potatis under halmPotatis i Ryssland kallas andra bröd och det är ingen slump, eftersom det är näringsrikt, gott och mycket användbart. Nästan varje sommar bosatt växer potatis i trädgården, för att han är anspråkslös och skördad.

Den traditionella metoden att odla potatis i praktiken är mycket arbetsintensiv, växterna behöver konstant lösning, ogräs, bearbetning från skalbaggar och hilling.

Nu mer och mer populär är metoden att odla potatis under hö eller halm.

Fördelarna med denna metod är uppenbara: betydande arbetslättnad, högt och stabilt utbyte, skydd mot väder och skadedjur, garanterad bortskaffande av ogräs.

Hur man odlar potatis under hö kommer att berätta Valery Medvedev, som länge har övat denna metod i sin egen trädgård.
För att samla en utmärkt skörd och vara nöjd med resultaten av sitt arbete är det nödvändigt att skapa alla förutsättningar för att odla potatis under halm eller hö.

På den presenterade videoen kommer Valery att förklara i detalj och förståeligt för åskådare allt om denna teknik och avslöja också hemligheterna att plantera och skörda potatis med hjälp av denna metod.

Författaren till videon rekommenderar att man använder den här tekniken på små hushållsplottor, då kommer resultaten av arbetet att bli riktigt påtagligt och motiverat!

Video om fördelarna med att odla potatis under hö