Bagaimana membuat video batu bataDengan kemunculan tukang kebun musim bunga dan tukang kebun tergesa-gesa ke kotej musim panas mereka untuk menikmati sifat dan memasak kebab shish. Di dacha anda boleh membuat batu bata yang kuat, yang akan bertahan lama dan boleh digunakan untuk beberapa kali.

Pada video yang dibentangkan, pembina diri yang diajar Alexander Pisanets akan memberitahu secara terperinci dan terperinci bagaimana dia membuat batu mangal dengan tangannya sendiri.

Barbeku dari batu bata didirikan dalam bentuk sebuah pulau, di mana, tanpa gagal, meletakkan asas yang kukuh.
Permukaan kerja boleh ditempatkan di kedua sisi brazier, dan hanya boleh di satu sisi, bergantung pada keinginan pemilik dan ukuran zon piknik.

Untuk lokasi barbeku, anda boleh membawa air dan menyusun tenggelam, kemudian di sebelah brazier anda akan mempunyai tenggelam penuh.

Sekiranya anda merancang untuk membuat batu bata sendiri, lihatlah video yang dicadangkan, dari mana anda akan mempelajari banyak maklumat berguna dan mengelakkan banyak kesilapan.

Gril yang indah dan selesa akan membolehkan tukang kebun dan tukang kebun menikmati sepenuhnya kegembiraan kehidupan pinggir bandar, dan secara bebas didirikan brazier adalah peluang tambahan bukan sahaja untuk menyelamatkan, tetapi juga untuk membuktikan diri sendiri!

Bata mangal dengan tangan mereka sendiri – video