snack kolačJednostavno nemojte iznenaditi hostesa svojih gostiju: neobične kolače, prekomorske jela ili tajanstvene salate. Ali originalni snack, napravljen na principu kolača, izgleda kao japanski sushi. Divna kombinacija crvenih, zelenih i bijelih nijansi također se zadivljuje. Da biste pripremili ove delicije, trebat će vam vrlo malo vremena i proizvoda.

Neobična pečenja

U receptu koristite tijesto od tijesta. Možete ga slikati u zelenilu s peršinom ili špinatem. Tjestenina je izrađena prema ovom obrascu:

  • Grind greens s nožem (po mogućnosti samo lišće, bez grana);
  • prekidajte je u miješalici;
  • dodati odvojene žumance (4 komada);
  • kiselo vrhnje (70 g) bilo kojeg sadržaja masti;
  • snažno se miješa.

Prosijite 120 g brašna i ulijte 5 grama praška za pecivo. Nakon toga, umutajte do stabilnog stanja 4-re proteina. Na početku procesa, dodajte sol, i malo kasnije – šećer. Sada morate kombinirati brašno i zelenu tijesto. U rezultirajuću smjesu u obrocima (2-3 žlice) dodana je mješavina proteina. Mora biti pažljivo neovlašteno. Pokreti moraju biti od vrha do dna.

Peršin ima poseban okus. Stoga, oni koji ga ne podnose mogu koristiti listove špinata. Biljka daje bogatu hladu i ne utječe na okus jela.

Pecite tijesto za grickalice preporučene na temperaturi od 180 ° C. Nakon 15-20 minuta bit će spremno. Da biste to učinili, koristite posudu veličine 25×30 cm ili 30×40 cm. Donji dio kalupa nužno je prekriven papirom za pergament.

Grand Final

Spužve su izvađene iz pećnice. Koristite utakmicu kako biste provjerili spremnost, ne smije biti ljepljiva. Kad se malo ohladi, izvlači se iz ladice za pečenje i papir se ukloni. Sljedeća faza je rezanje. Oblikujte ravnom rubu i podijelite platnu na dva jednaka dijela. Sada je vrijeme za kuhanje, kao i ukrasi:

  • 300 grama sira;
  • izrezati u puno zelenila, miješati;
  • Slanog lososa izrezan na duge letvice.

Sirasti zdjelice podmazuju samo jedan dio kolača od keksa. Na vrhu joj je stavio sekundu i lagano pritisnuta. Koristeći poseban alat podijelite “torta” u dijelove. Svaki od njih je ukrašen komadićima ribe. Možete staviti volumetrijsku ružu, prsten, dijamant ili zvjezdicu.

Kako bi se osiguralo da su dijelovi ravni, čačkalice su zaglavljene na reznim linijama. Kao vladar koristi se ploča za rezanje.

Kada se na stolu pojavi ukusna predjelo, gosti će biti zbunjeni neko vrijeme. Ljubitelji japanske kuhinje odmah će cijeniti radove domaćice. Ostatak će pričekati s poslastom, ali tada se neće moći udaljiti od nje. Djeca će voljeti neobičnu zelenu boju kolača, ali će ih okus još više iznenaditi.