gippeastrum hjemmeHippeastrum hjemme er vokst som en grønn blomst. Denne planten blomstrer vakkert på vinduskarmen. Som med alle pærer, tilbringer blomstringen Hippeastrum makt akkumulert i hvileperiode. Denne perioden skjer i høst eller vinter, avhengig av hvilken type blomst. Til blomster plante, i en hvileperiode reduserer glasur, påføres jorden og kalisodergaszczye fosfatgjødsel, og transplantert inn i en romslig gippeastrum pot.

Om vinteren kan ikke nitrogengjødsel påføres jorden, fordi hippeastrum ikke går inn i hvileperioden. Han vil fortsette aktiv vegetasjon. Nye blomsterstengler og blader vil raskt forbruke hele tilførselen av næringsstoffer som er akkumulert i pæren. På to årstider vil planten vilje og dø.

Hvordan sette planten i en hvilestilling

I midten av september – begynnelsen av oktober bør hippeastrum legge inn en hvileperiode, som varer ca. to måneder. Den grønne massen av anlegget vil gradvis falme. Hvis dette ikke skjer, må de grønne bladene foldes to ganger og klemmes. Tilstrømningen av næringsstoffer til dem vil redusere, og luften av blomsten vil forsvinne. Gryten med hippeastrum skal fjernes fra vinduskarmen og legges dypt inn i rommet for å stoppe vegetativ prosess.

Hippeastrum meget raskt gjenopprette og generere nye stilker, hvis perioden av resten transplantasjon det inn i en større gryte fylt med fruktbar jord og mate fosfat og kaliumgjødsel.

Innføring av hippeastrum i perioden med aktiv vegetasjon

Fra en hvilemodus kommer hippeastrum ut tidlig i mars. På denne tiden kommer det en periode med aktiv vegetasjon, og anlegget trenger rikelig vanning og gjødsling. Dette indikeres av tre faktorer:

  • rask vekst av nye peduncles;
  • reduksjon av pære i diameter;
  • tørking av jorda og utseendet på selene på den.

I den aktive vegetasjonsperioden blir blomstene hellet i pallen, for å unngå rotting av pæren. Vanning utføres hver tredje dag. En gang i uken påføres en teskje kompleks mineral- og nitrogenholdig gjødsel til jorda. For å akselerere blomstring, kan en tredjedel av en teskje superfosfat tilsettes i jorda, det innføres i en fast form hver annen uke.

Blomsten vil danne tre peduncles som knopper vil være. Under blomstringen er det ikke nødvendig å mate hipperastrum.