Lepa vrtnica se imenuje kraljica cvetličnega vrta, do danes ta cvet je vedno simbol ljubezni, lepote in ženskosti. Kako ustvariti in shraniti vogal na vašem vrtu – to je stvar, ki skrbi veliko ljudi, ki imajo rad vrtnic in njihovo rast.

Obstaja več kot 30 tisoč sort vrtnic, vsaka kopija pa je lepa in nenavadna na svoj način. Vsaka vrtnica je nadvse nadležno in namerno, zato je zasaditev in skrb za te cvetje potreben odgovoren pristop, resna pozornost, odlično delo in skrbnost. Ampak, če se vse naredi pravilno in modro, bodo vrtnice zagotovo odgovorile z vzajemnostjo – čudovito dišavo in razkošno cvetenje.

Objavil video daje podroben odgovor na številna vprašanja – kako se množijo in narežemo vrtnice, kako njihove zemlje za gojenje in cepljen, kako pripraviti zemljo in rastline, kako zagotoviti, da vaš rožni venec vedno videti odlično. Tukaj boste našli koristne nasvete za nego in zalivanje vrtnic, po izbiri sort in sajenje, pa tudi spoznati trike in skrivnosti nastanka rožnega venca rastočih te kraljevske barve.

Ustvarjanje velikega rožnega venca ni stvar enega leta, zato morate pridobiti znanje in potrpljenje, spretnost pa bo prinesla izkušnje. Srečno!

Kako skrbeti za vrtnice (video)

Related  Эти волшебные махровые ахименесы