naturlig eplejuiceForbered hjemme, eplejuice er veldig lett og raskt, spesielt hvis gården har en elektrisk juicer. Det vil bidra til å minimere all innsats på det mest avgjørende stadium – behandling av epler.

Som kjent, i forbindelse med varmebehandling, mister juicer mange nyttige stoffer. Lagre alle vitaminer kan være, ved hjelp av en innkjøpsmetode, som for eksempel sterilisering. En spesiell egenskap ved forberedelsen er det øyeblikk at selve juice ikke kan tilberedes. Den helles i en “rå” form i bokser, og først da blir den sterilisert slik at arbeidsemnet holdes godt i lang tid.

Steg-for-trinn hermetikk av eplejuice

Så, frukten må først vaskes og renses, det vil si kutte de ødelagte stedene. Klipp deretter eplene på en slik måte at de lett kommer inn i apparatet.

Pass eplene gjennom juiceren, og drenk den resulterende væsken i en gryte.

Appelsinjuice har muligheten til å skumme veldig mye. For å fjerne alt skum, bør det være litt oppvarmet (ikke kok) og fjern med en skje som vil flyte til overflaten.

Følgende prosedyre er ganske enkelt:

  1. I steriliserte krukker til bunnen hell sukker med en hastighet på 1 ss. l. per liter volum.
  2. Hell saften, som har blitt avskallet fra skummet, til bankene ved hjelp av en sil.
  3. Rull straks dekslene.
  4. Sett i en panne, legg det gamle håndkleet på bunnen.
  5. Steriliser arbeidsstykket: en 2 liters boks på 20 minutter, en liter i 10 minutter.
  6. Dekk med et varmt teppe og la det avkjøles helt.

Mengden sukker kan økes eller reduseres avhengig av smak av epler, og i juice fra søte varianter legger det ikke i det hele tatt.

Fordeler med eplejuice

Appelsinjuice er leder blant andre arter i komplekset av dets bestanddeler. I tillegg har naturlige enzymer, pektiner og organiske syrer en uvurderlig effekt på arbeidet i mage-tarmkanalen. Juice fra epler av noe slag forbedrer fordøyelsen, fjerner forstoppelse, og virker også som en mild kolagogue. Det anbefales til regelmessig bruk med gastritt og sår. Unntak er tilfeller når sykdommen er ledsaget av høy surhet.

Related  Dendrobium – svetel predstavnik epifitskih orhidej

Spesielt populært er eplejuice hos de som er overvektige. Det er bevist at daglig mottak av epler i noen form forbedrer tarmens funksjon og øker de metabolske prosessene i kroppen. Som et resultat oppstår fettforbrenning og vekttap.

Naturlig eplejuice til vinteren – video