Video om landskapsdesign i landetAtt blommaträdgården såg vackert och vackert ut, bör dess design vara i förväg tänkt över och noggrant planerad. När man gör blomsterbäddens blommiga sammansättning är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal viktiga faktorer – harmoni i former och färger, planternas kompatibilitet i höjd och blomningstid, biologiska och dekorativa egenskaper hos blommor, buskar och träd.

Och för att börja utveckla en spektakulär och färgstark blomsterhage, måste du bestämma platsen, storleken och formen på platsen under blomsterbädden, samt att välja och köpa lämpliga växter och blommor för det framtida blomsterbädden.

Video Twisted Bunin, en berömd landskapsarkitekt i Moskva, kommer att tala om hur du kan skapa din egen intressanta och spektakulära landskap sammansättning av enkla och prisvärda växter, vilka tekniker och tricks som används för att doftande blomma kontinuerligt till sen höst.

Vita Bunina kommer att avslöja hemligheterna att skapa voluminösa och ljusa blommiga kompositioner, berätta om rätt val av växter för blomsterbäddar och funktionerna i deras plantering. Självdesignen av infielden är en fascinerande och kreativ process, och kunskap om grunderna i landskapsdesign gör det möjligt för nybörjare och erfarna trädgårdsmästare att göra allt rätt och utan problem!

Landskapsarkitektur i din trädgård (video)