perforator Fiolent P7-1500-EBušač «Phiolent P7-1500-E” je izvrstan primjer alata montaža s različitom kvalitetom. Tvrtka „Fiollent” – ruski proizvođač električnih alata, te je usporediva u kvaliteti s alatima Rostov „moć” biljke, sve do nedavno, tvrtka proizvodi. Troškovi proizvodnje bušilica značajno su se smanjili 2016. godine. Isto se dogodilo s kvalitetom montaže i cijenom instrumenata tvrtke Fiolent. Od 2016. godine, proizvodi tvrtke smatraju se proračunom.

Ako imate priliku za kupnju puške za „Fiolent” stare okupljanja, bolje je platiti malo vise i koristiti alat za profesionalni rad. Modeli montaže 2016 i 2017 su prikladni samo za kućnu upotrebu.

Razmotrite ploču perforatora Fiolent P7-1500-E u 2016. godini.

Uređaj za bušenje i isporuku cilindra

Kućište perforatora izrađeno je od crne plastike. Na ploči poklopca kućišta je sa specifikacijama, model i serijski broj bušač. Također na informativnoj ploči nalazi se adresa ureda tvrtke “Fiolent”. Ni spomena o zemlji podrijetla nije, ali ako idete na službenim stranicama i kontakt za tehničku podršku, znat ćete da je cijeli montaža se vrši u Kini, prema službenim crteža „Fiolent”.

Set uključuje tri bušilica različitih promjera, vrhunac, dlijeto, dvije zamjenski motor kistom, podmazivanje mjenjača i ključ za uklanjanje poklopac. Slučaj bušotine je neprikladan jer nema sjedala za dodatne Boers.

Tijelo perforatora Fiolent P7-1500-E

Električni dio Fiolent P7-1500-E perforatora zaštićen je plastičnim kućištem. Na ručici je gumb za pokretanje bušenja. Poklopac reduktora nalazi se na mjenjaču. Uklanjanjem s ključem možete zamijeniti masnoću u mjenjaču. Općenito, tijelo se vrši kvalitativno, ali na nekim mjestima šavovi su nejednaki.

Tehničke specifikacije

Maksimalna sila udarca je 8 J. Perforator snage – 1500 watt. Alat može raditi u tri načina, nema obrnutog djelovanja. Alat je opremljen sigurnosnom spojkom. Brzina rotacije vretena je 900 okr / min. Rotacijski čekić radi istom brzinom, ali na ručici se nalazi brzo biranje. Postavke moraju biti postavljene kada alat nije povezan s mrežom.