Weygel na kućiciStvaranje jedinstvenog dizajna vaše web stranice, obratite pozornost na dekorativni grmlje, koji pripada obitelji Honeysuckle. Za uzgoj u vrtu koristite samo 10 vrsta listopada visoke rezolucije veygel. Pozornost vrtlara privlači jednostavna briga o biljkama, jednostavnu reprodukciju, ljepotu lišća i cvijeća.

Opis Wegelovog grmlja

Biljka raste jednako dobro u oba sjenila i na otvorenim prostorima. Tvornica će zahvaliti vlasniku s velikim brojem boja, ako mu dajete dovoljno vlage. Vrste vagona razlikuju se po boji lišća i cvijeća. Odabirom nekoliko sorti za svoj vrt, možete stvoriti izvorne skladbe koje će igrati bijele, žute, crvene, kremaste, ružičaste i druge nijanse tijekom razdoblja cvatnje.

Pravilnim sadnjom i skrbi grmovi mogu cvjetati u proljeće, a potom i kasno ljeto. Na kraju cvjetanja na mjestu cvijeća nastaju kutije sa sjemenjem.

We Plant Weygel

Za zaštitu mlađe biljke od smrzavanja i davanje male snage, bolje je posaditi biljku u proljeće prije nego što pupoljci padaju. Idealno mjesto za sadnju grma je južna strana mjesta, zatvorena od sjevernih vjetrova kod kuće, ograda ili raste crnogorično. Ako je mjesto jako gusta zemlja, potrebno je obaviti pripremni rad. Rezultat ove priprave bit će labav, humus zasićen tlo s laganom alkalnom reakcijom.

Preporuča se postaviti trogodišnje žile na otvorenom terenu.

Prolazimo do slijetanja:

 1. Kopirajte dubinu otvora od 40-50 cm.
 2. Postavite drenažu iz šljunka ili slomljenih opeka.
 3. Ulijte sloj plodnog tla uz dodatak komposta i nitrofoska.
 4. Korijeni sadnica se tretiraju bilo kojim stimulatorom stvaranja korijena radi boljeg preživljavanja.
 5. Stavite grm u pripremljenu jamu i lagano širite korijenje. Započnite punjenje tlom, brtvljenje dobro. Obratite pozornost na mjesto korijena vrata. Ne može se pokopati u tlu većoj od 2 cm.
 6. Srežite biljku i pokrijte površinu s mulchom.

Related  Çam iğnelerinin reçelini iyileştirmek

Njega ukrasnih grmova

U proljeće pažljivo pregledajte veigel i provodite sanitarno obrezivanje. Zamrznute, razbijene i stare grane podliježu uklanjanju. Da biste dobili bujne cvjetne grmlje moraju se osloboditi grane zadebljanja. Jednom u četiri godine morat ćete napraviti snažno obnavljanje obrezivanje kako bi produžili život biljke.

Ako je ljeto previše vruće, češće ćete morati voditi. Pažljivo uklonite korov, kako ne biste ometali korijenski sustav čudovišta. Uvođenje gnojiva nakon pravilnog sadnje bit će potrebno samo za 3 godine. Za intenzivno eskalaciju izbojaka potrebno je unijeti univerzalno mineralno gnojivo s sadržajem dušika, kalija i fosfora.

Kada se pojave prvi pupoljci, dodajte dodatnu obuću fosfornim i kalijevim spojevima. Nakon proljetnog cvatnje sredinom lipnja, potrebno je posipati grmlje. Nakon nekog vremena novi će izbojci početi rasti, što će na kraju ljeta donijeti novi procvat.

Odabir sorti veygely za vrt

Uređenje vrta će biti lijepa wagel i njezina raznolika sestra Veigela variegatnaya.

Obratite pozornost na Weygel Florida i njegove oblike:

 • patuljak Alba;
 • Variegatu;
 • ljubičasta veygelu;
 • Weigel ruža;
 • Ukrasno crvenim lišćem Veigel Victoria.

Pronađite na svojoj web lokaciji mjesto za hibridni vagon i njegove sorte:

 • kompaktni Vaigel Red Prince;
 • brzo rastuća vata Bristol Ruby.

Dovršite svoju zbirku Veigel Middendorf s velikim cvjetovima lijepe žute boje.