čisti pšenica za klijanjeProvedeno pšenice imaju široku primjenu u prehrambenoj i narodnoj medicini. Sadrži više od 20 aminokiselina, od kojih je osam jedinstveno. Provedeno pšenice se koriste u sportskoj prehrani, jer sadrži veliku količinu biljnih vlakana.

Možete popiti piti od pšeničnih klica pomoću zrna koja se klija dva tjedna. Ovo piće sadrži veliki broj vitamina B i karotena, što poboljšava vid.

Da biste dobili najviše koristi od jesti zrna pšenice, morate pripremiti “pšenično mlijeko”. Ovo je piće dobiveno od slada bijele pšenice. To su zrnce pšenice koje su germirane dva dana.

Germinacija pšenice

Da bi klijali pšenicu, mora se natopiti jedan dan u hladnoj vodi. Nakon toga, žitarice se prenose u drugi spremnik i prekrivaju vlažnom krpom. Nakon jednog dana, klica pšenice se izrežu oštrim nožem.

Nakon klijanja, slad je ostavljen na dan u hladnjaku. Zatim se stavi uz dodavanje vode u stanje debele kaše. To bi trebao biti emulzija bijele boje, slično mlijeku.

Sastav “pšeničnog mlijeka”

U “mlijeku mlijeka” sadrže tvari koje inhibiraju razvoj stanica raka. Amino kiseline imaju pozitivan učinak na cijelo ljudsko tijelo:

  • pomlađivanje kože;
  • ojačati srčani mišić i zidove krvnih žila.
  • normalizirati rad bubrega i jetre.

Sastav “pšeničnog mlijeka” također uključuje veliki broj vitamina PP i E koji jačaju imunitet. Prikazuju se tijekom trudnoće, jer imaju pozitivan učinak na tijelo djeteta i majke.

Da biste iskoristili “mlijeko mlijeka”, dodajte dva češnjaka češnjaka na piće.

U ovom slučaju, aminokiseline reagiraju s esterima češnjaka. Zbog reakcije nastaju tvari koje povećavaju djelovanje organskih spojeva, što povećava učinkovitost sredstava protiv raka.

Koristeći “pšenično mlijeko” šest mjeseci, potpuno obnovite sve stanice u svom tijelu. Može se piti, napete kroz sito, ali bolje je koristiti zajedno s uljnim kolačem.

Prednost ovog “mlijeka” je povećani sadržaj kalcija. Dokazano je da je njezina količina 21 puta veća nego kod kravljeg mlijeka. Stoga, “pšenično mlijeko” ima jačanje učinka na mišićno-koštani sustav.