bogata žetva trešanjaDa biste dobili bogatu žetvu plodova, gnojiva se moraju nanositi na tlo. Trešnja, poput svih stabala voća dobro reagira na hranjenje. Tijekom plodonosne sezone mineralna i organska gnojiva primjenjuju se na trešnja. Dodajte ih u tlo često, obično jednom u sezoni.

Dodavanje trešanja tijekom sezone

Prvo oplodnje trešanja nastaje kada je na ulici još snijeg. Na 1 m2 sadnja područje je 40-50 grama nitroammophoski ili azofoski.

Savjet! Kao organsko gnojivo, bolje je kompostirati tlo. Vrtloženje se apsorbira organskim biljkama brže od životinje. Humus i gnoj se koriste kao mulch, a zatim će zasititi stablo s hranjivim tvarima tijekom sezone.

Napravite organsku tijekom drugog hranjenja mineralnim gnojivima. Drugi gornji preljev počinje tijekom razdoblja cvjetanja trešnje. Kalij i dušikovo gnojivo se raspoređuju uz krug cijevi.

Ako na vašoj web-lokaciji posadite puno trešanja, bolje je izračunati količinu gnojiva po 1 m2 slijetanje. Na tlo se nanosi 18 grama kalija i dušičnog gnojiva. Bolje je otapanje mineralnih gnojiva u vodi, tako da će brzo upravljati.

Zatim stablo drveta svakog stabla je pokriveno humusom. Slojevi humusa moraju biti glatki, tako da organski materijal ravnomjerno prodire u tlo, debljina koja je manja od 3 cm, ali je vrlo važno ne skliznuti korijen stabla u sloj mulca. S dubokim prodorom korijenskog ovratnika, trešnja će se razviti sporije i prestati davati dobre zetve.

Također je poželjno dodati fosfor i kalij gnojiva u tlo nakon cvatnje. Zatim će višnja staviti više pupoljaka za sljedeću sezonu, a plodovi će biti veći.

Proširenje jajnika

Sve vrste trešanja zahtijevaju oplodnju. Stoga, ako cvjetanje cvjetaju obilno, ali donosi sitne prinose, potrebno je posaditi neku vrstu re-prskalice na zemljištu. Možete čak i saditi staru neproduktivnu sortu. Posađeno, kao reinterpretirana divlja trešnja, ali pod uvjetom da na tom području raste nekoliko kultivara trešanja.

Često se događa da je bobica napuknuta. Stoga, truleži. Da trešnja ne pukne od viška vlage, morate popuniti zalijevanje dva tjedna prije žetve.