Tudi v jeseni sem kupil semena kozmetika Sensation. Pridelovalec cvetov sem zelo len, zato imam raje tiste rastline, za katere je skrb najmanj, in to cvet me je svetoval v trgovini kot najbolj nezahteven. Prosim, opis Cosmos Sensation s fotografskimi popki, želim vedeti, kaj lahko pričakujem od nje.

kozmetološki občutekMed rastlinskimi rastlinami je eden od prvih položajev v preprostosti pri gojenju zaseden kozmus iz družine astroidov. Šarmanten občutljivo grmovje lahko preživijo in tople in hladne poletja, ne uvedejo posebne zahteve za namakanje tudi spomladi pri pristanku v odprtem terenu in jih okrasite posteljo s svojimi preprostimi, a očarljivo popkov. Trenutno sorte cvet, so številni, med njimi pa so letna cvetja in trajnic, vendar, če želite videti cvetenje čim prej, na voljo na spletni zgodnjega cvetenja Cosmo občutek, fotografije, ki so predstavljene v tem članku.

Kosmeja raje daje svetle kraje, zaščitene pred osnutki. Lahko začasno sadite v odprtem prostoru v aprilu, vendar rastejo skozi sadike, ki bodo prinesle cvetenje na nekaj mesecev.

Opis sortegrm kozme

Kosmeya Sensation nanaša na precej visokih vrst letno cvet – skupna višina grma lahko doseže 1,2 m je zadel njen pokonci, vendar zelo dobro razvejane, da ima rastlina lepo dekorativno pogled ni Motrya spodobno velikost .. Kot druge vrste kozmosa, veja Sensation pokriva bujno lisastvo.

Vse poletje, in v nekaterih primerih tudi do jeseni, bush je dobesedno polna velikih košarah, širokih cvetnih listov, ki konvergirajo v svetlo rumeno jedro socvetja. Barvanje cvetov je navadno monofonično in zelo nasičeno, z prevlado belokozno rdečih odtenkov. Toda s prizadevanji rejci vzrejajo in tovrstnih občutkov, katerih dveh odtenkih barve kaže bodisi mejo na robu cvetnih listov, ali vzdolžnih pasov.

Barvna paleta sorte

Med različnimi sortami Cosmies je mogoče upoštevati eno najbolj očarljivih vrst:

  • Mešanica barv z belim, roza, rdečih in Burgundija socvetja, ki so sestavljene na cvetnih listov subtilne režami temnejšo barvo;kozmetična mešanica barv
  • Crimson z bogatimi rdečimi monofoničnimi cvetovi in ​​dolgimi cvetnjami;rumenkast občutek
  • Candy Stripe z nežno rožnati cvetovi, ki imajo obrobje robin maline ob robu cvetnih lističev in tanke pike ob istem barju;občutek kandi stripe
  • Bela s kristalno čisto velikimi belimi socvetji;kosmeya bela
  • Pink Sensation z monofonskimi mat rožnatimi košaricami.roza občutek

Video o rastočem kozmu