Kaj je drugače za travnik za travnike iz drugih travnih trav? V katerih primerih je bolje uporabiti samo fescue za travnik, in ko je bolje, da ga kombiniramo z drugimi travnimi travami. Kakšne so prednosti fescue, ki vam omogočajo izbiro v njeni korist, ko dekorirate travnik.

Pri izbiri travne trave bi morali voditi predvsem z imenovanjem trate. Ali se bo uporabljal kot igrišče, za šport ali pa bo postal travnik, ki bo okrasil vašo dacho. Fescue Fescue je trajnica trave, ki raste zelo hitro, se ne boji pogoste košnje in ima mehke poganjke. Tudi po večkratnih plavutih se pasje meso ne zgosti, stebla ne postanejo gladka.

fescue fescueFescue travnik za travnik je odlična izbira, če:

  1. Travnik bo uporabljen za okrasitev mesta. Fescue zelo tesno stisne tla v prvem letu. Svetlo zelena vegetacija izgleda kot puhasto preprogo. To je zelo dekorativna rastlina, in da je večina oblikovalcev za urejanje krajine območja, oblikovanje trate v vsakem terenu uporabljajo.
  2. Potreba po hitro rasti travnik. V prvem letu, če ga posadite spomladi, bo do jeseni travnik navdušil v gosto zelenje in svežino. Deset dni po zasaditvi, med zalivanjem, se kakovostno povečuje, v enem mesecu pa dobite polno, gosto in sočno zeleno preprogo.
  3. Želite tratiti med sadnimi drevesi. Da bi zagotovili, da je vrt z drevesi dobro urejen, ni bilo potrebno obdelovati ali kopati iz plevela. V tem primeru potrebujete le prirezovanje med drevesi.
  4. Načrtujete, da imate trate več kot deset let. Če vam je vseeno všeč: zalivanje, košnja, segrevanje posneto, tako da travnata trava ne mulji tla, gnoji – travnik vas bo navdušil več kot petnajst let.
  5. Redko se pojavljate v državi. Fescue zlahka doživi suho. Če je potrebno travnik opremiti z državo, v kateri niste nenehno, trava popolnoma preživela dva tedna brez zalivanje. Ampak bolje se je izogniti takšnim prekinitvam, saj lahko izžareva zelo sončno sonce. V takih primerih je bolje, da tvorijo travnik v senci – to bo bolj mokro in svetlejše.
  6. Ne želite izbrati rastlin za tla, ki jih imate na mestu. Fescue ni prikupen, in če ima plodna plast peščeno podlago, bo trava še vedno popolnoma kalila.

Z vsemi plusi so pomanjkljivosti pri uporabi fescue, kot je mono – setev, očitne:

  1. Fescue ne prenaša potepanja. Če želite aktivno preživeti nekaj časa na travniku, so otroci igrajo, živali, ki gredo za piknike – trava bodo hitro vytopchetsya in plešasti vložki, ki se je dramatično poslabšuje videz.
  2. Daje boljše pridelke spomladi, je trava imela časa, da bi korenine, rasti in pridobili dober koreninski sistem.
  3. Če se v poletni sezoni ne redi travnik bilnica začeli zbirati v majhnih izboklin, saj bodo padle dolge poganjke biti mulčenje koren cona bo oblikovana plešast lise.

Uporaba travne travne travnate površine v travnih mešanicah

Fescue v travnih mešanicah ima različne procente. Pogosto je podlaga za take vrste zelišč. Odvisno od vrste trate, ki jo želite dobiti – je dodana bolj ali manj. Če je travnik načrtovana kot kraj rekreacije, njegova sestava je manj, kot če se šota uporablja kot okras v robnik, kot pas, ki ločuje različne cone – njegovo količino v mešanici veliko več od drugih semen. Najpogosteje je mešan z ryegrass in travno travo. V nekaterih primerih je pomešana z deteljo bela.

travnik travnik kot travnik

Ustrezna oskrba, ki je sestavljena iz zalivanja, sistematične košnje in gnojil s posebnimi pripravki, spomladi in jeseni, bo omogočila lepo zeleno travnik že petnajst let.

Video nasveti za izbiro travnika