hvordan å plante frukt og bær trær videoPlantering av en frøplante er en av de mest ansvarlige og viktige prosessene som utføres i et forstadsområde, fra riktig utførelse avhenger av den videre levedyktigheten til det plantede treet eller busk.

For planting, bør du velge bare friske og kvalitetsfrøplanter, kjøpt i spesialiserte planteskoler, butikker, privathandlere eller i hagesentre.
Plantingsbetingelsene er bestemt av vekst- og utviklingsegenskapene til hvert frukt eller bært tre, og transplantasjon av plantene er kun mulig i resten av perioden – tidlig på våren eller sen høst. Om vinteren blir trær bare plantet av spesialister som vet alt om plantingen og gjør det regelmessig i praksis.

På presentert video er du invitert til å gjøre deg kjent med de grunnleggende reglene for planting av plantedyr i bakken og se hvordan du kan plante trær på riktig måte.

Umiddelbart før planting, må plantene være forberedt – kutt de skadede grenene og fjern de tørre røttene. Jord rundt rhizomet anbefales ikke å fjernes, så en jordbegravelse er begravet med rotplaten av plantelivet. Gruven under plantingen bør også utarbeides på forhånd – jorda er befruktet og en spesiell jord er introdusert.

Hvis plantet busk eller trær trenger ekstra støtte, så er den installert før plantingen, for ikke å skade plantens rotsystem. Se på videoen og lær hvordan du plantetrær riktig, så vil hagen din alltid bli god!

Video: hvordan å plante trær på riktig måte