraza.

Ovaj postupak daje posebnu vezanja na izdanaka – jedan, dva ili trehryadovy Ridger. Za vrijeme završetka hlađenja potrebno je dodati gnojivo u tlo gnojiva, koja se ugrađuje na krumpir.

Obrada među redaka

Izbjegavamo krumpirTijekom cvjetanja, krumpir je potreban posebnom labavljenju tla između redaka, što će omogućiti da korijen usjeva brže raste, jamčeći dobru žetvu. Prvi put korovom korovom korova traje 8. dana nakon sadnje, kada se na tlu pojavljuje gusta kora koja komplicira rast stabljika.

I dalje – svakih 7 dana, sve dok redak razmaka ne postane nedostupan. Weeding se može obaviti i ručno i mehanički. Glavno je uklanjanje korova na vrijeme, tako da oni ne kompliciraju rast izbojaka i ne negativno utječu na razvoj korjenastog povrća.

Related  Grafting novu sorta grožđa na stari grm

Izbacivanje s lužnjakom

Izbacivanje mrežiceTakva se prilagodba nosi na motoblok. Rastojne stanice imaju stranu od oko 20 cm, smještene pod kutom od 45 stupnjeva. Netna sječa drva je učinkovita s obzirom na činjenicu da pokriva veliko područje odjednom, međutim, međutim, “čisto” nije moguće obraditi redove. Najbolji način za uklanjanje korova je da ih izvadite korijenima. Zatim će krumpiri biti čišći, a rjeđe ćemo morati obavljati korov. Pa, to je sve, osnovni zadaci farmera kamiona su ispunjeni. Ostaje čekati pravo vrijeme i možete žetvu! U ovom slučaju, motoblok će postati izvrstan pomoćnik!

Domaći kavu za kavu za motoblock

Skupljač krumpira za motoblokŽetve krumpira obrtnici napravili poseban uređaj – krumpir za motoblock. Oprema se sastoji od zavarenog okvira, plugove, uredničke okupljanja, za čišćenje bubnja. Za prikupljanje uređaj će vam neke vještine i proučavanje detaljnim crtežima u velikom broju prikaza na internetu. Rezultat je brza berba krumpira bez oštećenja gomolja i posebnog rada.

Radi boljeg razumijevanja informacija, nudimo video zapisivanje krumpira Neva motor-blokom.

Motoblock Neva sadnja krumpira – video