Video mengenai reka bentuk landskap di negara iniBahawa taman bunga kelihatan cantik dan indah, reka bentuknya harus terlebih dahulu dipikirkan dan dirancang dengan teliti. Membuat komposisi bunga bunga, perlu mengambil kira beberapa faktor penting – keharmonian bentuk dan warna, kesesuaian tumbuhan pada ketinggian dan tempoh berbunga, ciri-ciri biologi dan hiasan bunga, pokok renek dan pokok.

Dan untuk mula membangunkan taman bunga yang menakjubkan dan berwarna-warni, anda perlu menentukan lokasi, saiz dan bentuk tapak di bawah katil bunga, serta memilih dan membeli tumbuh-tumbuhan dan bunga yang sesuai untuk masa depan.

Video dengan Vita Bunina, pereka landskap terkenal Moscow, akan memberitahu anda bagaimana anda boleh membuat komposisi landskap yang menarik dan berkesan dari tumbuh-tumbuhan yang mudah dan berpatutan, apa teknik dan trik yang digunakan untuk membuat bunga bunga wangi secara berterusan sehingga musim luruh.

Vita Bunina akan mendedahkan rahsia untuk membuat komposisi bunga besar dan cerah, menceritakan mengenai pilihan tumbuhan yang sesuai untuk katil bunga dan ciri-ciri penanaman mereka. Reka bentuk diri infield adalah proses yang menarik dan kreatif, dan pengetahuan mengenai asas-asas reka bentuk landskap akan membolehkan pemula dan tukang kebun yang berpengalaman melakukan segala-galanya dengan betul dan tanpa masalah!

Lanskap di taman anda (video)