Kako narediti lažje opeke videoS prihodom spomladi vrtnarji in vrtnarji hitijo na svoje poletne hiše, da uživajo v naravi in ​​pržite šiško kebab. Na dacha lahko naredite močno oranžno opeko, ki bo stala zelo dolgo in se lahko uporablja večkrat.

Na predstavljenem videu bo samostojni graditelj Alexander Pisanets podrobno povedal in podrobneje pojasnil, kako je naredil opečni mangal z lastnimi rokami.

Žar iz opeke je postavljen v obliki otoka, pod katerim je, brez neuspeha, postavil trdno podlago.
Delovna površina je lahko nameščena na obeh straneh paličice in lahko le na eni strani, odvisno od želja lastnika in velikosti območja piknika.

Na lokacijo žara lahko prinesete vodo in organizirate umivalnik, nato pa poleg žlahtne vode boste imeli popoln umivalnik.

Če nameravate sami izdelati opeko opeke, si oglejte predlagani videoposnetek, iz katerega boste izvedeli veliko koristnih informacij in se izognili številnim napakam.

Lep in udoben žar bo vrtnarjem in vrtnarjem omogočil, da v celoti uživajo v radostih primestnega življenja, samostojno postavljena pa je dodatna priložnost, da ne samo prihranite, temveč tudi dokažete!

Opečni mangal z lastnimi rokami – video

Related  Ciri-ciri penanaman dan gred terbaik cilantro